Νέα Έρευνα: Δείτε τι Αποκαλύπτει για τους Ανθρώπους που Βρίζουν!

Κατηγορίες: PLUS +, NEWS +

Νέα Έρευνα: Δείτε τι Αποκαλύπτει για τους Ανθρώπους που Βρίζουν!

Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο περιοδικό Language Sciences, απέδειξε κάτι πολύ ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που βρίζουν.

Ερευνητές του Marist College και του Massachusetts College of Liberal Arts έβαλαν εθελοντές να σκεφτούν και να πουν γρήγορα λέξεις πάνω σε συγκεκριμένες κατηγορίες, όπως ζώα, λέξεις που αρχίζουν από συγκεκριμένο γράμμα και βρισιές.

Πανέξυπνα Έπιπλα για κάθε Μικρό Διαμέρισμα!

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι άνθρωποι που έγραψαν και είπαν πιο πολλές βρισιές ήταν οι ίδιοι που έδωσαν και πιο πολλές απαντήσεις στις άλλες κατηγορίες.

Οι άνθρωποι που βρίζουν είναι πιο έξυπνοι, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Οι άνθρωποι που βρίζουν είναι πιο έξυπνοι, σύμφωνα με νέα έρευνα.

«Οι άνθρωποι που ξέρουν πιο πολλές λέξεις είναι αυτοί που ξέρουν και πιο πολλές βρισιές. Αυτό καταρρίπτει το μύθο που λέει πως οι άνθρωποι που βρίζουν το κάνουν επειδή δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν άλλες λέξεις», δήλωσε ο συγγραφέας και editor, Timothy Jay.

Το Μετρό της Στοκχόλμης Είναι το Ωραιότερο της Ευρώπης!

Έτσι, σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι άνθρωποι που βρίζουν συχνά και το κάνουν σωστά (από άποψη γραμματικής) είναι πολύ πιο έξυπνοι από αυτούς που δεν βρίζουν καθόλου.

Τι άλλα οφέλη προσφέρουν οι βρισιές;

Μειώνουν τον πόνο Ο γνωστός συγγραφέας και ερευνητής, Richard Stephens, ήταν περίεργος να δει πώς επιδρούν οι βρισιές πάνω στον σωματικό πόνο. Πήρε, λοιπόν, κάποιους εθελοντές και τους ζήτησε να βάλουν το χέρι τους μέσα σε ένα μπολ με πολλά παγάκια. Ταυτόχρονα έπρεπε να επαναλάβουν μια λέξη της επιλογής τους. Αυτοί που επαναλάμβαναν μια βρισιά είχαν πολύ μεγαλύτερη αντοχή στον πόνο από αυτούς που επαναλάμβαναν μια απλή συνηθισμένη λέξη.

Αυτά είναι τα πιο Περίεργα και Ιδίαιτερα Στοπ Πόρτας που Έχετε Δει

Αυτό συνέβη επειδή οι βρισιές είναι σαν να ενεργοποιούν ένα συναίσθημα μέσα μας παρόμοιο με αυτό της επίθεσης. Έτσι η αδρεναλίνη αυξάνεται και ο πόνος μειώνεται.

Οι βρισιές βοηθάνε στη μείωση του πόνου.

Οι βρισιές βοηθάνε στη μείωση του πόνου και στην ανάπτυξη αντοχής.

Βοηθάνε στην κοινωνικοποίηση Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Leadership & Organization Development Journal έδειξε πως οι βρισιές φέρνουν πιο κοντά τους υπαλλήλους και δημιουργούν ανάμεσά τους ένα πιο ισχυρό δέσιμο. Συγκεκριμένα οι βρισιές που χρησιμοποιούνται ανάμεσα σε υπαλλήλους για να περιγράψουν τη δουλειά τους ή τη μέρα τους φαίνεται πως ενώνουν την ομάδα και χαλαρώνουν τους ανθρώπους που την απαρτίζουν.

Δείτε τι Κρύβει Αυτό το Σπίτι στο Εσωτερικό του!

Και όμως οι βρισιές στο επαγγελματικό περιβάλλον βοηθάνε στην κοινωνικοποίηση.

Και όμως οι βρισιές στο επαγγελματικό περιβάλλον βοηθάνε στην κοινωνικοποίηση. Αρκεί φυσικά να μην βρίζετε το αφεντικό σας.

Όπως είδατε, λοιπόν, οι βρισιές προσφέρουν κάποια οφέλη στους ανθρώπους αλλά καλό είναι να τις χρησιμοποιείτε με σύνεση. Το να βρίζετε τους πάντες και τα πάντα δεν θα σας κάνει μόνο έξυπνους αλλά θα σας κάνει και μισητούς στο περιβάλλον σας και αυτό είναι σίγουρα κάτι που κανείς δεν το θέλει.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτσι θα Κερδίζετε Πάντα στο «Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί»

.

Αυτός είναι το κόλπο για να κερδίζετε πάντα στο «Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί».

Τρομακτική Έρευνα: Γιατί δεν Πρέπει να Ασχολείστε με το Κινητό Αμέσως πριν τον Ύπνο

.

Όλοι ασχολούνται με το κινητό ή το τάμπλετ πριν κοιμηθούν; Ξέρατε, όμως, πόσο κακό κάνει στην υγεία σας; Δείτε όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να προτιμήσετε ένα βιβλίο.

Είναι Απίστευτο το τι Κρύβεται Μέσα στην Καφετιέρα σας

.

Μπορεί μια αθώα καφετιέρα να σας στείλει στο νοσοκομείο; Διαβάστε και ανακαλύψτε την απάντηση.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Γρήγορο Tip: Βρείτε το Χαμένο σας Σκουλαρίκι στο Λεπτό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Είναι Απίστευτο το τι Κρύβεται Μέσα στην Καφετιέρα σας