Αυτή Είναι η Νέα Σούπερ Συσκευή που Φτιάχνει τα Καλύτερα Smoothies!

Κατηγορίες: PLUS +, NEWS +

Αυτή Είναι η Νέα Σούπερ Συσκευή που Φτιάχνει τα Καλύτερα Smoothies!

Οι περισσότεροι αποχυμωτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο συνήθως συνοδεύονται με ένα σωρό πρόσθετα αξεσουάρ και δημιουργούν ένα μικρό χάος στην κουζίνα μας κάθε φορά που τους χρησιμοποιούμε. Επιπλέον πολλοί από αυτούς δεν είναι καν κατάλληλοι για να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων.

Σήμερα σας έχουμε τον Juicero. Πρόκειται για τον καλύτερο αποχυμωτή του 2016 που θα σας προσφέρει τους πιο ωραίους και φρέσκους χυμούς χωρίς να χρειαστεί να λερώσετε ούτε στο ελάχιστο την κουζίνα σας.

Αυτές Είναι οι πιο Έξυπνες Συσκευές για την Κουζίνα του Μέλλοντος

Αυτός είναι ο Jucero, ο καλύτερος αποχυμωτής στον κόσμο.

Αυτός είναι ο Juicero, ο καλύτερος αποχυμωτής στον κόσμο.

Πώς λειτουργεί ο αποχυμωτής Στο εργοστάσιο του Juicero στην Καλιφόρνια φτιάχνονται πακέτα που περιλαμβάνουν οργανικά λαχανικά που έχουν πλυθεί 3 φορές. Κάθε πακετάκι περιλαμβάνει την κατάλληλη ποσότητα λαχανικών και φρούτων για να φτιάξετε έναν χυμό 236 ml. Τα πακετάκια αντέχουν στο ψυγείο για μια εβδομάδα και μπορείτε να τα παραγγείλετε online ή μέσω της εφαρμογής που έχει δημιουργηθεί. Φυσικά στην Ελλάδα είναι λίγο δύσκολο να φτάσουν στην ώρα τους τα λαχανικά και τα φρούτα οπότε θα πρέπει να περιμένουμε υπομονετικά μήπως αυτός ο αποχυμωτής αλλά και τα πακετάκια λαχανικών έρθουν και στη χώρα μας.

Απίστευτο! Αυτό Είναι το Πρώτο Φαστφουντάδικο Χωρίς Υπαλλήλους

Κάθε πακετάκι μπαίνει στον αποχυμωτή, ο οποίος χρησιμοποιεί πολύ μεγάλη δύναμη για να σπρώξει τα λαχανικά μέσα στο μηχάνημα και να βγει ο χυμός μέσα σε λίγα λεπτά. Μόλις ο χυμός είναι έτοιμος αφαιρείτε το σακουλάκι και χρησιμοποιείτε, αν θέλετε, τις ίνες λαχανικών που έχουν απομείνει σε άλλες συνταγές. Κάθε πακέτο έχει έναν QR κωδικό για να μπορείτε να ελέγξετε από ποια φάρμα προήλθαν τα λαχανικά σας.

O Juicero λειτουργεί με συγκεκριμένα πακετάκια λαχανικών και φρούτων που κατασκευάζονται στην Καλιφόρνια.

O Juicero λειτουργεί με συγκεκριμένα πακετάκια λαχανικών και φρούτων που κατασκευάζονται στην Καλιφόρνια.

Τον Juicero δημιούργησε ο Doug Evans και κοστίζει 614 ευρώ. Μπορεί η τιμή του να είναι λίγο τσιμπημένη αλλά για αυτούς που λατρεύουν τους χυμούς και τα smoothies αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση.

Αυτό Είναι το πιο Χρήσιμο Εργαλείο στην Κουζίνα σας!

Δυστυχώς ο αποχυμωτής λειτουργεί μόνο με τα συγκεκριμένα πακετάκια που σημαίνει πως για να τον χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να μπορείτε να τα προμηθευτείτε. Κάθε πακετάκι στοιχίζει από 3,5 μέχρι 9 ευρώ κάτι που σημαίνει πως για να χρησιμοποιείτε αυτόν τον αποχυμωτή (αν έρθει στην Ελλάδα) θα πρέπει να ξοδεύετε αρκετά χρήματα σε εβδομαδιαία βάση για να έχετε φρέσκο και οργανικό χυμό.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 σε 1: Πλυντήριο και Στατικό Ποδήλατο Μαζί!

.

Αυτό είναι το πρώτο ποδήλατο που ταυτόχρονα πλένει και ρούχα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

12 Tips για να Ξυπνάτε πιο Ευτυχισμένοι Κάθε Πρωί

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πόσο Ταιριάζετε; Μάθετε την Αλήθεια με ένα Τεστ!