Αυτές Είναι οι πιο Έξυπνες Συσκευές για την Κουζίνα του Μέλλοντος

Κατηγορίες: PLUS +, NEWS +

Αυτές Είναι οι πιο Έξυπνες Συσκευές για την Κουζίνα του Μέλλοντος

Όλο και περισσότερος κόσμος πλέον χρησιμοποιεί την τεχνολογία μέσα στην κουζίνα του. Έτσι οι εταιρίες ηλεκτρονικών ειδών ανακαλύπτουν συνέχεια πρωτότυπους τρόπους για να κάνουν τις κουζίνες μας πιο χρηστικές και συμβατές με την τεχνολογία που συνεχώς εξελίσσεται.

Εφαρμογές κινητών Σύμφωνα με έρευνα της Next Market Insights, 24% όσων ρωτηθηκαν χρησιμοποιούν smartphones ή tablets στην κουζίνα για να βρίσκουν συνταγές και tips μαγειρικής. Γνωστές εταιρίες, όπως η Miele, φτιάχνουν εφαρμογές που βοηθούν στην πιο εύκολη πλοήγηση σε site συνταγών και μαγειρικής αλλά και στον χειρισμό των ηλεκτρονικών σας συσκευών μέσω κινητού.

Απίστευτο! Αυτό Είναι το Πρώτο Φαστφουντάδικο Χωρίς Υπαλλήλους

Υπάρχουν αμέτρητες εφαρμογές που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη μέσα στην κουζίνα.

Υπάρχουν αμέτρητες εφαρμογές και συσκευές που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη μέσα στην κουζίνα.

Η εταιρεία WMF έχει δημιουργήσει έναν αισθητήρα που μετράει τη θερμοκρασία του φαγητού και στέλνει πληροφορίες για αυτό μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό σας. Πέρα από αυτήν την εφαρμογή υπάρχουν επίσης πολλές εταιρείες που κατασκευάζουν έξυπνα σκεύη μαγειρικής όπως είναι το Belkin Crock Pot που συνδέεται με μια εφαρμογή και μπορείτε να το χειριστείτε μέσω αυτής.

Αυτό Είναι το πιο Χρήσιμο Εργαλείο στην Κουζίνα σας!

Μπουκάλι που μετράει πόσο νερό πίνετε Τα μπουκάλια My Vessil Cup είναι μια υπέροχη ανακάλυψη καθώς μπορούν να μετρήσουν το νερό που πίνετε και να βγάλουν ένα συμπέρασμα σχετικά με το αν πίνετε αρκετό ή όχι. Από το My Vessil Cup δεν μπορείτε να ξεφύγετε με τίποτα.

Αυτό το μπουκάλι μπορεί αν μετράει πόσο νερό ή καφέ πίνετε.

Αυτό το μπουκάλι μπορεί να μετράει πόσο νερό ή καφέ πίνετε.

Το έξυπνο πιρούνι Το HAPIfork είναι ένα πιρούνι που μπορεί να καταλάβει αν τρώτε πολύ αλλά και πόσο γρήγορα καταναλώνετε το φαγητό σας. Οι πληροφορίες μεταφέρονται σε μια εφαρμογή, αναλύονται και έτσι μπορείτε να μάθετε χρήσιμα πράγματα για τη διατροφή σας. Κάθε φορά που τρώτε πολύ γρήγορα το πιρούνι δονείτε για να χαλαρώσετε λίγο και να μάθετε να μασάτε περισσότερο την κάθε μπουκιά σας.

6 Απίθανα Gadget Γραφείου που θα Κάνουν τη Ζωή σας Πολύ Καλύτερη!

Με το HAPIfork θα τρώτε πιο σωστά και πιο αργά.

Με το HAPIfork θα τρώτε πιο σωστά και πιο σιγά.

Ο έξυπνος φούρνος Η LG έχει δημιουργήσει τον έξυπνο φούρνο ο οποίος είναι συνδεδεμένος με μια ομάδα ηλεκτρονικού service που ονομάζεται Home Chat. Η συγκεκριμένη γραμμή επικοινωνίας έχει αυτή τη στιγμή 350 εκατομμύρια χρήστες. Ο φούρνος σας μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής ενημερώνεται με νέες συνταγές και η θερμοκρασία μαγειρέματος αλλά και ο χρόνος ψησίματος ρυθμίζονται ηλεκτρονικά.

Ζυγαριά Η Prep Pad είναι μια συσκευή που ζυγίζει το φαγητό και αναλύει όλες τις πληροφορίες που θέλετε να ξέρετε για αυτό. Μέσω της εφαρμογής που θα εγκαταστήσετε στο κινητό σας θα μπορείτε να βλέπετε πόσο τρώτε αλλά και την θερμιδική αξία των τροφών σας.

7 Απίστευτες Εφευρέσεις που θα σας Κάνουν να Τρίβετε τα Μάτια σας

Η Prep Pad θα σας βοηθήσει να τρώτε πιο υγιεινά.

Η Prep Pad θα σας βοηθήσει να τρώτε πιο υγιεινά.

Κοκτέιλ Η Barkeeper Somabar είναι μια συσκευή που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των κοκτέιλ. Η συγκεκριμένη συσκευή περιέχει 6 διαφορετικούς σωλήνες στους οποίους μπορούν να τοποθετηθούν 6 ποτά. Μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας μπορείτε να φτιάξετε το αγαπημένο σας κοκτέιλ με το πάτημα ενός κουμπιού.

Φτιάξτε φανταστικά κοκτέιλ χρησιμοποιώντας μόνο την κατάλληλη εφαρμογή από το κινητό σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Ασυνήθιστοι και Πολύ Ιδιαίτεροι Νιπτήρες Μπάνιου

.

Αυτοί είναι οι πιο περίεργοι και στιλάτοι νιπτήρες.

Να τι Θεωρείται Μεγάλη Αγένεια σε ένα Γεύμα

.

7 πράγματα που θεωρούνται αγένεια στο φαγητό σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Απίστευτα Πράγματα που δεν Ξέρατε καν ότι Υπάρχουν!

.

Δείτε μερικά απίστευτα και πρωτότυπα πράγματα που υπάρχουν και δεν τα γνωρίζετε.

Τέτοιες Τούρτες δεν Έχετε Ξαναδεί!

.

Αυτές οι τούρτες είναι τόσο ιδιαίτερες που δεν είμαστε σίγουροι αν θα τολμούσαμε να τις δοκιμάσουμε!

Παράξενες Εφευρέσεις που θα σας Κάνουν να Γελάσετε

.

Αυτές οι εφευρέσεις είναι τόσο περίεργες που δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως έχουν λόγω ύπαρξης. Κάποιες βέβαια είναι αρκετά διασκεδαστικές.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό Είναι το Κούρεμα που Θέλει Κάθε Γυναίκα Φέτος!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ανανεώστε Πανεύκολα το Γραφείο σας με μια... Τραπετσαρία!