Απίστευτο κι όμως Αληθινό: Τα Διπλά Κρεβάτια Καταργούνται!

Κατηγορίες: PLUS +, NEWS +

Απίστευτο κι όμως Αληθινό: Τα Διπλά Κρεβάτια Καταργούνται!

Μπορεί να έχετε συνηθίσει να απλώνεστε στο διπλό σας κρεβάτι ή να έχετε συνηθίσει να κοιμάστε αγκαλιά με τον αγαπημένο σας σε αυτό αλλά οι επιστήμονες είναι εδώ για να σας αλλάξουν συνήθειες.

Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, στις ΗΠΑ, έδειξε πως το διπλό κρεβάτι μπορεί να καταστρέψει τη σχέση και το γάμο ενός ζευγαριού.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα αυτή διήρκησε 28 ολόκληρα χρόνια και τα αποτελέσματά της βγήκαν πριν από μια εβδομάδα στο φως της δημοσιότητας. Στην έρευνα συμμετείχαν 82.000 ζευγάρια από τα οποία τα μισά (41.000) κοιμόνταν σε μονά κρεβάτια ή και σε χωριστές κρεβατοκάμαρες ενώ τα υπόλοιπα μοιράζονταν ένα διπλό κρεβάτι. Από τα ζευγάρια που μοιράζονταν το διπλό κρεβάτι οδηγήθηκε σε διαζύγιο το 84% ενώ από τα ζευγάρια που κοιμόνταν σε χωριστά κρεβάτια οδηγήθηκε σε διαζύγιο μόνο το 21%.

Η Πρώτη Οικιακή Συσκευή Δοκιμής Κρασιού για να Πίνετε το Κρασί σας Όπως το Θέλετε

Τα μονά κρεβάτια είναι η μόνη λύση για να μειωθεί το ποσοστό των διαζυγίων.

Τα μονά κρεβάτια είναι η μόνη λύση για να μειωθεί το ποσοστό των διαζυγίων.

Με λίγα λόγια, οι επιστήμονες ισχυρίζονται πως στην ουσία δεν είναι ο γάμος αυτός που σκοτώνει τον έρωτα, αλλά το διπλό κρεβάτι!

Το American Institute of Couples Therapy αποφάσισε, μετά από τα τόσο σημαντικά και σοκαριστικά αποτελέσματα της έρευνας που έγινε στο μεγαλύτερο και καλύτερο Πανεπιστήμιο της Πολιτείας, να καταργήσει την παραγωγή διπλών κρεβατιών από τον Ιανουάριο του 2017. Αυτό σημαίνει πως κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί και στη χώρα μας μιας και οι περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφωνούν με την απόφαση του κορυφαίου Αμερικανικού Ινστιτούτου. Μάλιστα το Ινστιτούτο, λαμβάνοντας υπόψιν και το γεγονός ότι έχει ήδη αρχίσει να μειώνεται τα τελευταία χρόνια η αγορά διπλών κρεβατιών -τα περισσότερα ζευγάρια προτιμούν περισσότερο τα μονά ή τα ημίδιπλα κρεβάτια- δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να πάρει μια τόσο σοβαρή απόφαση που αλλάζει το μέλλον του κόσμου και των σχέσεων.

Απίστευτο! Αυτό Είναι το Πρώτο Φαστφουντάδικο Χωρίς Υπαλλήλους

Ξεχάστε, λοιπόν, τα διπλά κρεβάτια και σταματήστε να τα αγοράζετε από τώρα μιας και δεν θα βρίσκετε στρώματα αλλά και διπλά σεντόνια γι’αυτά.

Όπως καταλαβαίνετε, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι αλήθεια, μιας και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί ένα διπλό κρεβάτι να είναι υπεύθυνο για τη λήξη ενός γάμου. Εμείς από την πλευρά μας σας ευχόμαστε καλή Πρωταπριλιά!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε πώς ένα Παιδικό Κρεβάτι Διώχνει τους Μπαμπούλες

.

Δείτε ένα παιδικό κρεβάτι που διαβεβαιώνει τα παιδιά ότι δεν υπάρχουν μπαμπούλες από κάτω του.

Το Κόλπο για να μην Ξαναστρώσετε το Κρεβάτι σας

.

Με αυτά τα σεντόνια δεν θα ξαναχρειαστεί να στρώσετε το κρεβάτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Πρώτη Οικιακή Συσκευή Δοκιμής Κρασιού για να Πίνετε το Κρασί σας Όπως το Θέλετε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε τα Υπέροχα Φωτιστικά που Δημιούργησαν Άνθρωποι των Τεχνών για την Φιλανθρωπική Οργάνωση CREAID