Έρευνα: Δεν θα Πιστέψετε τι Είναι Αυτό που «Ρίχνει» τη Λίμπιντο στους Άνδρες

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Έρευνα: Δεν θα Πιστέψετε τι Είναι Αυτό που «Ρίχνει» τη Λίμπιντο στους Άνδρες

Μία έρευνα που έγινε σε ένα διάστημα 20 χρόνων έρχεται να μας πει ότι αυτό που φοβούνται όλοι οι άντρες είναι τελικά πραγματικότητα..

Όσες περισσότερες δουλειές κάνουν μέσα στο σπίτι τόσο λιγότερο σεξ επιζητούν.

Κοινωνιολόγοι από το Juan March Institute της Μαδρίτης ερεύνησαν τη σεξουαλική ζωή παντρεμένων ζευγαριών στις ΗΠΑ. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν είναι ότι οι άντρες που μαγείρευαν τακτικά και καθάριζαν το σπίτι έκαναν λιγότερο σεξ από εκείνους που κάθονταν όλη την ώρα και άφηναν τις γυναίκες τους να κάνουν όλες τις δουλειές του σπιτιού, όπως τον παλιό καλό καιρό. (Αυτό που δεν διευκρινίζει η έρευνα είναι αν οι άντρες που δεν έκαναν καμία δουλειά στο σπίτι έκαναν περισσότερο σεξ με τις δικές τους γυναίκες μιας και αυτές επωμίζονται όλα τα βάρη του σπιτιού).

Τι Δείχνει η Στάση Ύπνου για τη Σχέση σας;

thehomeissue_douleies01

Οι πολλές δουλειές τρώνε τον αφέντη; Μία έρευνα έρχεται να μας πει αυτό ακριβώς.

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο American Sociological Review έδειξε πως δουλειές του σπιτιού, όπως το μαγείρεμα και το καθάρισμα, θεωρούνται ακόμη γυναικεία υπόθεση και κατά 80% γίνονται ακόμα και σήμερα από τη γυναίκα του σπιτιού.

Διαβάστε ακόμα:

Όσο χαρούμενοι και αν δείχνουν κάποιοι άνδρες κάνοντας οικιακές δουλειές (σίγουρα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα), η λίμπιντό τους δεν είναι σε καλά επίπεδα.

Σύμφωνα με τους ερευνητές η λίμπιντο στους άνδρες πέφτει όσο αυξάνονται οι οικιακές δουλειές.

Μιας και η συγκεκριμένη έρευνα έγινε σε μεγάλης ηλικίας ζευγάρια κατά πάσα πιθανότητα δεν ανταποκρίνεται και πολύ στη σημερινή πραγματικότητα. Σήμερα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά και πολλοί άντρες βοηθούν τις γυναίκες τους στις δουλειές του σπιτιού χωρίς να μειώνεται η διάθεσή τους για σεξ.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Διαφορετικές Στάσεις Ύπνου και τι Δείχνουν για τη Σχέση σας

.

Η γλώσσα του σώματος είναι αυτή που μαρτυράει τα πάντα.

Καθαρίστε το Διαμέρισμά σας όπως το Αυτoκίνητό σας: Τips Καθαρισμού για Άντρες

.

Είστε άντρας και μένετε μόνος σας; Υπάρχει τρόπος να καθαρίζετε το σπίτι σας τόσο γρήγορα όσο το αυτοκίνητό σας. Δείτε τα tips καθαρισμού που θα σας λύσουν τα χέρια!

8 Χρήσιμα Αντικείμενα στο Σπίτι Κάθε Άντρα

.

Υπάρχουν κάποια χρήσιμα αντικείμενα που κάθε άντρας θέλει να έχει στο σπίτι του όσο μικρό (ή μεγάλο) κι αν είναι αυτό. Δείτε 8 πράγματα που είναι χρήσιμα στο σπίτι κάθε εργένη.

Κρεβατοκάμαρα Έτοιμη για «Δράση»: 5 Απαραίτητα Βήματα

.

Καμιά γυναίκα δεν θέλει να μπαίνει σε μια κρεβατοκάμαρα που δεν την εμπνέει. Δείτε 5 απλά βήματα να μετατρέψετε την εργένικη κρεβατοκάμαρα σε «ναό» του σεξ.

Μάθετε Ποιο Χρώμα στους Τοίχους σας Καταστρέφει τη Σεξουαλική σας Ζωή!

.

Αν πιστεύετε πως η σεξουαλική σας ζωή δεν είναι επαρκής, κατηγορήστε αυτόν που διάλεξε το χρώμα στους τοίχους της κρεβατοκάμαράς σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μάθετε τα «Mυστικά» του Τομέα Art & Design Πριν Επιλέξετε τη Δουλειά των Ονείρων σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Πράγματα που οι Επιτυχημένοι Άνθρωποι Κάνουν Κάθε Κυριακή Βράδυ!