Μπορείτε να Μάθετε από τα Όνειρα Αυτό που σας Λείπει;

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Μπορείτε να Μάθετε από τα Όνειρα Αυτό που σας Λείπει;

Μην ξεχνάς πως αν μπορείς να ονειρευτείς κάτι μπορείς και να το κάνεις!

Η ερμηνεία των ονείρων είναι η βασιλική οδός για την εξερεύνηση του υποσυνείδητου έλεγε o Φρόυντ! H αλήθεια είναι ότι  τα όνειρα μπορούν να μας ταρακουνήσουν, να μας τρομάξουν και σε ορισμένες περιπτώσεις  να μας εμπνεύσουν. Αλλά ποια είναι η διαχωριστική γραμμή που ορίζει πότε ένα όνειρο θέλει να μας πει κάτι και πότε απλά αναλύει τι υπάρχει μέσα στο υποσυνείδητό μας; 

Από τα πολύ παλιά χρόνια οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα όνειρά τους ως εργαλεία για να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. Κάποιοι επιστήμονες ωστόσο πιστεύουν πως τα όνειρα δεν εξυπηρετούν πουθενά και ότι είναι χωρίς νόημα.
Η επικρατέστερη άποψη πια όμως είναι ότι τα όνειρα παίζουν το πιο  καθοριστικό ρόλο για να μας διευκρινίσουν το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς. 

Καλλιτέχνες, επιστήμονες και αθλητές χρησιμοποιούν τα όνειρα για την  δημιουργική επίλυση των προβλημάτων τους. Είναι ένας τρόπος στοχασμού , μια οπτική που χρησιμοποιεί τη διαίσθηση και τη συναισθηματική νοημοσύνη.

Δείτε επίσης τι λέει για τον χαρακτήρα σας ο τρόπος που κοιμάστε.

Το όνειρο είναι σαν μια επιφοίτηση που έχεις όταν κοιμάσαι όπου ο εγκέφαλός σου βρίσκεται σε εγρήγορση ναι μεν αλλά με πιο χαλαρούς ρυθμούς. Μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης ή να σε βοηθήσουν  να ξεκολλήσεις από τα προβλήματα γιατί το μυαλό σου εκείνη τη στιγμή επεξεργάζεται τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Έχουν γίνει κατά καιρούς πολλά πειράματα όπου έχουν αποδείξει το παραπάνω. Σε ένα από αυτά έχουν συμμετάσχει άτομα όπου πριν πέσουν για ύπνο έχουν επικεντρωθεί στο πρόβλημά τους και μόλις κοιμήθηκαν είδαν κάποιο σχετικό όνειρο όπου και τους έδινε μια λύση, μια δίοδο σε αυτό που αντιμετώπιζαν.

Όταν ονειρεύεσαι μπαίνεις σε μια διαδικασία όπου είσαι σε θέση να δεις τον εαυτό σου και τις αληθινές εσωτερικές σκέψεις σου πολύ πιο καθαρά.

Βρίσκοντας το νόημα στα όνειρά σου είναι σαν να καλλιεργείς έναν κήπο. Όσα περισσότερα μπορείς να καταλάβεις τόσες περισσότερες ιδέες και λύσεις μέσα στον ύπνο σου θα σου έρθουν.

Συνεχίστε στο www.followme.gr και ανακαλύψτε πολλές ακόμα ιδέες, προτάσεις και ρεπορτάζ αγοράς που θα κάνουν την καθημερινότητά σας καλύτερη.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοιμάστε αλλά δεν Ονειρεύεστε; Δείτε πώς θα Κάνετε τα Όνειρα να Επιστρέψουν στη ζωή σας

.

Να γιατί δεν βλέπετε όνειρα και τι μπορείτε να κάνετε για να αρχίσετε να βλέπετε και πάλι.

Κοιμηθήκατε Λίγο το Προηγούμενο Βράδυ; Δείτε 9 Τρόπους για να Ξυπνήσετε για τα Καλά!

.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε αν έχετε κοιμηθεί πολύ λίγο το προηγούμενο βράδυ.

17 σημάδια που φανερώνουν πως έχετε αϋπνία

.

Αυτά είναι τα σημάδια που σας λένε πως έχετε αϋπνία.

10 Τροφές για Ήρεμο Ύπνο

.

Ο δρόμος για έναν ήρεμο βραδινό ύπνο, πέρα από το άνετο στρώμα σας και το κατάλληλο ανατομικό μαξιλάρι, περνάει από το ψυγείο σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οικονομική Διακόσμηση: 8 Έξυπνοι Τρόποι για να Ανανεώσετε τον Χώρο σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έξυπνα Tips Απώλειας Κιλών για Όσους δεν Μαγειρεύουν
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Οικονομική Διακόσμηση: 8 Έξυπνοι Τρόποι για να Ανανεώσετε τον Χώρο σας

Δείτε έξυπνους τρόπους για οικονομική διακόσμηση που θα ξεγελάσει ακόμα και τους φίλους σας.

Close