Μήπως είσαι εθισμένη στο κρυφό φαγητό;

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Μήπως είσαι εθισμένη στο κρυφό φαγητό;

Όλο και περισσότερες γυναίκες δηλώνουν ότι είναι secret eaters.

Σου έχει τύχει ποτέ να νιώθεις άσχημα επειδή θέλεις να φας κάτι με αποτέλεσμα να το κάνεις μόνη σου στα κρυφά; Από ότι φαίνεται, πολλές γυναίκες τείνουν να τρώνε κρυφά σύμφωνα με μία νέα έρευνα που διεξήχθη από την εταιρία αδυνατίσματος LighterLife. Μάλιστα, τα στατιστικά που προκύπτουν είναι κάπως τρομακτικά.

Σύμφωνα με την έρευνα, έξι στις δέκα γυναίκες συνηθίζουν να απολαμβάνουν μυστικά φαγητά που ξέρουν ότι δεν θα έπρεπε να τρώνε. Μία στις έξι γυναίκες παραδέχτηκε ότι κρύβει σε ένα ιδιαίτερο μέρος τις «μυστικές» τροφές.

Μήπως η Κουζίνα σας Σαμποτάρει τη Δίαιτα σας;

Πόσο μακριά όμως είναι διατεθειμένες να φτάσουν μερικές γυναίκες όσον αφορά το «μυστικό» φαγητό; Μία στις δέκα παραδέχτηκε ότι τρώει στο μπάνιο, ενώ μία στις πέντε καταναλώνει το «απαγορευμένο» φαγητό στο αυτοκίνητο για να μην την δουν. Προκειμένου να κρατήσουν κρυφή αυτή τη συνήθειά τους, το 23% δήλωσε ότι κρύβει τις άδειες συσκευασίες για να μην υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, και μία στις δέκα αποκάλυψε ότι έχει μέχρι και συρτάρι που κλειδώνει για το κρυφό φαγητό.

Πολλές από τις γυναίκες που τρώνε κρυφά (secret eating) συνειδητοποιούν ότι είναι ένα πρόβλημα, αλλά οι περισσότερες δεν νιώθουν ακόμα έτοιμες να το αντιμετωπίσουν. «Αυτό επιβεβαιώνει ότι για πολλούς, το φαγητό δεν έχει καμία σχέση με την κάλυψη μίας ανάγκης, αλλά έχει να κάνει με το τι συμβαίνει στο μυαλό» σχολίασε η εκπρόσωπος της εταιρίας Denise Welch.

Συνεχίστε στο www.followme.gr και ανακαλύψτε πολλές ακόμα ιδέες, προτάσεις και ρεπορτάζ αγοράς που θα κάνουν την καθημερινότητά σας καλύτερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι τροφές του χειμώνα που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος

.

Αυτές είναι οι τροφές του χειμώνα που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος.

Γεμίστε Οικονομικά (και Υγιεινά) το Καλάθι του Σούπερ Μάρκετ!

.

Ένας έξυπνος οδηγός για το σούπερ μάρκετ που θα σας βοηθήσει να βάλετε στο καλάθι σας μόνο υγιεινά προϊόντα.

11 Τροφές που σας Φέρνουν την Ευτυχία

.

Ήρθε η ώρα να γευτείτε 11 διατροφικά ελιξίρια ευτυχίας που θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας και θα σας φτιάξουν τη μέρα με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Τα Χειρότερα Tips για να Χάσετε Βάρος! Μην τα Πιστεύετε

.

Αυτά είναι τα χειρότερα tips που θα ακούσετε και δεν θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό είναι το Πλυντήριο Ρούχων που θα σας Λύσει τα Χέρια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ποτέ δεν είναι αργά: Άνθρωποι που καταξιώθηκαν μετά τα 50