Αυτά τα Tips Αποθήκευσης θα Βάλουν σε Τάξη τη Ζωή σας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αυτά τα Tips Αποθήκευσης θα Βάλουν σε Τάξη τη Ζωή σας

Σύμφωνα με νέα έρευνα, η ακαταστασία μπορεί να χαλάσει μια σχέση δημιουργώντας διαφόρων ειδών προβλήματα. Η έρευνα υποδεικνύει πως κατά μέσο όρο κάθε χρόνο συμβαίνουν 32 διαπληκτισμοί ανάμεσα σε ένα ζευγάρι εξαιτίας της ακαταστασίας.

Τα προβλήματα συνήθως ξεκινάνε από την αρχή της συγκατοίκησης όταν δύο άνθρωποι καλούνται να ενώσουν τις ζωές τους αλλά και τα υπάρχοντά τους. Εκεί αρχίζουν τα προβλήματα καθώς είναι δύσκολο να μπούνε σ' έναν χώρο πράγματα δύο διαφορετικών ανθρώπων. Καλό θα ήταν να είστε ανεκτικοί με κάποια πράγματα και διατεθειμένοι να ξεφορτωθείτε κάποια από τα δικά σας και να συμβιβαστείτε. Μετά, δείτε μερικές έξυπνες λύσεις αποθήκευσης για να μειώσετε την ακαταστασία και να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Φτιάξτε το χολ σας Ο πρώτος χώρος που πρέπει να φτιαχτεί και να τακτοποιηθεί σε ένα σπίτι είναι το χολ. Εκεί υποδεχόμαστε τους καλεσμένους μας και είναι το πρώτο μέρος που βλέπετε όταν γυρνάτε κουρασμένοι από τη δουλειά. Αυτός ο χώρος καλό είναι να μην είναι γεμάτος με παπούτσια, πεταμένες τσάντες και ρούχα. Παρατηρήστε τι είναι αυτό που θα σας βοηθούσε να βάλετε τάξη. Αν τα περισσότερα πράγματα που είναι πεταμένα είναι ρούχα, τότε χρειάζεστε μια επιπλέον ντουλάπα ή συρταριέρα που μπορείτε να τοποθετήσετε και στο χολ, διακοσμώντας την με ένα όμορφο βάζο με φρέσκα λουλούδια.

10 Ιδέες για να Οργανώσετε τα Παπούτσια και τα Αξεσουάρ σας.

Βρείτε όμορφα διακοσμητικά που ταυτόχρονα προσφέρουν χώρους αποθήκευσης

Βρείτε όμορφα διακοσμητικά που ταυτόχρονα προσφέρουν χώρους αποθήκευσης

Επιλέξτε αποθηκευτικούς χώρους με ανοιχτά ντουλάπια Η μόδα προστάζει να αποθηκεύουμε πλέον τα ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια μας σε αποθηκευτικούς χώρους που είναι ανοιχτοί. Οι ειδικοί τονίζουν πως αυτά τα έπιπλα που είναι ανoιχτά είναι πιο λειτουργικά αλλά επίσης δίνουν ζεστασιά σε έναν χώρο και τον κάνουν να δείχνει πιο οικείος. Μια επίσης καλή επιλογή είναι τα ντουλάπια με τζαμαρία που θα κρατάνε μεν τη σκόνη έξω από τη ντουλάπα σας αλλά θα κρατούν και τα υπάρχοντά σας σε κοινή θέα.

Τα ανοιχτά ντουλάπια είναι μόδα και δίνουν ζεστασιά σε έναν χώρο

Τα ανοιχτά ντουλάπια είναι μόδα και δίνουν ζεστασιά σε έναν χώρο.

Βάλτε σε τάξη την κουζίνα Στην κουζίνα αφιερώνουμε πολλές ώρες της ημέρας μας γι’ αυτό καλό είναι να είναι πάντα τακτοποιημένη. Μελετήστε τις ανάγκες σας και δείτε καλά τι της προκαλεί αταξία. Αγοράστε όμορφα καλάθια ή έπιπλα με αποθηκευτικούς χώρους για να μπορείτε να βάλετε το καθετί στη θέση του. Επίσης μπορείτε να φτιάξετε και να προσθέσετε έξτρα ράφια για να βάζετε τα πιάτα σας, ποτήρια, μπαχαρικά και άλλα πράγματα σε κοινή θέα.

Θαυμάστε Πανέμορφα Μικροέπιπλα με Αποθηκευτικούς Χώρους που δεν Φαντάζεστε!

Βάλτε σε τάξη την κουζίνα προσθέτοντας ράφια, ντουλάπια και αποθηκευτικούς χώρους

Βάλτε σε τάξη την κουζίνα προσθέτοντας ράφια, ντουλάπια και αποθηκευτικούς χώρους.

Φτιάξτε το μπάνιο σας Το μπάνιο πρέπει να είναι ένας χώρος ηρεμίας και γαλήνης. Δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή ακαταστασία. Δεν γίνεται να κάνετε χαλαρωτικό μπάνιο μετά τη δουλειά σε έναν χώρο γεμάτο με πεταμένα ρούχα, σκόνη, βρωμιά κι άσχημες μυρωδιές. Οργανώστε το μπάνιο σας βάζοντας στους τοίχους ράφια για να αδειάσετε λίγο τον χώρο και να φαίνεται πιο ανοιχτός. Αν το μπάνιο σας είναι μικρό, προσθέστε έξω από αυτό μια ντουλάπα ή μια συρταριέρα για έξτρα χώρους αποθήκευσης.

Τοποθετήστε στο μπάνιο έξτρα ράφια και οργανώστε τα πράγματά σας πετώντας αυτά που δεν χρησιμοποιείτε

Τοποθετήστε στο μπάνιο έξτρα ράφια και οργανώστε τα πράγματά σας πετώντας αυτά που δεν χρησιμοποιείτε.

Διαβάστε εδώ 6 αποθηκευτικά κόλπα για να κάνετε τον μικρό σας χώρο τεράστιο.

Σκεφτείτε πως τακτοποιώντας το σπίτι σας δε θα έχετε μόνο έναν πιο όμορφο χώρο και καλύτερη διάθεση, αλλά θα λύσετε πολλά προβλήματα που ίσως έχετε με τη σχέση σας που προκαλούνται κυρίως λόγω της ακαταστασίας. Λύνοντας αυτό το πρόβλημα θα δείτε πως ξαφνικά οι λόγοι τσακωμών θα μειωθούν κατά πολύ!

Τακτοποιήστε τα ρούχα σας Όσο αστείο κι αν σας φαίνεται είναι πολύ σημαντικό κάθε φορά που επιστρέφετε από τη δουλειά ή από κάποια άλλη έξοδο, να βγάζετε τα ρούχα σας και να τα τακτοποιείτε στις ντουλάπες τους. Έτσι δεν θα επικρατεί στο σπίτι σας χάος και δεν θα καταλήγετε σε ανούσιους καυγάδες.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρσενικό vs Θηλυκό (και στη Διακόσμηση)

.

Η προσπάθεια για μια αρμονική συμβίωση περνάει και από τη διακόσμηση. Μη θεωρήσετε το συγκεκριμένο άρθρο ως το εγχειρίδιο της ευτυχισμένης συγκατοίκησης. Δείτε απλώς μερικές χρήσιμες συμβουλές διακόσμησης που θα σας βοηθήσουν να συνυπάρξετε ειρηνικά σεβόμενοι ο ένας τις ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου – που μπορεί τελικά να είναι και δικές σας.

Βρείτε Αυτό που Χάσατε Μέσα στο Σπίτι με τον πιο Απλό Τρόπο

.

Με αυτή τη μέθοδο θα βρείτε εγγυημένα αυτά που έχετε χάσει μέσα στο σπίτι.

Απίστευτα Tips για Τέλεια Οργάνωση σε Κάθε Σημείο του Σπιτιού

.

Σημαντικές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στην οργάνωση και την αποθήκευση, στα παράθυρα και στον φωτισμό του καθιστικού σας.

Έτσι θα Οργανώσετε Σωστά το Μπάνιο σας

.

Μικρές χρήσιμες συμβουλές για εξοικονόμηση χώρου και μερικές σκληρές αλήθειες για να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας.

7 Πολύ Χρήσιμες Συνήθειες των Οργανωτικών Ανθρώπων

.

Έτσι θα οργανώσετε μια για πάντα το σπίτι σας -και τη ζωή σας- με 7 πολύ απλές συνήθειες.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν θα Πιστέψετε τι Κάνουν οι Άνδρες Όταν οι Γυναίκες Λείπουν από το Σπίτι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Μάσκα των 2 Υλικών που θα Αναζωογονήσει τα Μαλλιά σας