Μάθετε τι Αποκαλύπτει για Εσάς η Στάση του Ύπνου σας!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Μάθετε τι Αποκαλύπτει για Εσάς η Στάση του Ύπνου σας!

Ακριβώς όπως συμβαίνει και με τα όνειρά σας, η σταση στην οποία κοιμάστε είναι συχνά υποσυνείδητη και μπορεί να αποκαλύψει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά σας.

Σας αρέσει να κουλουριάζεστε; Κοιμάστε με διαφορετικό τρόπο κάθε νύχτα; Προτιμάτε να κοιμάστε ανάσκελα; Όπως και να κοιμάστε, κάθε πόζα, κάθε στάση έχει την ερμηνεία της. Η Patti Wood είναι ειδική στο να ερμηνεύει τη γλώσσας του σώματος και μας αναλύει όλα τα συμπεράσματα που απορρεέουν από τη θέση του ύπνου σας.

Κάθε στάση ύπνου έχει τη δική της ερμηνεία.

Κάθε στάση ύπνου έχει τη δική της ερμηνεία.

The Spaghetti Noodle Αν σας αρέσει να κοιμάστε στο πλάι ανήκετε στο 15% του πληθυσμού που αγαπάει επίσης αυτή τη στάση, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2003 από τον καθηγητή Chris Idzikowski. Όσοι κοιμούνται σε αυτή τη στάση δεν κουλουριάζονται, απλά κοιμούνται στο πλάι με τεντωμένα τα πόδια.

Σύμφωνα με την Patti Wood αν κοιμάστε σε αυτή τη στάση: «Είστε ήρεμοι άνθρωποι, ειρηνικοί και καθόλου εχθρικοί. Είστε εύκολοι και συζητήσιμοι χωρίς εκπλήξεις και ξεσπάσματα. Σας αρέσει να αρέσετε και να είστε μέσα στα πράγματα. Κάποιες έρευνες έχουν δείξει πως όσοι κοιμούνται στο πλάι με το δεξί χέρι τους πάνω από το κεφάλι είναι άνθρωποι με πολλή δύναμη και τύχη».

Η Έρευνα Απέδειξε: Πρέπει οι Άνδρες να Κοιμούνται Γυμνοί;

Είστε επίσης πολύ φιλικοί, ζεστοί και χαλαροί άνθρωποι. Είστε έμπιστοι και πολύ υποστηρικτικοί στους γύρω σας. Το πιο σημαντικό πράγμα για εσάς είναι να διατηρείτε καλές σχέσεις με όλους. Σε γενικές γραμμές αποφεύγετε τις συγκρούσεις με άλλα άτομα και είστε καλοί ακροατές. Θυμάστε πάντα τα γενέθλια των φίλων σας και είστε αυτό το άτομο στο οποίο θα απευθυνθούν οι φίλοι σας αν δεν νιώθουν καλά.

Μελετήστε τη στάση που σας αρέσει να κοιμάστε αλλά και τη στάση στην οποία συνήθως ξυπνάτε.

Μελετήστε τη στάση που σας αρέσει να κοιμάστε αλλά και τη στάση στην οποία συνήθως ξυπνάτε.

The Womb Αν σας αρέσει να κουλουριάζεστε στο πλάι σε εμβρυακή στάση τότε ανήκετε στο 51% των γυναικών που λατρεύουν επίσης αυτή τη στάση ύπνου.

«Η θέση αυτή είναι η ίδια με τη θέση ενός μωρού μέσα στη μήτρα (womb). Οι άνθρωποι που κοιμούνται έτσι είναι αθώοι και ήρεμοι. Αν σας αρέσει να αγκαλιάζετε και ένα μαξιλάρι πριν κοιμηθείτε σημαίνει πως νιώθετε ότι χρειάζεστε περισσότερη αγάπη και υποστήριξη και είστε αρκετά ευαίσθητοι. Σας αρέσει να βλέπετε τη ζωή μέσα από ροζ γυαλιά. Ψάχνετε στη ζωή αυτό που είχατε και στη μήτρα της μητέρας σας: ασφάλεια, ζεστασιά και εμπιστοσύνη. Αν κουλουριάζεστε πάρα πολύ μαζεύοντας ψηλά τα πόδια σας, αυτό σημαίνει πως νιώθετε ανασφάλεια. Αν υιοθετήσατε τελευταία αυτή τη συνήθεια στον ύπνο σας, είναι μάλλον επειδή νιώθετε έντονο στρες ή αισθήματα ανεπάρκειας».

Αυτά τα 7 Πράγματα Μέσα στο Σπίτι σας Κουράζουν και δεν το Καταλαβαίνετε

Αν σας αρέσει να κουλουριάζεστε σημαίνει πως δεν νιώθετε πολύ ασφαλής και έχετε ανάγκη από αγάπη και υποστήριξη.

Αν σας αρέσει να κουλουριάζεστε σημαίνει πως δεν νιώθετε πολύ ασφαλής και έχετε ανάγκη από αγάπη και υποστήριξη.

The Yearner Αν σας αρέσει να κοιμάστε στο πλάι με τα δύο χέρια μπροστά ανήκετε στο 13% των ανθρώπων που αγαπάνε επίσης αυτή τη στάση.

«Είστε ανοιχτοί άνθρωποι αλλά και λίγο κυνικοί. Δεν παίρνετε εύκολα αποφάσεις αλλά όταν τις πάρετε είστε σίγουροι για αυτές».

Είστε έξυπνοι, προσεκτικοί και πολύ ακριβείς. Σας αρέσει να σκέφτεστε και δεν μιλάτε αν δεν έχετε να πείτε κάτι ουσιώδες. Οι άλλοι άνθρωποι σας σέβονται επειδή σας θεωρούν σοβαρούς, λεπτομερείς και έτοιμους να αναγνωρίσουν λάθη που ξεφεύγουν στους γύρω σας.

Δεν Μπορείτε να Κοιμηθείτε τα Βράδια; Δείτε τι Βοηθάει Πολλούς Ανθρώπους στον Κόσμο! (VIDEO)

Η πλαϊνή στάση σημαίνει συνήθως

Η πλαϊνή στάση έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το πού έχετε τοποθετημένα τα χέρια σας.

The Crab Αν σκύβετε το κεφάλι προς τα κάτω κάθε φορά που κοιμάστε σημαίνει πως είστε σοβαροί και πεισματάρηδες.

«Έχετε ισχυρά πιστεύω και θέλετε τα πάντα να γίνονται ακριβώς όπως σας αρέσουν και τα έχετε στο μυαλό σας. Είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι και αν κάνετε και σας αρέσει να γίνονται όλα όπως πρέπει».

Στην καθημερινή ζωή καταπιάνεστε συνέχεια με πράγματα και είστε σε συνεχή κίνηση. Είστε πολυπράγμων και πιστεύετε πως δεν χρειάζεται να κάνετε μόνο ένα πράγμα κάθε φορά ενώ μπορείτε να κάνετε τέσσερα. Λύνετε τα προβλήματά σας εύκολα και σας αρέσουν πολύ οι προκλήσεις.

The Crown Σας αρέσει να κοιμάστε με τα χέρια πάνω στο κεφάλι σας ώστε να στηρίζετε το κεφάλι και τον λαιμό σας; «Ακούτε προσεκτικά τους γύρω σας ώστε να μπορέσετε στη συνέχεια να τους δώσετε χρήσιμες συμβουλές. Όσοι άνθρωποι κοιμούνται σε αυτή τη στάση είναι πολύ έξυπνοι και ενθουσιώδεις αλλά πρέπει να προσέχουν να είναι οι ιδέες τους το ίδιο χρήσιμες στους άλλους όπως είναι και για αυτούς».

Τρομακτική Έρευνα: Γιατί δεν Πρέπει να Ασχολείστε με το Κινητό Αμέσως πριν τον Ύπνο

Το σκύψιμο του κεφαλιού προς τα κάτω σημαίνει άτομο πεισματάρικο.

Το σκύψιμο του κεφαλιού προς τα κάτω σημαίνει άτομο πεισματάρικο.

The Star Σας αρέσει να κοιμάστε ανάσκελα με ανοιχτά τα πόδια και τα χέρια; «Είστε αισιόδοξοι και σας αρέσει η ελευθερία και η προσοχή. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να είστε το αστέρι της παρέας και να κυριαρχείτε σε όποιον χώρο βρίσκεστε. Πρόκειται για στάση ατόμου με πολύ αυτοπεποίθηση. Είστε ανοιχτοί, έχετε αυτοεκτίμηση και είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε όλο τον κόσμο. Έχετε καλή αίσθηση του ποιοι είστε αλλά δεν τα πάτε καλά στην οργάνωση».

Είστε άτομα με επιρροή στους γύρω σας και θέλετε να σας προσέχουν και να εκτιμάνε τις ιδέες σας. Είστε παρορμητικοί και ζείτε τη ζωή στο έπακρο. Δεν σας αρέσει να σπαταλάτε τον χρόνο σας σε βαρετές λεπτομέρειες.

The Soldier Σας αρέσει να κοιμάστε σαν στρατιωτάκι, δηλαδή ανάσκελα με τα χέρια δίπλα στο σώμα σας; «Αυτή η στάση δείχνει πως νιώθετε ασφάλεια και σας αρέσει να λύνετε τα προβλήματα με το που παρουσιάζονται. Δυστυχώς, όμως, έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας».

Αγαπάτε τη δουλειά, σας αρέσουν οι κανόνες και ελπίζετε οι άλλοι να κάνουν το ίδιο με εσάς. Σας αρέσει να χαλαρώνετε στο σπίτι και το προτιμάτε από το να βγαίνετε έξω και να ξενυχτάτε.

Κοιμάστε ανάσκελα με τα χέρια δίπλα στο σώμα; Είστε ένα στρατιωτάκι! Σας αρέσει να λύνετε όλα σας τα προβλήματα με το που παρουσιάζονται

Κοιμάστε ανάσκελα με τα χέρια δίπλα στο σώμα; Είστε ένα στρατιωτάκι! Σας αρέσει να λύνετε όλα σας τα προβλήματα με το που παρουσιάζονται.

The Starfish Αν κοιμάστε μπρούμυτα με τα χέρια κάτω από το μαξιλάρι ανήκετε στο 5% του πληθυσμού που κοιμάται με αυτόν τον τρόπο. «Είστε πολύ καλοί φίλοι καθώς είστε φοβεροί ακροατές για αυτούς που θέλετε. Προσφέρετε βοήθεια σε όσους το χρειάζονται και σε γενικές γραμμές δεν σας αρέσει να είστε το επίκεντρο τς προσοχής».

The Knot Oι άνθρωποι που μπλέκουν τα άκρα τους όση ώρα κοιμούνται με αποτέλεσμα να καταλήγουν πολλές φορές τα πόδια ή τα χέρια τους έξω από την επιφάνεια του κρεβατιού, είναι άτομα με πολύ στρες. «Είστε κάτω από συνεχή πίεση. Νιώθετε συνέχεια πως τα περιθώρια είναι στενά σε διάφορα θέματα της ζωής σας και παλεύετε να προλάβετε τα πάντα».

5 Λάθη που Κάνετε όταν Στρώνετε το Κρεβάτι σας

Αν ξυπνάτε συχνά σε τέτοιες στάσεις σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας αγχώνει στη ζωή σας και προσπαθήστε να το φτιάξετε. Κάποια αιθέρια έλαια μπορούν να σας χαλαρώσουν πριν τον ύπνο, όπως το ylang ylang και το patchouli.

Αν δεν υπάρχει καμία αρμονία στη στάση του ύπνου σας και χέρια πόδια είναι όλα μπλεγμένα τότε πρέπει να ψάξετε τι είναι αυτό που σας αγχώνει.

Αν δεν υπάρχει καμιά αρμονία στη στάση του ύπνου σας και χέρια-πόδια είναι όλα μπλεγμένα τότε πρέπει να ψάξετε τι είναι αυτό που σας αγχώνει.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά τα 7 Πράγματα Μέσα στο Σπίτι σας Κουράζουν και δεν το Καταλαβαίνετε

.

Αυτά είναι τα 7 πράγματα μέσα στο σπίτι που σας κουράζουν και δεν το καταλαβαίνετε.

Οι πιο Οικονομικές και Ωραίες Ιδέες Διακόσμησης για την Κρεβατοκάμαρα

.

Αυτές είναι οι οικονομικές λύσεις που θα μεταμορφώσουν την κρεβατοκάμαρά σας.

5 Απίστευτα Πράγματα της Καθημερινότητας που Κάνετε Εντελώς Λάθος

.

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που κάνετε κάθε μέρα και τα κάνετε λάθος.

12 Πράγματα που Καμιά Γυναίκα δεν Πρέπει να Έχει Σπίτι της

.

Αυτά είναι τα 12 πράγματα που καμιά γυναίκα άνω των 18 ετών δεν θα έπρεπε να έχει στο σπίτι της.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

diy
Φθινοπωρινό DIY: Φτιάξτε Πανεύκολα το πιο Ωραίο Διακοσμητικό για το Σαλόνι σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

παγκόσμιες ημέρες
Αυτές Είναι οι πιο Περίεργες Παγκόσμιες Ημέρες! Δεν Πάει ο Νους σας
More in LIVING +, PLUS +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Close