Συμβουλές από Μπαμπάδες σε Κόρες! Οι καλύτερες είναι αυτές...

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Συμβουλές από Μπαμπάδες σε Κόρες! Οι καλύτερες είναι αυτές...

18 γυναίκες από όλο τον κόσμο μοιράζονται μαζί μας την πιο σημαντική συμβουλή που άκουσαν ποτέ από τους μπαμπάδες τους. Πρόκειται για συμβουλές που τις βοήθησαν στη ζωή τους και άλλαξαν πολύ τον τρόπο που σκέφτονταν καθώς μεγάλωναν.

«Μην αγοράζετε τίποτα με κάρτα αν δεν έχετε πρώτα τα χρήματα σε μετρητά» Η Susan Koerner μοιράζεται αυτή τη συμβουλή μαζί μας, μια συμβουλή που είναι πολύ σημαντική. Άλλωστε το πλαστικό χρήμα και τα δάνεια ήταν αυτά που έφεραν και τη χώρα μας στην κατάσταση που είναι αυτή τη στιγμή. Μην αγοράζετε, λοιπόν, τίποτα αν δεν έχετε μαζέψει πρώτα τα χρήματα μόνοι σας.

Τι Αποκαλύπτει για σας η Στάση του Ύπνου σας και τι θα Έπρεπε να σας Ανησυχήσει

«Μην κρίνετε αν δεν ακούσετε πρώτα όλα τα γεγονότα. Υπάρχουν πάντα δύο πλευρές σε κάθε ιστορία και κάπου στη μέση βρίσκεται η αλήθεια. Ο μπαμπάς μου ήταν ντετέκτιβ» Η Patti Palumbo DAngelo αποκαλύπτει αυτή την αλήθεια που πολλοί άνθρωποι αγνοούν. Όσο καλή σχέση και αν έχετε με κάποιο άτομο μην πιστεύετε το 100% όσων λέει αν δεν ακούσετε πρώτα και την άλλη πλευρά.

Η σχέση μεταξύ μπαμπά και κόρης είναι τόσο μοναδική!

Η σχέση μεταξύ μπαμπά και κόρης είναι μοναδική!

«Ο Θεός σας έδωσε δύο αφτιά και ένα στόμα έτσι ώστε να ακούτε δύο φορές αυτά που λέτε» Πόσο σημαντικό είναι να βουτάτε τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσετε; Αυτό μας λέει η συγκεκριμένη συμβουλή και αν την ακολουθούσαμε πιστά όλοι θα υπήρχαν πολύ λιγότερες παρεξηγήσεις στον κόσμο.

«Μην αλλάξετε για κανέναν γιατί είστε τέλειοι έτσι ακριβώς όπως είστε» Η Joanna Robertson μας δείχνει το μυστικό για να αποκτήσει ένα παιδί αυτοπεποίθηση. Αν όλοι οι γονείς έδιναν αυτή τη συμβουλή στα παιδιά τους τότε οι άνθρωποι σήμερα θα είχαν περισσότερη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση στη ζωή τους.

Υπάλληλοι Fast Food Εστιατορίων μας Λένε τι δεν Πρέπει Ποτέ να Παραγγέλνουμε

«Πάντα να κουβαλάτε πάνω σας 10 ή 15 ευρώ ή έστω 1 ευρώ για να μπορέσετε να πάρετε τηλέφωνο στο σπίτι σας» Η Krista Keffer Elder έμαθε να μην φεύγει ποτέ από το σπίτι της χωρίς λεφτά. Πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη συμβουλή καθώς ακόμα και σήμερα που όλοι οι άνθρωποι κυκλοφορούν με κινητά, τάμπλετ και κάρτες πάνω τους, πάντα μπορεί να συμβεί κάτι απρόοπτο και να χρειαστείτε λεφτά για να καλέσετε κάποια βοήθεια.

Ακούστε προσεκτικά κάθε συμβουλή του μπαμπά σας. Κάποια στιγμή στη ζωή σας θα σας χρειαστεί!

Ακούστε προσεκτικά κάθε συμβουλή του μπαμπά σας. Κάποια στιγμή στη ζωή σας θα σας χρειαστεί!

«Όταν ο πατέρας μου είχε καρκίνο θυμάμαι ότι μου έλεγε «Πάντα θα υπάρχει κάποιος άλλος άνθρωπος που το περνάει χειρότερα από σένα»» Ό,τι άσχημο και αν σας συμβεί στη ζωή να θυμάστε πως πάντα υπάρχουν και χειρότερα. Δείτε τη ζωή αλλιώς. Κάτι ήξερε ο πατέρας της Patricia Leighton που έδωσε αυτή την όμορφη συμβουλή στην κόρη του.

Πράγματα που θα Θέλατε να Ξέρετε Πριν Νοικιάσετε το Πρώτο σας Σπίτι

«Μην αφήνετε τη ζωή σας να περιστρέφεται γύρω από έναν άντρα και αποκτήστε σεβασμό για τον εαυτό σας» Η Zinah Abukhalil-Mariscal μας αποκάλυψε αυτή την όμορφη συμβουλή που είναι πραγματικά πολύ σοφή. Η ζωή σας είναι δική σας. Ό,τι σχέσεις και αν κάνετε η ζωή σας συνεχίζει να είναι δική σας. Να είστε πάντα αυτόνομοι χαρακτήρες είτε είστε μέσα σε μια σχέση είτε όχι.

«Κάθε φορά που ζήταγα από τον μπαμπά μου μια συμβουλή για ένα θέμα μου απαντούσε πάντα με την ίδια ερώτηση. «Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις; Πιστεύω απόλυτα πως θα κάνεις το σωστό»». Εμπιστευτείτε την κρίση σας και μην ρωτάτε συνέχεια τους γύρω σας για να σας πουν τι θα κάνετε. Η ζωή είναι δική σας και το ίδιο ισχύει και για τις επιλογές που θα κάνετε. Η συμβουλή του μπαμπά της Charlotte Jones Ball ήταν όντως μια από τις πιο σημαντικές αξίες που πρέπει να έχουμε στη ζωή μας, την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.

Νέα Έρευνα: Αυτό Τρώνε οι πιο Υγιείς Άνθρωποι στον Κόσμο!

«Ο πατέρας μου συνήθιζε να λέει «Για ποιο λόγο να θες να γίνεις σαν όλους τους άλλους;»» Η συμβουλή του μπαμπά της Connie Spears είναι τόσο ιδιαίτερη! Όλος ο κόσμος προσπαθεί συνέχεια να μοιάσει στους γύρω του. Για ποιο λόγο να το κάνετε αυτό; Είστε μοναδικοί και επιτέλους πρέπει να το αποδεχτείτε.

«Αν έχετε έναν καλό φίλο στον κόσμο, είστε πλούσιοι» Άλλη μια μεγάλη σοφία που αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις. Δεν έχει σημασία η ποσότητα των φίλων αλλά η ποιότητα. Βρείτε αυτόν τον έναν φίλο που θα είναι πάντα δίπλα σας. Ψάξτε χωρίς να συμβιβάζεστε μέχρι να τον βρείτε. Και όταν τον βρείτε κρατήστε τον κοντά σας για πάντα.

Εμπιστευτείτε τις συμβουλές του μπαμπά σας. Είναι ο μόνος άνδρας στον κόσμο που σας αγαπάει άνευ όρων.

Εμπιστευτείτε τις συμβουλές του μπαμπά σας. Είναι ο μόνος άντρας στον κόσμο που σας αγαπάει άνευ όρων.

«Να είστε οι βοσκοί και όχι τα πρόβατα» Η Joanne Guagenti Martin μας αποκαλύπτει μια συμβουλή με βάθος και αξία. Ποτέ μην μπαίνετε μέσα σε καλούπια και μην ακολουθείτε το δρόμο που ακολουθούν και οι άλλοι. Σκεφτείτε μοναδικά και εμπιστευτείτε το δικό σας ένστικτο.

Πώς θα Μάθετε να Κοιμάστε σε Λιγότερο από 1 Λεπτό

«Μπορείτε να πετύχετε ό,τι και αν βάλετε στο μυαλό σας» Η Hope Filed μας δίνει ένα μάθημα ζωής που της έδωσε ο μπαμπάς της. Ό,τι και αν βάλετε σκοπό στη ζωή σας, μπορείτε να το πετύχετε. Άλλωστε σε όλους τους ανθρώπους δίνονται ευκαιρίες. Σκεφτείτε καλά ποιες πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να πετύχετε όλα σας τα όνειρα.

«Δεν με νοιάζει τι δουλειά θα κάνετε στη ζωή σας αρκεί να σας κάνει ευτυχισμένες. Αν θέλετε να γίνεται καθαρίστριες τότε να γίνετε οι καλύτερες καθαρίστριες που υπάρχουν στη Γη» Δεν έχει καμία σημασία το επάγγελμα που θα επιλέξετε αρκεί να είναι αυτό που θα κάνει την καρδιά σας να «χαμογελάει».

Μην ξεχνάτε να είστε γυναίκες με προσωπικότητα!

Μην ξεχνάτε να είστε γυναίκες με προσωπικότητα!

«Ο μπαμπάς μου μου έλεγε να φέρομαι στους γύρω μου σαν να είναι οι πιο ξεχωριστοί άνθρωποι που υπάρχουν. Γιατί όντως για κάποιους ανθρώπους όλοι οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί» Μπορεί ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας να μην σας γεμίζει το μάτι αλλά σκεφτείτε πως αυτός ο άνθρωπος για κάποιους άλλους ανθρώπους είναι πολύ σημαντικός. Φερθείτε του ανάλογα.

Μπάνιο για Δύο: Πώς να το Μοιραστείτε Χωρίς να Τσακωθείτε!

«Αν έχετε δύο ευρώ, ξοδέψτε το ένα και αποταμιεύστε το άλλο» Η Cindy Gable μας δίνει αυτή τη χρήσιμη συμβουλή για να μην ξεχνάμε ποτέ πόσο σημαντική είναι η αξία της αποταμίευσης. Όταν αρχίσετε να αποταμιεύετε χρήματα θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά στην ψυχολογία σας ενώ το άγχος σας θα μειωθεί πολύ.

«Να είστε γυναίκες με προσωπικότητα» Μια φράση που πραγματικά αποκαλύπτει πολλά! Τι σημαίνει γυναίκα με προσωπικότητα; Σημαίνει γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, έχει αυτοπεποίθηση, ξέρει να επιβάλλεται και έχει το σεβασμό όλων. Τίποτα άλλο δεν είναι τόσο σημαντικό όσο αυτό.

Να περπατάτε και να χορεύετε με ένα κρυφό χαμόγελο στα χείλη σας!

Να περπατάτε και να χορεύετε με ένα κρυφό χαμόγελο στα χείλη σας!

Το Μοναδικό Πράγμα που Μπορείτε να Κάνετε στο Σπίτι σας για να Γίνει η Ζωή σας πιο Απλή!

«Να περπατάτε και να χορεύετε με ένα κρυφό χαμόγελο πάντα στα χείλη σας» Ο χορός είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στη ζωή. Μας γεμίζει με ενέργεια, αισιοδοξία και ευτυχία. Είτε χορεύετε, όμως, είτε όχι μην ξεχνάτε να χαμογελάτε πάντα εσωτερικά. Αυτό θα σας δώσει μεγάλη δύναμη και αυτοπεποίθηση στη ζωή.

«Το κεφάλι πάντα ψηλά» Ό,τι και να σας συμβεί στη ζωή μην σκύβετε ποτέ το κεφάλι. Σταθείτε στη θέση σας ακέραιοι και μην το βάζετε κάτω. Μην ξεχνάτε πως ό,τι και αν σας συνέβη τώρα πια αποτελεί παρελθόν (ακόμα και αν συνέβη πριν από 1 λεπτό).

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλεια Μέρα, Κάθε Μέρα: Μπείτε Ξανά σε Πρόγραμμα με αυτό το Ημερήσιο Πλάνο!

.

Ακολουθήστε το πλάνο που σας προτείνουμε για να μπείτε εύκολα και γρήγορα σε πρόγραμμα χωρίς να χάσετε... το μυαλό σας!

Μετά το Διαζύγιο: Ένα Παιδί σε Δύο Σπίτια

.

Ανάμεσα στις άλλες μεγάλες αλλαγές που φέρνει στη ζωή ενός παιδιού το διαζύγιο είναι ότι στο εξής θα πρέπει να μοιράζει τη ζωή του σε δύο σπίτια.

Έρευνα: Να τι Πρέπει να Κάνετε για Καλύτερη Σεξουαλική Ζωή

.

Αυτή η έρευνα θα σας δείξει το μυστικό για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή!

Αυτούς τους Κανόνες Πρέπει να Ακολουθεί Κάθε Μπαμπάς που Έχει Κόρη!

.

Αυτοί είναι οι κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε πιστά αν έχετε κόρες.

15 Πράγματα που θα Κάνουν τη Ζωή σας (Άμεσα) Καλύτερη!

.

Ναι, τα μικρά πράγματα κάνουν τη (μεγάλη) διαφορά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

H Μαγική Φράση που Δίνει Τέλος στον Τσακωμό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Σίγουροι Τρόποι να Κάψετε Λίπος από τις Επίμαχες Περιοχές!