Πώς να σκίσετε Τέλεια το Τζιν σας με 2 Διαφορετικούς Τρόπους

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, DIY - ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Πώς να σκίσετε Τέλεια το Τζιν σας με 2 Διαφορετικούς Τρόπους

Λένε πως η μόδα είναι ένας τρόπος για να περνάνε διάφορα μηνύματα στον κόσμο. Στην εποχή της οικονομικής κρίσης, λοιπόν, δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα σκισμένα τζιν, οι σκισμένες μπλούζες, τα σκισμένα τζάκετ και τα φθαρμένα παπούτσια γίνονται μόδα.

Τα σκισμένα τζιν είναι ένα trend που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο. Ακολουθώντας τους παρακάτω τρόπους μπορείτε, μάλιστα, να φτιάξετε μόνοι σας το πιο όμορφα σκισμένο τζιν χωρίς να ξοδευτείτε αγοράζοντας ένα καινούργιο.

Φτιάξτε Μέσα σε 10 Λεπτά το πιο Όμορφο Φωτιστικό για το Σπίτι!

Αν επιθυμείτε να σκίσετε το τζιν σας ώστε να φαίνονται οι α΄σπρες κλωστές χωρίς να δημιουργηθεί μεγάλη τρύπα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τσιμπιδάκι φρυδιών.

Αν επιθυμείτε να σκίσετε το τζιν σας ώστε να φαίνονται οι άσπρες κλωστές χωρίς να δημιουργηθεί μεγάλη τρύπα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τσιμπιδάκι φρυδιών.

Με ελαφρόπετρα Φορέστε το τζιν σας και σημειώστε με ένα στυλό τα σημεία που θέλετε να σκιστούν. Με την ελαφρόπετρα μπορείτε να σκίσετε εντελώς το τζιν σας δημιουργώντας τρύπες ή μπορείτε απλά να του δώσετε φθαρμένη όψη. Κόψτε οριζόντια το σημείο που θέλετε να τρυπήσετε. Μπορείτε εναλλακτικά, να κάνετε απλά μια μικρή ή μεγάλη τρύπα με το ψαλίδι σας (χωρίς να κόψετε, όμως, καθόλου ύφασμα από το τζιν σας). Αρχίστε να τρίβετε με την ελαφρόπετρα πάνω στην τρύπα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Τι να Κάνετε με τα Παλιά Σεμεδάκια που Είναι και Πάλι στη Μόδα

Για μεγάλες ξεφτισμένες τρύπες προτιμήστε το τρίψιμο με ελαφρόπετρα.

Για μεγάλες ξεφτισμένες τρύπες προτιμήστε το τρίψιμο με ελαφρόπετρα.

Φτιάξτε Μόνοι σας ένα Υπέροχο Κεφαλάρι για το Κρεβάτι σας

Με τσιμπιδάκι φρυδιών Αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε ολόκληρες τρύπες στο τζιν σας αλλά θέλετε να φαίνονται οι άσπρες κλωστές από το εσωτερικό του, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα τσιμπιδάκι φρυδιών. Κόψτε τρεις στενές λωρίδες με το ψαλίδι (σε μικρή απόσταση μεταξύ τους) και χρησιμοποιώντας το τσιμπιδάκι φρυδιών ξεκινήστε να ξεχωρίζετε τις κλωστές (θα τις δείτε αν γυρίσετε από την ανάποδη το τζιν σας). Αφαιρώντας οριζόντιες κλωστές θα δημιουργηθεί τρύπα στο τζιν σας, όπως προηγουμένως, με ξεφτισμένες ίνες. Αφαιρώντας τις κάθετες ίνες τότε θα δημιουργήσετε την τρύπα με τις άσπρες κλωστές. Η επιλογή είναι δική σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εύκολο DIY: Φτιάξτε της Δική σας Φυσική Πλαστελίνη!

.

Ένα diy για μικρούς και μεγάλους που αναζητούν τρόπους να ξεκλειδώσουν τη δημιουργικότητά τους.

Φτιάξτε το πιο Στιλάτο Τραπεζάκι Σαλονιού σε 2 λεπτά!

.

Κι όμως, το πιο στιλάτο τραπεζάκι σαλονιού μπορεί να είναι έτοιμο σε λιγότερο από 2 λεπτά.

Φτιάξτε το πιο Τέλειο Κερί που θα Κάνει Όλο το Σπίτι να Μοσχομυρίσει

.

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να φτιάξετε κερί με άρωμα κέικ.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε 2 Τρόπους για να Βάψετε Ολομόναχοι το Χαλί σας (VIDEO)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

DIY: Φτιάξτε Κρεβάτι Μόνοι σας Εύκολα και Οικονομικά (VIDEO)