Υπόθεση Νονός: Πώς να Επιλέξετε τον Κατάλληλο για το Παιδί σας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Υπόθεση Νονός: Πώς να Επιλέξετε τον Κατάλληλο για το Παιδί σας

Η επιλογή του νονού είναι πολύ σημαντική υπόθεση και γι'αυτό δεν πρέπει να προτρέχετε όταν έρθει η ώρα να διαλέξετε νονό για το μωρό σας.

Ο περισσότερος κόσμος συνήθως κάνει λάθος επιλογή νονού με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να μεγαλώνουν χωρίς να έχουν στενή σχέση με τον νονό ή τη νονά τους, είτε επειδή οι νονοί απομακρύνονται από το παιδί και την οικογένεια με τη πάροδο του χρόνου είτε επειδή το παιδί δεν νιώθει άνετα κοντά στον νονό που διάλεξαν γι'αυτό οι γονείς του.

Ο σωστός νονός προσφέρει απλόχερα την αγάπη του Δεν είναι τυχαίο που οι νονοί θεωρούνται πνευματικοί γονείς. Πριν, λοιπόν, επιλέξετε νονό για το παιδί σας σκεφτείτε ποιος άνθρωπος από το περιβάλλον σας είναι τόσο κοντά σας που αν σας συνέβαινε κάτι θα μπορούσε να προσέξει το παιδάκι σας (οι γονείς σας εξαιρούνται). Ο νονός πρέπει να είναι ένας άνθρωπος από το φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον που νιώθετε πως σας αγαπάει πολύ και πως θα αγαπήσει εξίσου και το παιδί σας.

Ένα Υπέροχο Χειροποίητο Δώρο για Όλους τους Φίλους σας

Επιλέξτε για νονό ή νονά του παιδιού σας έναν άνθρωπο που σας αγαπάει και αγαπάει πολύ και τα παιδάκια σας.

Επιλέξτε για νονό ή νονά του παιδιού σας έναν άνθρωπο που σας αγαπάει και αγαπάει πολύ και το παιδί σας.

Μην επιλέγετε νονούς με κριτήριο τις δημόσιες σχέσεις Δεν είναι λίγοι οι γονείς που κοιτάνε την επιλογή του νονού ως μια ευκαιρία για επαγγελματική εξέλιξη ή ως μια ευκαιρία να κάνουν νονό του παιδιού τους κάποιον άνθρωπο από τον οποίο έχουν συμφέρον. Μπορεί αυτή τη στιγμή να είστε στη συγκεκριμένη δουλειά και να σας φαίνεται καλή περίπτωση να κάνετε νονό του παιδιού σας τον διευθυντή σας, αλλά σε μερικά χρόνια που ίσως να μην είστε σε αυτή τη δουλειά θα χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο για την επιλογή που κάνατε.

Αυτά τα 8 Δώρα Δεν τα Θέλησε Ποτέ Κανείς!

Μην επιλέγετε νονό με κριτήριο το πορτοφόλι Άλλο ένα λάθος κριτήριο είναι το πορτοφόλι του νονού. Όσο πιο μεγάλο είναι τόσο πιο πολύ ανεβαίνει στα μάτια σας ο εκάστοτε υποψήφιος. Μην κρίνετε με βάση το πορτοφόλι. Το παιδί χρειάζεται αγάπη από τον νονό του και στην ουσία δύο δώρα το χρόνο (Χριστούγεννα και Πάσχα). Η συχνή επαφή του παιδιού με τον νονό είναι πολύ πιο σημαντική υπόθεση.

Ο νονός πρέπει να είναι ένας άνθρψπος που αγαπάει τα παιδιά και του αρέσει να παίζει μαζί τους αλλά και να συζητάει με αυτά όταν είναι σε μεγαλύτερες ηλικίες. Είναι ένας άνθρωπος που θα καθοδηγήσει τα παιδιά σας προς τον σωστό δρόμο.

Ο νονός πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τα παιδιά και του αρέσει να συζητάει με αυτά όταν είναι σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Επιλέξτε νονό με αρχές και ήθος Ένας «ανήθικος» νονός δεν πρόκειται να δώσει τίποτα θετικό στο παιδί σας. Ο σωστός νονός πρέπει να έχει καλό χαρακτήρα, δυναμισμό και αρχές. Ο χαρακτήρας είναι βασικό στοιχείο στην επιλογή του νονού γιατί από αυτό εξαρτάται η εξέλιξη της σχέσης του παιδιού με τον νονό του.

Οδηγός για τη Νονά: Όλα Όσα Πρέπει να Ξέρετε για το Βαφτιστήρι σας

Κάντε το βασικό τεστ Ένα πολύ καλό τεστ για να δείτε αν ο υποψήφιος που έχετε στο μυαλό σας είναι κατάλληλος για να γίνει νονός του παιδιού σας είναι να δείτε πως συμπεριφέρεται στις πρώτες επαφές του με το παιδί σας. Ασχολείται μαζί του; Είναι τρυφερός; Ή απλά παίζει μαζί του τα πρώτα 5 λεπτά της συνάντησής τους και μετά αδιαφορεί;

Επιλέξτε για νονό/ά τον αδερφό ή την αδερφή σας Πολύς κόσμος αποφεύγει να κάνει νονό του παιδιού του τον αδερφό ή την αδερφή του γιατί πιστεύει πως είναι καλύτερο να χτίσει μια παραπάνω σχέση με έναν φίλο (με τον αδερφό/ή η στενή σχέση είναι δεδομένη). Αυτή η πεποίθηση είναι λάθος γιατί ο αδερφός και η αδερφή σας σας αγαπάνε απεριόριστα και λατρεύουν πραγματικά το ανιψάκι τους. Θα είναι επομένως τέλειοι νονοί.

Είστε οι ίδιοι νονοί; Δείτε ποια βασικά κριτήρια πρέπει να έχετε για να σας λατρέψει το βαφτιστήρι σας:

  1. Θα πρέπει να σας βλέπει σαν την αγαπημένη του και σούπερ διασκεδαστική «θεία».
  2. Ο χρόνος που περνάτε μαζί του θα πρέπει αν είναι μέσα στις top προτεραιότητές σας.
  3. Είστε κοντά του ακόμα και αν σας χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα.
  4. Τα δώρα και οι κάρτες παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της σχέσης σας (αλλά όχι τον πρωταρχικό).

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Πράγματα Που Όλες οι Γυναίκες με Στιλ Έχουν στο Σπίτι τους

.

Κάθε στιλάτη γυναίκα πρέπει να έχει αυτά τα 10 πράγματα στο σπίτι της.

Νέα Έρευνα: Να τι Τρώνε οι πιο Υγιείς Άνθρωποι στον Κόσμο!

.

Έτσι τρώνε οι Ιάπωνες, ένας από τους πιο υγιείς λαούς στον κόσμο.

Θέλετε να Κοιμηθείτε Μέσα σε Ένα Λεπτό; Σας Έχουμε τη Μέθοδο!

.

Αυτή είναι η μέθοδος που θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πριν προλάβετε να πείτε "κύμινο"!

Αυτές οι Τροφές Θα σας Χαρίσουν Χαμόγελα!

.

Αυτές οι 4 τροφές- μαγικά φίλτρα υπόσχονται να σας ανεβάσουν την διάθεση με μια μπουκιά!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτάνετε τα 30; Δείτε τι Πρέπει να Αποχωριστείτε στο Σπίτι σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Απίστευτο Κόλπο για να Καλύψετε τις Άσπρες Τρίχες!
More in LIVING +, PLUS +
Φτάνετε τα 30; Δείτε τι Πρέπει να Αποχωριστείτε στο Σπίτι σας!

Όλα όσα πρέπει να φύγουν από το σπίτι σας πριν κλείσετε τα 30!

Close