EURO 2016 και Καθιστικό: Πώς να τη Βγάλετε Καθαρή!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

EURO 2016 και Καθιστικό: Πώς να τη Βγάλετε Καθαρή!

Το EURO 2016 έχει ξεκινήσει και μαζί του ξεκίνησε και ο πονοκέφαλος των γυναικών που δεν αγαπούν το παιχνίδι της στρογγυλής «θεάς» μα ούτε και το μάζεμα του καθιστικού μετά το ματς. Τα πράγματα όμως είναι απλά και είμαστε για όλα εδώ εμείς για εσάς!    

Για τις μέρες που έρχονται… καλό θα είναι να ξέρετε δυο-τρία πραγματάκια. Πρώτον, για να κερδίζετε το θαυμασμό του συντρόφου και δεύτερον, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και -γιατί όχι- να το διασκεδάσετε κιόλας!

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. EURO, εν συντομία, λέγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια. Φέτος είναι η χρονιά του! Ως εδώ είμαστε καλά και σε αυτό το σημείο θα μείνουμε γιατί αν ξεκινήσουμε με τις συμμετοχές των ομάδων, τις φάσεις των ομίλων και τα γκρουπ των τεσσάρων…, πάει, τη χάσαμε τη μπάλα!

Υπομονή έως και τις 10 Ιουλίου.

Υπομονή έως και τις 10 Ιουλίου.

Τα κυριότερα που θα πρέπει να ξέρετε είναι πως:

  1. Οι αγώνες διεξάγονται στη Γαλλία και μέχρι την Τετάρτη 22 Ιουνίου θα έχει κάθε μέρα μπάλα στις 16:00, στις 19:00 και στις 22:00. Ποιοι και γιατί παίζουν δεν έχει σημασία για εσάς! Κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα και ξεκινάμε πάλι από το Σάββατο της 25ης μέχρι τη Δευτέρα της 27ης Ιουνίου. Δυστυχώς, οι τρεις αγώνες την ημέρα συνεχίζονται και πάλι τις ίδιες ώρες!
  2. Έχει κι άλλο, μη χαίρεστε από τώρα, καλά είναι όμως τα μαντάτα! Πέμπτη 30 Ιουνίου μέχρι και Κυριακή 3 Ιουλίου έχει μπάλα μόνο, όμως, κάθε βράδυ στις 22:00! Μπροστά στο σερί των δέκα ημερών και τα τρία ματς το ένα μετά το άλλο τι είναι τέσσερις μερούλες και ένα διωράκι; Υπόψιν, χωρίς τις καθυστερήσεις! Ούτε που θα το καταλάβετε… αέρας θα περάσουν οι μέρες!
  3. Τρεις μέρες υπομονή ακόμη και το μαρτύριο της στρογγυλής ερωμένης τελειώνει!  Έχουμε και λέμε! Ημιτελικοί: Τετάρτη 6 και Πέμπτη 7 Ιουλίου ώρα έναρξης και στις δύο περιπτώσεις: 22:00. Έρχεται όμως αυτή η «ευλογημένη» Κυριακή της 10ης Ιουλίου όπου τα σήμαντρα του Τελικού ηχούν στις 22:00!

Προετοιμαστείτε για τις δύσκολες μέρες.

Προετοιμαστείτε για τις δύσκολες μέρες.

8 Πράγματα Που Απευθύνονται Μόνο σε Πραγματικά Αχώριστα Ζευγάρια

Τι έχετε να κάνετε εσείς τις ποδοσφαιρο-βραδιές για να τη βγάλετε καθαρή:

Αρχικά εξοπλιστείτε με υπομονή. Να θυμάστε πως είναι μονάχα λίγες μέρες και μετά ο αγαπημένος σας θα ξαναβρεί… τον εαυτό του!

Όσες, λοιπόν, δεν είστε ποδοσφαιρόφιλες, αλλά ούτε και από εκείνες που παρακολουθούν ποδόσφαιρο μόνο για χάρη του έρωτος, μπορείτε να κάνετε αντίστοιχες συναθροίσεις για ladies night με τις φίλες σας. Μπορείτε να πηγαίνετε σε ένα θερινό κινηματογράφο, που τόσο όμορφα είναι ή σε ένα μπαρ για ένα ποτό ή μια βόλτα στα «σοκάκια» του κέντρου. Ότι και να κάνετε από το να υποστείτε το μαρτύριο του αντι-ποδοσφαιρικού τύπου καλοδεχούμενο είναι! Το μόνο κακό είναι ότι όταν γυρίσετε θα έχετε ένα καθιστικό άνω κάτω. Ειδικότερα αν ο σύντροφος είχε και παρέα… καλή τύχη! Μην αγχώνεστε. Υπάρχει τρόπος να ξεμπερδεύετε με το συμμάζεμα του καθιστικού μέσα σε λίγα λεπτά αρκεί, βέβαια, να έχετε φροντίσει για τα σημεία «κλειδιά» της υπόθεσης!

Οι Καλύτεροι Προορισμοί για Ένα Τριήμερο Κοντά στην Αθήνα!

«Τσου Λου – Πίτσα – Μπύρα».

«Τσου Λου – Πίτσα – Μπύρα».

Θαυμάστε τα 15 πιο Ξεχωριστά Σινεμά στον Κόσμο

Ορίστε λοιπόν και τα κλειδιά!

Η απλή λογική της παρατηρητικότητας και της προνοητικότητας είναι αυτή που, κυριολεκτικά, θα σας σώσει! Μεταξύ των ποδοσφαιρόφιλων λέγεται μια ατάκα που για εσάς θα πρέπει να είναι η αρχή των πάντων: «Τσου Λου- Πίτσα - Μπύρα». Αυτό σημαίνει πως το βράδυ έχει μπάλα άρα μάζεμα φίλων στο σπίτι και φυσικά με τη συνοδεία πίτσας και παγωμένης μπύρας!

Αγοράστε μπύρες και βάλτε τες από νωρίς να παγώσουν. Αν θέλετε δε να εισπράξετε και τα υπέρτατα εύσημα βάλτε και κανά δυο ποτήρια στην κατάψυξη!

Αγοράστε μπύρες και βάλτε τες από νωρίς να παγώσουν. Αν θέλετε δε να εισπράξετε και τα υπέρτατα εύσημα βάλτε και μερικά ποτήρια στην κατάψυξη!

Προετοιμάστε το έδαφος για να έχετε όση λιγότερη δουλειά για μετά. Σκεφτείτε ποια είναι τα αντικείμενα που θα χρειαστούν μπροστά τους την ώρα των αγώνων, όπως για παράδειγμα ποτήρια, χαρτοπετσέτες, ανοιχτήρι μπύρας, τασάκια… κλπ και φέρτε τα στη γραμμή του ορίζοντα μεταξύ του συντρόφου και της τηλεόρασης.  Αδειάστε την επιφάνεια του τραπεζιού του καθιστικού σας από ό,τι διακοσμητικό έχετε και βάλτε επάνω τραπεζομάντηλο χάρτινο μιας χρήσης επί δύο καλύτερα για να γλιτώσετε το τρίψιμο των λεκέδων που αναπόφευκτα θα υπάρξουν (τα βρίσκετε σε super market). Μόλις τελειώσει το ματς το/α μαζεύετε σε ένα μπόγο (όπως κάνουν στα συνοικιακά ταβερνεία διαχωρίζοντας βέβαια τα ανακυκλώσιμα υλικά από τα υπόλοιπα σκουπίδια) και μετά ούτε γάτα ούτε ζημιά!  Συμβουλή: μην αρχίζετε να βάζετε σουβέρ στο τραπέζι του καθιστικού γιατί μόνο για το λόγο που υπάρχουν δεν θα χρησιμοποιηθούν.

Τα έχετε όλα να έχετε και τις δαχτυλιές με τα λάδια από την πίτσα;

Τα έχετε όλα να έχετε και τις δαχτυλιές με τα λάδια από την πίτσα;

Η μεμβράνη κουζίνας είναι το δεύτερο υλικό που θα σας σώσει! Τυλίξτε με τη μεμβράνη όσα σημεία θεωρείτε πιθανά να ακουμπήσουν τα χεράκια με τα λάδια της πίτσας. Τα έχετε όλα να έχετε και τις δαχτυλιές με τα λάδια από την πίτσα; Δύο τουλάχιστον είναι τα στανταράκια που πρέπει να τυλίξετε. Το κοντρόλ της τηλεόρασης και τις χειρολαβές του ψυγείου. Τα ξετυλίγετε μετά και είναι πάλι καθαρά! Ο αγώνας κρίνεται στα… πέναλτι, λένε! Ξέρετε, στο παιχνίδι η αγωνία, η υποτιθέμενη αδικία, η οργή και η ένταση της στιγμής μπορούν κάλλιστα να κάνουν τα υπέροχα μαξιλαράκια του καναπέ σας, που τόσο κοπιάσατε για να τα ταιριάξετε με το σύνολο του καθιστικού, να βρεθούν με ένα σουτ «διά χειρός ή ποδός» στους απέναντι! Γι’ αυτό καλύτερα να τα απομακρύνετε.

Διαβάστε επίσης:

Κρατήστε αυτά ως αρχή και κάθε μέρα που περνάει παρατηρήστε τι άλλο μπορείτε να σώσετε από τη θύελλα του Euro διότι, όπως είπαμε και νωρίτερα, η απλή λογική της παρατηρητικότητας και της προνοητικότητάς θα σας σώσει!

Καλή τύχη και με τη… νίκη!

Τip: Όσες μείνετε μέσα να θυμάστε πως η αθυροστομία την ώρα του ματς δεν μετράει!!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απολαύστε Σπιτικό Παγωτό σε 1 Λεπτό και Χωρίς Παγωτομηχανή

.

Αυτό το παγωτό είναι έτοιμο σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Δείτε Ποιο Ήταν το Νο1 Hit την Ημέρα που Γεννηθήκατε με Αυτή την Εφαρμογή!

.

Βρείτε σε λίγα δευτερόλεπτα ποιο τραγούδι άκουγαν οι γονείς σας όταν σας έφεραν στον κόσμο.

10 Πράγματα που Κάνετε Καθημερινά με Εντελώς Λάθος Τρόπο

.

Αυτές τις συνήθειες τις ακολουθείτε μια ζωή και είναι τελικά λάθος.

Πώς θα Γλιτώσετε Χρήματα Όταν Χρησιμοποιείτε Πολύ το Κλιματιστικό

.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να γλιτώσετε χρήματα από τη λειτουργία κλιματιστικά. Δείτε τους καλύτερους και πιο οικονομικούς.

Μην Καθαρίσετε Ποτέ με Χαρτί Κουζίνας ΑΥΤΑ τα Πράγματα

.

4 αντικείμενα που δεν πρέπει να έρθουν ποτέ σε επαφή με το χαρτί της κουζίνας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν Φαντάζεστε Πού Μένει Αυτός ο Πρωταγωνιστής από τα Φιλαράκια!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Ιδιοφυείς Νέες Χρήσεις του Απορρυπαντικού Πιάτων!
More in LIVING +, PLUS +
Δεν Φαντάζεστε Πού Μένει Αυτός ο Πρωταγωνιστής από τα Φιλαράκια!

Ο γνωστός ηθοποιός λέει «αντίο» στο παραδεισένιο εξοχικό του.

Close