Αυτό Είναι το Μαγειρικό Σκεύος που θα Έπρεπε να Έχουν Όλοι οι Γονείς

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αυτό Είναι το Μαγειρικό Σκεύος που θα Έπρεπε να Έχουν Όλοι οι Γονείς

Είναι πολύ σημαντική υπόθεση, όταν είστε νέοι γονείς, να εξοικονομείτε έστω και ελάχιστο χρόνο για την προσωπική σας ζωή. Υπάρχει, λοιπόν, ένα μαγειρικό σκεύος που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε χρόνο ώστε να μπορείτε στη συνέχεια να τον αφιερώσετε όπου εσείς λαχταράτε.

Ποιο είναι αυτό το σκεύος; Η χύτρα ταχύτητας φυσικά! Και αυτοί είναι οι λόγοι που είναι τόσο απαραίτητη σε κάθε σπίτι που υπάρχουν παιδιά.

Απολυμαίνει γρήγορα τα μπιμπερό του μωρού σας Υπάρχει ένα πράγμα που λίγοι γονείς παραδέχονται δημόσια. Το γεγονός πως σπαταλάνε τουλάχιστον το 75% του ελεύθερου χρόνου τους για να απολυμαίνουν μπιμπερό, πιπίλες και άλλα πράγματα του μωρού τους. Για να απολυμάνετε όλα τα μπιμπερό και τις πιπίλες μέσα σε λίγο χρόνο θα πρέπει να τα τοποθετήσετε μέσα στη χύτρα, να προσθέσετε 1 φλ. νερό και να αφήσετε τη χύτρα να φτάσει σε πλήρη πίεση πριν την απομακρύνετε από το μάτι.

Κάντε Οικονομία (και) στο Μαγείρεμα

Η χύτρα ταχύτητας είναι απαραίτητη συσκευή για νέους γονείς.

Η χύτρα ταχύτητας είναι απαραίτητη για νέους γονείς.

Έξτρα πληροφορία Το γνωρίζατε πως στις χύτρες ταχύτητας δεν έχει σημασία η ποσότητα που θα μαγειρέψετε; Δηλαδή είτε βάλετε μέσα στη χύτρα ριζότο για 2 άτομα είτε για 8, ο χρόνος μαγειρέματος είναι ακριβώς ο ίδιος.

Μαγειρεύει το φαγητό του μωρού σας μέσα σε λίγα λεπτά Οι χύτρες ταχύτητες μαλακώνουν πολύ το φαγητό και αυτό είναι κάτι που θέλουν πολύ οι γονείς που έχουν μωρό. Αντί να βάλετε, λοιπόν, τα λαχανικά του μωρού σας στο φούρνο για 45 λεπτά βάλτε τα στη χύτρα για 15 λεπτά. Για παράδειγμα, το μπρόκολο μπορεί να είναι έτοιμο μόνο μέσα σε 5 λεπτά. Τα φρούτα μπορούν επίσης να γίνουν πολτός μέσα σε 5 λεπτά. Φανταστείτε, λοιπόν, πόσο χρόνο θα γλιτώσετε από το μαγείρεμα.

Κάντε το Καθάρισμα της Κουζίνας Μετά το Μαγείρεμα Εύκολη Υπόθεση!

Με τη χύτρα ταχύτητας θα μαγειρεύετε πολύ πιο γρήγορα το φαγητό του μωρού σας αλλά και το δικό σας φαγητό. Επιπλέον εκεί θα μπορείτε να απολυμαίνετε τα μπιμπερό και τις πιπίλες του μωρού σας.

Με τη χύτρα ταχύτητας θα μαγειρεύετε πολύ πιο γρήγορα το φαγητό του μωρού σας αλλά και το δικό σας.

Μαγειρεύει και το δικό σας φαγητό μέσα σε λίγα λεπτά Όσο το μωρό σας είναι μικρό θα παρατηρήσετε μια αύξηση στη συχνότητα που παραγγέλνετε φαγητό απ’έξω. Αυτό συμβαίνει επειδή συνήθως σπαταλάτε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας για να μαγειρεύετε για το μωρό σας ή να πλένετε τα πράγματά του, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα εσάς τους ίδιους και το δικό σας φαγητό. Με τη χύτρα ταχύτητας το σπιτικό φαγητό μπαίνει και πάλι στο παιχνίδι. Τώρα μπορείτε να μαγειρεύετε γρήγορα φαγητά που προηγουμένως δεν μπορούσατε καν να διανοηθείτε λόγω του χρόνου που χρειάζονταν για να μαγειρευτούν.

Ταψί: Κι Όμως, το Σωστό Μαγείρεμα Εξαρτάται από το Χρώμα του!

Πόσο υγιεινό είναι, όμως, το μαγείρεμα στη χύτρα ταχύτητας; Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως η χύτρα καταστρέφει τα θρεπτικά συστατικά των τροφών λόγω του ότι τις μαγειρεύει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Στην ουσία, όμως, η χύτρα μαγειρεύει με τους ατμούς που αναπτύσσονται και όχι με την υψηλή θερμοκρασία. Έτσι, τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων καταστρέφονται λιγότερο σε σχέση με το μαγείρεμα σε κανονική κατσαρόλα. Επιπλέον, ο χρόνος μαγειρέματος που είναι λιγότερος στο μαγείρεμα με τη χύτρα βοηθάει ακόμα περισσότερο στη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαγειρεμένο Φαγητό σε Πλαστικά Τάπερ: Νέα Έρευνα σας Λέει Πόσο Ασφαλές Είναι!

.

Μια νέα έρευνα έρχεται να σας πει κατά πόσο το μαγειρεμένο φαγητό είναι ασφαλές να αποθηκεύεται σε πλαστικά τάπερ!

4 Κόλπα για να μην Κάνει Θόρυβο το Μπλέντερ σας

.

4 tricks για να μειώσετε αισθητά τον ενοχλητικό θόρυβο που κάνει το μπλέντερ σας.

Καθαρίστε το Σπίτι σας σε Μισή Ώρα Ακριβώς (VIDEO)

.

Αυτός είναι ο πιο γρήγορος και έξυπνος τρόπος να τακτοποιήσετε το σπίτι σας σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Πώς Τρώνε το Τοστ σε 7 Χώρες του Κόσμου

.

Συνταγές για τοστ από 7 διαφορετικές χώρες στον κόσμο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Για Πάντα Νέα; Γίνεται, με ΑΥΤΗ τη Βιταμίνη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Για Μια Νέα Ζωή: 10 Αλλαγές που θα σας Μεταμορφώσουν Ολοκληρωτικά!