Αυτούς τους Κανόνες Πρέπει να Ακολουθεί Κάθε Μπαμπάς που Έχει Κόρη!

Κατηγορίες: PLUS +, ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Αυτούς τους Κανόνες Πρέπει να Ακολουθεί Κάθε Μπαμπάς που Έχει Κόρη!

Η αγάπη μεταξύ μπαμπά και κόρης είναι μια από τις πιο δυνατές. Όσο και αν λένε οι περισσότεροι άνδρες πως θέλουν γιους, η σχέση που τελικά αποκτάνε με τις κόρες τους είναι πολύ πιο ισχυρές!

Υπάρχουν άραγε κανόνες σε αυτή τη σχέση;

Υπάρχουν, τους βρήκαμε και σας τους παρουσιάζουμε. Με αυτούς τους κανόνες δεν θα φύγετε ποτέ από το μυαλό της και θα είστε πάντα ο αγαπημένος της μπαμπάκας!

Να αγαπάτε τη μητέρα της Αν αγαπάτε, σέβεστε και τιμάτε τη σχέση σας με τη μητέρα της κόρης σας, τότε θα είστε πάντα μέσα στην καρδιά της. Ακόμα και αν η ζωή τα έχει φέρει έτσι και έχετε χωρίσει, θα πρέπει να κάνετε την καρδιά σας πέτρα και να φέρεστε πάντα με πολύ αγάπη στη μητέρα της. Αν δεν έχετε χωρίσει να φροντίζετε να δείχνετε την αγάπη σας στη γυναίκα σας ακόμα και δημόσια μπροστά στο παιδί σας. Είναι σχεδόν σίγουρο πως αυτή η αγάπη θα αποτυπωθεί στο μυαλό της κορούλας σας και μεγαλώνοντας θα ψάχνει και αυτή να βρει έναν άνδρα που θα της φέρεται όπως φερόσασταν εσείς στη μητέρα της. Αυτό δεν θέλετε άλλωστε;

Έτσι Διακοσμεί το Βρεφικό Δωμάτιο μία Σταρ του Χόλιγουντ

Μπορεί εσάς να ζητάει για να τις διαβάσετε παραμύθια αλλά πάντα θα θέλει οι γονείς της να είναι αγαπημένοι.

Μπορεί εσάς να ζητάει για να τις διαβάσετε παραμύθια αλλά πάντα θα θέλει οι γονείς της να είναι αγαπημένοι.

Να είστε πάντα εκεί Δεν υπάρχει ποιοτικός χρόνος χωρίς να υπάρχει και ποσότητα. Αφιερώστε χρόνο στην κόρη σας ακόμα και αν δεν κάνετε κάτι συγκεκριμένο. Να είστε πάντα κοντά της όποτε σας χρειάζεται και να δείχνετε πάντα ενδιαφέρον στα πράγματα που φαίνεται πως ενδιαφέρουν και εκείνη.

Σώστε την στις δύσκολες στιγμές Ο μπαμπάς για μια κόρη είναι σαν ένας σούπερ ήρωα χωρίς τη στολή. Δείξτε της από μικρή ηλικία πως στα δύσκολα θα είστε πάντα κοντά της (με κάπα ή χωρίς) για να τη βοηθάτε να ξεπερνάει τις δυσκολίες της ζωής.

Μετά το Διαζύγιο: Ένα Παιδί σε Δύο Σπίτια

Χαρείτε την όσο υπάρχει καιρός Μπορεί τώρα η κόρη σας να μπουσουλάει με την πάνα της αλλά ποτέ δεν θα καταλάβετε πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και ήρθε η ώρα που θα τη συνοδέψετε στην εκκλησία νυφούλα. Μην αφήνετε λοιπόν τον χρόνο απλά να περνάει. Φροντίστε να της αφιερώνετε μπόλικο χρόνο γιατί δυστυχώς η ζωή περνάει γρήγορα.

Όσο είναι μικρούλα τόσο πιο πολύ πρέπει να περνάτε χρόνο μαζί της.

Όσο είναι μικρούλα τόσο πιο πολύ χρόνο πρέπει να περνάτε μαζί της.

Αγοράστε τις πέρλες και μια μπάλα Δείξτε της πως να παίζει σαν ένα δυναμικό κορίτσι και χαρίστε της τις πέρλες που θα φορέσει στο πρώτο της πάρτι ως έφηβη. Προετοιμάστε την να είναι δυναμική χωρίς να ξεχνάει τη γυναικεία φύση της.

Τι και αν είναι μόλις ενός έτους! Οι πέρλες και πάλι θα γίνουν ο αγαπημένος φίλο της και μια από τις αιτίες που θα είναι πάντα το κορίτσι του μπαμπά.

Τι και αν είναι μόλις ενός έτους! Οι πέρλες και πάλι θα γίνουν ο αγαπημένος φίλο της και μια από τις αιτίες που θα είναι πάντα το κορίτσι του μπαμπά.

Παίξτε μαζί της Μπορεί να φαίνεστε γελοίος όταν παίζετε μαζί της περνά-περνά η μέλισσα ή κούκου τσα. Όπως και να'χει όμως παίξτε μαζί της ακόμα και τα πιο χαζά παιχνίδια. Κάντε την μπάνιο, αγοράστε της σκυλάκι και γενικά προσπαθήστε να μην της λέτε πάντα όχι. Κάποια πράγματα (όπως το σκυλάκι) θα πρέπει να τα κάνετε χωρίς να φέρετε αντίρρηση.

6 Πανέξυπνες Ιδέες για να Έχετε Πάντα σε Τάξη τα Παιχνίδια των Παιδιών σας

Παίξτε μαζί της! Κάντε το παιχνίδι σκοπό της ζωής σας, ειδικά για τα πρώτα 10 χρόνια.

Παίξτε μαζί της! Κάντε το παιχνίδι σκοπό της ζωής σας, ειδικά για τα πρώτα 10 χρόνια.

Μάθετέ τις τι σχέση πρέπει να έχει με τα χρήματα Μάθετέ την να μην ξοδεύει απερίσκεπτα χρήματα. Όσο τη διδάσκετε από μικρή κάποια πράγματα τόσο μικρότερες είναι οι πιθανότητες να σας ξεφραγκιάσει ως έφηβη ή ως νύφη.

Αγοράστε τις τα ίδια αθλητικά που έχετε και εσείς Δεν θα θέλει για πολλά χρόνια να ντύνεται όπως και εσείς. Οπότε εκμεταλλευτείτε το τα πρώτα χρόνια που μπορείτε.

Έξυπνες, Οικονομικές και Πρωτότυπες Ιδέες για ένα Όμορφο Παιδικό Δωμάτιο

Όσο είναι μικρή δεν θα την πειράζει να φοράει τα ίδια παπούτσια με τον μπαμπά. Εκμεταλλευτείτε το!

Όσο είναι μικρή δεν θα την πειράζει να φοράει τα ίδια παπούτσια με τον μπαμπά. Εκμεταλλευτείτε το!

Χορέψτε μαζί της Μην περιμένετε να έρθει η μέρα του γάμου της για να χορέψετε με την κόρη σας. Κάντε το όσο είναι μωρό, αλλά και αργότερα. Δεν υπάρχει πιο γλυκό πράγμα από έναν μπαμπά που χορεύει με την αγαπημένη του κορούλα.

Μην περιμένετε να γίνει νύφη για να χορέψετε μαζί.

Μην περιμένετε να γίνει νύφη για να χορέψετε μαζί.

Πηγαίντε την για ψάρεμα Μπορεί το ψάρεμα συνήθως να μην είναι γυναικείο σπορ αλλά αργότερα θα το εκτιμήσει. Ίσως να γκρινιάζει όλη την ώρα και να κουνιέται περισσότερο και από τα δολώματά σας. Όπως και  να'χει κάντε το και δεν θα το μετανιώσετε.

Μάθετε να λέτε όχι Μπορεί να μην αντέχετε να της αρνηθείτε τίποτα. Όμως πρέπει να το κάνετε. Κάποια μέρα θα νιώσετε πολύ ευτυχισμένος για αυτά τα όχι που της είπατε όταν ήταν μικρότερη.

Φροντίστε να μην σας περιμένει ποτέ με τις ώρες για να γυρίσετε από τη δουλειά.

Φροντίστε να μην κάθεστε στο γραφείο περισσότερο από όσο πρέπει. Δεν θα είναι για πολύ ακόμα μωρό...

Πείτε της ότι είναι πανέμορφη Να της λέτε ξανά και ξανά πόσο όμορφη είναι. Τονώστε την αυτοπεποίθησή της όσο είναι μικρή. Μεγαλώνοντας τα περισσότερα περιοδικά θα προσπαθήσουν να της αποδείξουν ότι δεν είναι και τόσο όμορφη. Αν όμως την έχετε νουθετήσει σωστά θα ξέρει τι να πιστέψει και τι όχι.

Να της λέτε συνέχεια πόσο όμορφη είναι!

Να της λέτε συνέχεια πόσο όμορφη είναι!

Όπως είδατε υπάρχουν αμέτρητοι κανόνες που θα σας κάνουν τον τέλειο πατέρα στα μάτια της κόρης σας και που αν τους ακολουθήσετε θα κάνουν και την κόρη σας έναν σωστό άνθρωπο έτοιμο να αντιμετωπίσει τα πάντα στη ζωή. Και επειδή ξέρουμε πως δεν χορταίνετε να τους διαβάζετε, δείτε μερικούς ακόμα.

Αφήστε την να κρατάει το τιμόνι. Θα θυμάται πάντα πως ο μπαμπάς την άφησε να οδηγήσει.

Κάντε την να πιστέψει πως είναι το ίδιο έξυπνη όσο ένα αγόρι. (ίσως και εξυπνότερη)

Πετυχημένη Διακόσμηση για Παιδιά που Μένουν Μαζί σε Μικρό Δωμάτιο

Κάντε την να πιστέψει πως είναι το ίδιο έξυπνη όσο ένα αγόρι από την πρώτη στιγμή που θα αρχίσει να επικοινωνεί με τον κόσμο.

Κάντε την να πιστέψει πως είναι το ίδιο έξυπνη όσο ένα αγόρι από την πρώτη στιγμή που θα αρχίσει να επικοινωνεί με τον κόσμο.

Η ίδια ξέρει να παράγει μουσική με όλους εκείνους τους περίεργους ήχους που κάνει ακόμα και μικρούλα. Εσείς δείξτε της πώς να χορεύει με τις κάλτσες πάνω στο κρεβάτι.

Κάθε βράδυ θα σας περιμένει με ανυπομονησία να γυρίσετε από τη δουλειά. Μην την κάνετε να σας περιμένει πολύ.

Αν η μαμά της θέλει να τη γράψει σε μαθήματα κολύμβησης, τότε πηγαίντε και εσείς μαζί της στην πισίνα. Μην σας νοιάζει που δε θα υπάρχουν άλλοι γονείς. Αυτοί χάνουν.

Πηγαίντε μαζί της στα μαθήματα κολύμβησης!

Πηγαίντε μαζί της στα μαθήματα κολύμβησης!

Μην χάσετε ποτέ τα γενέθλιά της. Σε δέκα χρόνια δε θα θυμάται το δώρο που της είχατε πάρει αλλά θα θυμάται ότι δεν είσασταν εκεί.

Σε μια ηλικία μεταξύ 3 και 6 χρονών θα σας ζητήσει να την παντρευτείτε. Απορρίψτε την πρότασή της με τον πιο ευγενικό και γλυκό τρόπο.

Φροντίστε να μάθει πως ό,τι και αν της συμβεί, ό,τι ηλικία και να έχει, μπορεί πάντα να επιστρέφει σπίτι.

Γράψτε της ένα γράμμα κάθε χρόνο στα γενέθλιά της. Δώστε τις τα γράμματα την  ημέρα που θα φύγει για το πανεπιστήμιο. Δείτε, επίσης, 12 Οικονομικές και Έξυπνες Ιδέες για το Απόλυτο Παιδικό Πάρτι Γενεθλίων

Μάθετε την αγαπημένη της γεύση παγωτού. Αυτό θα σας σώσει από πολλά δράματα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πού να Αποθηκεύσω τα Παιχνίδια σε Μικρό Παιδικό Δωμάτιο»;

.

«Έχουμε ένα σχεδόν τετράγωνο παιδικό δωμάτιο για δύο παιδιά με μία τεράστια ντουλάπα που καταλαμβάνει ολόκληρο τον ένα τοίχο. Στον τοίχο απέναντι από την ντουλάπα έχει μια μεγάλη μπαλκονόπορτα... Αν τοποθετήσω τα κρεβάτια αντικριστά δεν έχω κάποιο χώρο για αποθήκευση παιχνιδιών... Πού να αποθηκεύσω τα παιχνίδια σε αυτό το μικρό παιδικό δωμάτιο»;

Έξυπνες Ιδέες για το Παιδικό Δωμάτιο από τον Σπύρο Σούλη (VIDEO)

.

Κάντε το μικρό παιδικό υπνοδωμάτιο λειτουργικό και όμορφο με αυτές τις οικονομικές λύσεις.

Αυτή η Οικογένεια Άφησε το Σπίτι της και Μετακόμισε σε ένα Τρέιλερ 17 τμ!

.

Ένα μικρό τρέιλερ 17 τμ είναι αρκετό για να φιλοξενήσει τα 5 μέλη αυτής της οικογένειας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τέλος το ξυπνητήρι! Ξυπνήστε με ΑΥΤΟ το δαχτυλίδι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Alumni Awards 2017»: Για Πρώτη Φορά στην Ελλάδα με Πρεσβευτή τον Σπύρο Σούλη