Αυτά τα 7 Πράγματα δεν θα Έπρεπε να τα Έχετε Ποτέ στο Κρεβάτι σας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αυτά τα 7 Πράγματα δεν θα Έπρεπε να τα Έχετε Ποτέ στο Κρεβάτι σας

Ο ύπνος είναι πάρα πολύ σημαντικός για τη διατήρηση της υγείας μας, για μια καλή ψυχολογία και γενικά για ψυχική και σωματική ηρεμία. Γι'αυτό το λόγο πρέπει να φροντίζετε να είναι όσο το δυνατόν πιο ήρεμος, χωρίς παρεμβάσεις και μακριά από κάποια συγκεκριμένα πράγματα.

Ποια είναι αυτά τα 7 πράγματα που δεν θα έπρεπε να παίρνετε ποτέ μαζί σας στο κρεβάτι σας;

Κατοικίδιο Τα κατοικίδια μας γεμίζουν με αγάπη και βοηθάνε στο να διατηρούμε την ψυχική μας ηρεμία σε καλύτερα επίπεδα. Καλό είναι όμως να μην τα παίρνετε μαζί σας στο κρεβάτι. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε, άτομα που κοιμούνται με κατοικίδια ξυπνάνε τουλάχιστον μια φορά μέσα στη νύχτα εξαιτίας τους. Επίσης τα 2/3 των συμμετεχόντων στην έρευνα παραδέχτηκαν πως ο ύπνος τους δεν είναι τόσο χαλαρωτικός και ήρεμος όταν κοιμούνται με τους τετράποδους φίλους τους. Επιπλέον τα κατοικίδια όσο καθαρά και να είναι μπορεί και πάλι να γεμίσουν το κρεβάτι σας με τρίχες και βρομιές από όλο το σπίτι.

6 Γιατροί Ύπνου Αποκαλύπτουν τα Μυστικά για να Κοιμάστε σε Χρόνο Ρεκόρ

Τεχνολογία Το κινητό, το τάμπλετ και ο υπολογιστής είναι τρία πράγματα που δεν πρέπει να ακουμπάνε το κρεβάτι σας. Μπορεί στην καθημερινότητά να σας είναι απαραίτητα αυτά τα τεχνολογικά μέσα, αλλά όταν πάτε να ξαπλώσετε καλό είναι να τα αφήνετε εκτός κρεβατιού και εκτός δωματίου. Το δυνατό φως που εκπέμπουν δυσκολεύει πολύ στον ύπνο, αυξάνει τις πιθανότητες κατάθλιψης και προκαλεί αϋπνία. Επιπλέον πολλά κινητά με ελαττωματικούς φορτιστές ευθύνονται και για πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε υπνοδωμάτια. Οπότε ποτέ μην φορτίζετε το κινητό τη νύχτα και αφήστε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές εκτός δωματίου.

Αν θέλετε πιο ήρεμο ύπνο τότε αφήστε μακριά από το κρεβάτι οποιοδήποτε τεχνολογικό μέσο.

Αν θέλετε πιο ήρεμο ύπνο τότε αφήστε μακριά από το κρεβάτι οποιοδήποτε τεχνολογικό μέσο.

Φασαριόζος σύντροφος Το ξέρουμε ότι αγαπάτε πολύ τον σύντροφό σας αλλά αν αυτός ροχαλίζει, φτερνίζεται τακτικά και γενικώς κάνει διάφορους θορύβους όταν κοιμάται τότε καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε για το πόσο πολύ θα τον θέλατε στον ίδιο χώρο με εσάς. Οι επιστήμονες συνιστούν να κοιμάστε ξεχωριστά για να μπορείτε να έχετε καλή ποιότητα ύπνου. Αν όντως έχετε τέτοιου είδους προβλήματα εκμεταλλευτείτε αυτή την έρευνα για να αποκτήσετε νέο δωμάτιο. Αν πάλι δεν μπορείτε να αποχωριστείτε το ταίρι σας ούτε στον ύπνο τότε απλά οπλιστείτε με υπομονή και ωτοασπίδες.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε ανάμεσα σε ζευγάρια, το 40% παραδέχτηκε πως κοιμούνται ξεχωριστά.

Δεν Μπορείτε να Κοιμηθείτε τα Βράδια; Δείτε τι Βοηθάει Πολλούς Ανθρώπους στον Κόσμο! (VIDEO)

Παιδί Μερικές γυναίκες θεωρούν πιο εύκολο να ξεφορτωθούν τον άντρα τους από το κρεβάτι τους παρά το παιδί τους. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει δυστυχώς να αναθεωρήσετε. Τα μωρά κινδυνεύουν πάρα πολύ αν δεν κοιμούνται σε συγκεκριμένες συνθήκες από 6-12 μηνών. Το να βάλετε το μωρό σας στο κρεβάτι σας το βάζετε σε κίνδυνο ασφυξίας ή συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου. Το συγκεκριμένο σύνδρομο συμβαίνει σε σπάνιες περιπτώσεις (1 στα 1000 μωρά περίπου) και συνήθως για αυτό ευθύνονται οι συνθήκες του ύπνου του.

Ακόμα και τα μεγαλύτερα παιδιά όμως δεν πρέπει να μαθαίνουν να κοιμούνται με τους γονείς γιατί τότε απαγκιστρώνονται υπερβολικά σε μια ηλικία που είναι κρίσιμη για την ανάπτυξη της ανεξαρτησίας τους.

όσο και να το γαπάτε είναι καλό να το αποχωρίζεστε στον ύπνο για τη σωματική και ψυχική του υγεία.

Όσο και αν αγαπάτε το μωρό σας καλό είναι να το αποχωρίζεστε στον ύπνο για τη σωματική και ψυχική του υγεία.

Πορτοφόλι Πολύς κόσμος με το που μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα (κυρίως οι άνδρες) πετάνε το πορτοφόλι τους πάνω στο κρεβάτι καθώς αλλάζουν. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αγγλία το πορτοφόλι είναι ίσως το πιο βρώμικο πράγμα που έχετε πάνω σας. Είναι ακόμα πιο βρώμικο και από το καπάκι της τουαλέτας σας. Φανταστείτε λοιπόν τι μικρόβια μεταφέρετε στο κρεβάτι σας με το να το πετάτε πάνω σε αυτό.

12 Πράγματα που Καμιά Ενήλικη Γυναίκα δεν Πρέπει να Έχει Σπίτι της

Φαγητό Μπορεί να φαίνεται πολύ βολικό το να τρώτε στο κρεβάτι αλλά είναι λάθος. Όσο και να προσέχετε, κάποια ψίχουλα και τρόφιμα θα πέσουν πάνω στο κρεβάτι με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε ιδανικές συνθήκες για την προσέλευση εντόμων. Ακόμα και αν δεν πέσουν ψίχουλα, οι μυρωδιές είναι αρκετές για να γίνει η κρεβατοκάμαρά σας το νέο βασίλειο των εντόμων του σπιτιού σας.

Μια στο τόσο μπορείτε να κάνετε μια έκπληξη στον σύντροφό σας με φαγητό στο κρεβάτι,αλλά καλό θα ήταν αμέσως μετά να τινάξετε τα σεντόνια και να αερίσετε το δωμάτιο για να φύγουν οι μυρωδιές.

Μια στο τόσο μπορείτε να κάνετε μια έκπληξη στον σύντροφό σας με φαγητό στο κρεβάτι, αλλά καλό θα ήταν αμέσως μετά να τινάξετε τα σεντόνια και να αερίσετε το δωμάτιο για να φύγουν οι μυρωδιές.

Βιβλίο Ίσως σας φαίνεται απίστευτο το να εγκαταλείψετε τη συνήθεια να διαβάζετε ένα βιβλίο, ένα περιοδικό ή μια εφημερίδα λίγο πριν κοιμηθείτε. Δυστυχώς οι ερευνητές τονίζουν πως οτιδήποτε χρειάζεται τη συγκέντρωσή μας πριν κοιμηθούμε δημιουργεί προβλήματα ύπνου.

Αν εσείς παίρνετε οτιδήποτε από τα παραπάνω μαζί σας στο κρεβάτι τότε θα πρέπει σιγά σιγά να αλλάξετε τις συνήθειές σας. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός για τον οργανισμό και είναι αυτός που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε την επόμενη μέρα. Γι'αυτό φροντίστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ήρεμος.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάθε Μικρός Χώρος Πρέπει να Έχει Αυτά τα 8 Πράγματα

.

Μικρός χώρος και άνεση δεν τα πάνε καλά μαζί, γι' αυτό δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τα βρούνε μεταξύ τους τέλεια!

Αυτά Είναι τα Μυστικά που σας Κρύβουν τα Ξενοδοχεία!

.

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα μυστικά που τα ξενοδοχεία δεν θέλουν να ξέρετε. Κάντε upgrade στις διακοπές σας σήμερα κιόλας!

Θαυμάστε το Μικροσκοπικό Τροχόσπιτο που τα Χωράει Όλα (VIDEO)

.

Αυτό είναι το πιο μικροσκοπικό τροχόσπιτο που έχετε δει ποτέ.

4 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε Αντί να Μετακομίσετε σε Μεγαλύτερο Διαμέρισμα

.

Κάντε αυτές τις 4 αλλαγές και δεν θα χρειαστεί να μετακομίσετε σε μεγαλύτερο σπίτι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οικονομικές Λύσεις για την Παραλία και για Κάθε Απρόοπτο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε για Ποιο Λόγο 3 Φέτες Ψωμί Μπορούν να σας Σώσουν τη Ζωή