7 Λάθη που Κάνετε ως Οικοδεσπότες και δεν τα Γνωρίζετε

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

7 Λάθη που Κάνετε ως Οικοδεσπότες και δεν τα Γνωρίζετε

Όσο και αν προσπαθείτε να είστε οι τέλειοι οικοδεσπότες δεν τα καταφέρνετε πάντα. Ίσως φταίει το γεγονός πως δεν έχετε καταλάβει ποια είναι τα λάθη σας.

Εμείς σας έχουμε 7 λάθη που ίσως κάνετε ως οικοδεσπότες και δεν τα γνωρίζετε.

Περιμένετε από τους καλεσμένους να σερβιριστούν μόνοι τους Μην περιμένετε από τους καλεσμένους σας να ψάξουν το ψυγείο σας ή να ανοίξουν τα ντουλάπια για να βρούνε τα κουλουράκια που έχετε καταχωνιασμένα πίσω-πίσω. Ενημερώστε τους για όλα όσα υπάρχουν στο ψυγείο σας και βοηθήστε τους στο σερβίρισμα σε περίπτωση που δείτε πως ντρέπονται να κινηθούν μέσα στο σπίτι σας.

Δεν λαμβάνετε υπόψη την άνεση των καλεσμένων σας Όταν ετοιμάζετε ένα πάρτι καλό θα ήταν να φτιάξετε τον χώρο σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν οι καλεσμένοι σας να κινούνται εύκολα μέσα στο χώρο και να μην πέφτουν συνέχεια πάνω σε έπιπλα. Μην καλείτε πολύ κόσμο χωρίς να μεριμνήσετε για την άνεσή τους πρώτα.

5 Τρόποι να Ανοίξετε ένα Μπουκάλι Κρασί Χωρίς Ανοιχτήρι

Μην αγχώνεστε να έχετε καθίσματα για όλους τους καλεσμένους.

Μην αγχώνεστε να έχετε καθίσματα για όλους τους καλεσμένους.

Δεν είναι απαραίτητο να έχετε καθίσματα για όλους Αν δεν έχετε σκοπό να οργανώσετε ένα dinner party τότε δεν υπάρχει λόγος να έχετε καθίσματα για όλους. Ο περισσότερος κόσμος στα πάρτι είναι όρθιος και οι περισσότεροι κάθονται προς το τέλος όταν ήδη έχουν φύγει αρκετά άτομα.

Ένας Πανεύκολος Τρόπος για να Υπολογίσετε το Αλκοόλ για Ένα Πάρτι

Μην σερβίρετε φαγητά και ποτά που θέλουν πολύ προετοιμασία την ώρα του πάρτι Όταν οργανώνετε ένα πάρτι καλό είναι να το ευχαριστιέστε και εσείς οι ίδιοι. Αν σπαταλάτε όλο το βράδυ για να φτιάχνετε κοκτέιλ και να σερβίρετε φαγητό, τότε το παιχνίδι είναι χαμένο. Οι καλεσμένοι σας έχουν έρθει για να σας δουν, οπότε αν δεν σας βλέπουν (επειδή είστε χωμένοι πίσω από το μπαρ ή στην κουζίνα) δεν πρόκειται να ευχαριστηθούν το πάρτι σας.

Φτιάξτε έναν μπουφέ για να σερβιριστεί ο κόσμος μόνος του.

Φτιάξτε έναν μπουφέ για να σερβιριστεί ο κόσμος μόνος του.

Κάντε πλάνο για τη μουσική που θα έχετε Ένα κλασικό λάθος που γίνεται σε πολλά πάρτι είναι πως δεν οργανώνεται σωστά το κομμάτι της μουσικής. Σκεφτείτε από πριν τι μουσική θα παίζει όταν καταφτάσουν οι καλεσμένοι σας αλλά και αργότερα όταν ανάψει το κέφι.

Οργανώστε το πιο Συναρπαστικό Πάρτι σε 5 Βήματα

Δε ρυθμίζετε σωστά τη θερμοκρασία του σπιτιού Δεν υπάρχει πιο αποτυχημένο πάρτι από αυτό που οι καλεσμένοι κρυώνουν. Όταν κάποιος κρυώνει δεν μπορεί να ευχαριστηθεί ούτε το καλό φαγητό ούτε την όμορφη φιλοξενία. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του σπιτιού ώστε οι καλεσμένοι σας να νιώθουν όμορφα και άνετα.

Αυτά Είναι τα 5 Πράγματα που Προσέχουν στο Σπίτι οι Καλεσμένοι σας!

Συστήστε όλους τους καλεσμένους μεταξύ τους για να νιώθουν όλοι πιο άνετα.

Συστήστε όλους τους καλεσμένους μεταξύ τους για να νιώθουν όλοι πιο άνετα.

Συστήστε τους καλεσμένους σας Μην αφήνετε τους καλεσμένους σας να συστηθούν μόνοι τους. Κάντε τις απαραίτητες συστάσεις λέγοντας και μερικά ωραία λόγια για κάθε καλεσμένο.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Χρώματα Μαλλιών που θα σας Δείξουν 10 Χρόνια Νεότερες

.

Αυτά τα χρώματα στα μαλλιά μπορούν να σας κάνουν να δείχνετε νεότεροι κατά πολύ!

8 Πράγματα που Ξεχνάτε να Καθαρίσετε στο Σπίτι!

.

Το σπίτι σας μπορεί να... αστράφτει αλλά (σας) πάμε στοίχημα ότι αυτά τα πράγματα είναι χαμηλά στην λίστα προτεραιοτήτων σας όταν πιάνετε το ξεσκονόπανο!

Πώς να Πλύνετε τα Ρούχα που Θέλουν Στεγνό Καθάρισμα

.

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να πλύνετε στο σπίτι σας τα ρούχα που θέλουν στεγνό καθάρισμα.

Ξένοιαστη Απόδραση: Καθαρίστε το Εξοχικό σε Μόλις 90 λεπτά!

.

Ακολουθήσετε τις συμβουλές μας και κάντε το σπίτι στο χωριό ή το εξοχικό σας να λάμψει στο άψε-σβήσε!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μπάρες με Βρώμη και Κολοκυθόσπορους Από τον Γιώργο Τσούλη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Απλές Συμβουλές για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας