5 Πράγματα που αν τα Κάνετε Κάθε Πρωί θα Ομορφύνει η Μέρα σας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Πράγματα που αν τα Κάνετε Κάθε Πρωί θα Ομορφύνει η Μέρα σας

Το μυαλό σας έχει εκπαιδευτεί (δυστυχώς) να κάνει εσωτερικές ερωτήσεις όλη την ώρα από τη στιγμή που θα ανοίξετε τα μάτια σας το πρωί μέχρι το τελευταίο λεπτό πριν κοιμηθείτε το βράδυ. «Πώς θα είναι σήμερα η μέρα μου;», «Θα μου φωνάξει ο διευθυντής;», «Θα προλάβω να διαβάσω;», «Θα καταφέρω να χάσω ποτέ αυτά τα 5 κιλά;». Αυτές είναι κάποιες από τις ερωτήσεις που σας απασχολούν και πολύ θα θέλατε να απαλλαγείτε από αυτές.

Σήμερα σας έχουμε 5 πράγματα που αν τα κάνετε καθημερινά κάθε πρωί θα ομορφύνει η μέρα σας. Ποια είναι αυτά;

5 Πράγματα που θα Μπορούσαν να σας Γεμίσουν με Ευτυχία Μέσα σε Ένα Βράδυ

Στρώστε το κρεβάτι σας Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο National Sleep Foundation, μόνο ένας στους τρεις άντρες στρώνει το κρεβάτι του. Όσο ασήμαντο και αν σας φαίνεται το στρώσιμο του κρεβατιού σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ο πρώτος «διάλογος» του πρωινού σας. Το να το στρώσετε το κρεβάτι θα σας δώσει μια μικρή ώθηση και θα σας κάνει να πιστέψετε πιο εύκολα πως όλα είναι πιθανά στη ζωή!

Ένα πρωινό ντους θα σας κάνει πολύ καλό και θα σας ξυπνήσει.

Ένα πρωινό ντους θα σας κάνει πολύ καλό και θα σας ξυπνήσει.

Κάντε ένα ντους Το πρωινό ντους μας ξυπνάει και μας αναζωογονεί. Οι επιστήμονες τονίζουν πως παίζει σπουδαίο ρόλο στην ψυχολογία σας η μυρωδιά του σαπουνιού που θα χρησιμοποιήσετε. Η λεβάντα είναι ένα βότανο που χαλαρώνει, η μέντα ενεργοποιεί το μυαλό ενώ το κίτρο μειώνει το στρες.

Φέρτε την Ευτυχία στο Σπίτι σας με τη Βοήθεια του Φενγκ Σούι

«Σπαταλήστε» 2 λεπτά για να ευχαριστήσετε κάποιον Η ένδειξη ευγνωμοσύνης είναι σπουδαία υπόθεση στην επιδίωξη της ευτυχίας. Οι ειδικοί σε θέματα ψυχολογίας τονίζουν πως πρέπει να δείξετε ευγνωμοσύνη για αυτά που έχετε πριν καν σηκωθείτε από το κρεβάτι. Ευχαριστήστε έναν φίλο σας μέσω facebook για μια καλή συμβουλή που σας έδωσε ή πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγό σας για το δείπνο που σας ετοίμασε το προηγούμενο βράδυ.

Νιώστε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχετε στη ζωή σας.

Νιώστε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχετε στη ζωή σας.

Ακούστε μουσική Η ζωηρή μουσική είναι η καλύτερη επιλογή κάθε πρωί ενώ οι ειδικοί τονίζουν πως πρέπει να αποφεύγετε τραγούδια metal γιατί δημιουργούν θυμό και νευρικότητα. Προτιμήστε να ακούσετε ζωηρή χαρούμενη μουσική και θα δείτε πως θα σας ξυπνήσει πολύ πιο εύκολα από ένα ποτήρι ζεστό καφέ.

8 Καθημερινές Συνήθειες Που σας Φέρνουν πιο Κοντά στην Ευτυχία!

Μην ακούτε το πρωί δυσάρεστες ειδήσεις.

Μην ακούτε το πρωί δυσάρεστες ειδήσεις στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο.

Μην ακούτε δυσάρεστες ειδήσεις Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική τονίζει πως το άκουσμα δυσάρεστων ειδήσεων έστω και για μόνο 3 λεπτά το πρωί, μπορεί να σας κάνει πιο δυστυχισμένους μέχρι και για 6-8 ώρες αργότερα. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ευχάριστα νέα και ιστορίες ανθρώπων που εμπνέουν.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με Αυτούς τους 8 Τρόπους Θα Βρείτε την Ευτυχία!!!

.

Αυτοί είναι οι 8 επιστημονικά αποδεδειγμένοι τρόποι για να βρείτε την ευτυχία.

11 Τροφές που σας Φέρνουν την Ευτυχία

.

Ήρθε η ώρα να γευτείτε 11 διατροφικά ελιξίρια ευτυχίας που θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας και θα σας φτιάξουν τη μέρα με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

7 Σημαντικά Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε το Πρωί για να Έχετε μια Ευτυχισμένη Μέρα!

.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ξεκινήστε την ημέρα σας με αυτόν τον τρόπο για να είστε χαρούμενοι μέχρι να πέσετε για ύπνο!

Διώξτε την Κακή Τύχη από το Σπίτι σας με Αυτούς τους Τρόπους

.

Και ποιος δεν θέλει λίγη καλή τύχη να τον βοηθήσει; Οι Κινέζοι δίνουν τη λύση με 6 απλά βήματα.

8 Καθημερινές Συνήθειες Που σας Φέρνουν πιο Κοντά στην Ευτυχία!

.

Αυτές οι 8 μικρές, καθημερινές συνήθειες υποδηλώνουν ότι είστε πιο ευτυχισμένοι από όσο νομίζετε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό είναι το Σπίτι που Μόλις Πούλησε ο Charlie Sheen!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Παλιά Gadgets που Χρησιμοποιούνται Ακόμα και Σήμερα