5 Καθημερινά Πράγματα που Σύντομα δεν θα Υπάρχουν στη Ζωή μας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Καθημερινά Πράγματα που Σύντομα δεν θα Υπάρχουν στη Ζωή μας

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα είναι η ζωή μας στο μέλλον; Πόσο βαθιά θα εμπλακεί η τεχνολογία στην καθημερινότητά μας; Υπάρχουν πράγματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά και σύντομα δεν θα υπάρχουν; Οι επιστήμονες κάνουν τις προβλέψεις τους και μας δείχνουν ποια 5 πράγματα της καθημερινότητάς μας σύντομα δεν θα υπάρχουν στις ζωές μας.

Κλειδιά και χρήματα Σε μερικά χρόνια, τα αποτυπώματά μας θα χρησιμοποιούνται πολύ στην καθημερινότητά μας και θα αντικαταστήσουν τα κλειδιά του σπιτιού ή του αυτοκινήτου μας, τα λεφτά και τις κάρτες μας. Χρησιμοποιώντας το αποτύπωμά μας θα μπορούμε να μπαίνουμε στο σπίτι μας χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάμε κλειδιά. Αυτή η μέθοδος είναι σίγουρα πιο ασφαλής και θα μας λύσει τα χέρια, ενώ παράλληλα θα ελαφρύνει κατά πολύ τις τσάντες μας.

Αυτές Είναι οι 4 Καλύτερες Κρυψώνες για τα Εφεδρικά Κλειδιά σας!

Σε μερικά χρόνια τα σπίτια μας και η καθημερινότητά μας θα έχουν αλλάξει πάρα πολύ.

Σε μερικά χρόνια τα σπίτια μας και η καθημερινότητά μας θα έχουν αλλάξει πάρα πολύ.

Πλαστικά μπουκάλια Όσοι έχετε επισκεφτεί πρόσφατα διάφορα καταστήματα αθλητικών ειδών θα έχετε παρατηρήσει κάποια πλαστικά μπουκάλια που είναι ανακυκλώσιμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Πρόκειται για ειδικά μπουκάλια που σύντομα θα αντικαταστήσουν τα πλαστικά μπουκάλια σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε τα πλαστικά μπουκάλια του εμπορίου είναι πολύ βλαβερά για το περιβάλλον, ενώ τα συγκεκριμένα μπουκάλια είναι υγιεινά για το περιβάλλον και επιπλέον θα σας σώσουν από περιττά έξοδα. Με ένα μπουκάλι Bobble μπορείτε να μην αγοράσετε ποτέ ξανά πλαστικά μπουκάλια. Καλό θα ήταν βέβαια κάθε 2-3 μήνες να αλλάζετε τo φίλτρα τους.

Η Νέα Τεχνολογία στο Πλυντήριο Πιάτων: Αυτό είναι το Πλυντήριο του Μέλλοντος

Γυαλιά Τα γυαλιά μυωπίας και άλλων παθήσεων θα εξαλειφθούν καθώς η οφθαλμιατρική έχει προχωρήσει πολύ και πλέον όλο και περισσότερος κόσμος κάνει λέιζερ στα μάτια του. Τα γυαλιά σε λίγα χρόνια θα χρησιμοποιούνται μόνο για στιλ.

Τα γυαλιά μυωπίας δεν θα υπάρχουν πια και τα γυαλιά θα είναι απλό αξεσουάρ που θα μπορεί να φοράει ο καθένας.

Τα γυαλιά μυωπίας δεν θα υπάρχουν πια και θα είναι απλό αξεσουάρ που θα μπορεί να φοράει ο καθένας.

Διαβατήρια Τα διαβατήρια σύντομα θα εξαλειφθούν και θα μπορείτε να ταξιδεύετε πιο εύκολα από χώρα σε χώρα. Βέβαια οι επιστήμονες τονίζουν πως για να γίνει αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί σε όλους μας κάποιου είδους τσιπ ώστε να αναγνωρίζουν τα μηχανήματα ελέγχου στα αεροδρόμια με ποιον έχουν να κάνουν.

4 Απίστευτα Πανέξυπνα Gadget για το Σπίτι

Τσέπες Από τη στιγμή που θα καταργηθούν τα κλειδιά, τα λεφτά και οι κάρτες δεν θα υπάρχει λόγος να υπάρχουν τσέπες. Έτσι τα ρούχα θα είναι πιο μίνιμαλ και οι τσέπες αν υπάρχουν θα είναι μόνο και μόνο για στιλ.

Εφόσον δε θα υπάρχουν κλειδιά, λεφτά και κάρτες, δεν θα υπάρχει λόγος να δημιουργούνται τσέπες στα ρούχα.

Εφόσον δε θα υπάρχουν κλειδιά, λεφτά και κάρτες, δεν θα υπάρχει λόγος να δημιουργούνται τσέπες στα ρούχα.

Η τεχνολογία έχει τα καλά της αλλά δυστυχώς θα δημιουργήσει και πολλά προβλήματα. Θα απλοποιήσει πολύ τις ζωές μας κάτι που δεν είναι απαραίτητα καλό. Εμείς ελπίζουμε τουλάχιστον ό,τι αλλαγές γίνουν να είναι για το καλό μας και να μην καταλήξουμε κάποια στιγμή ρομποτάκια που απλά θα κάνουμε μια στοιχειώδη ζωή χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Ας ελπίσουμε αυτό να μη συμβεί ποτέ.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Google glass: Δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια

.

Οι φανατικοί των gadgets περίμεναν με αγωνία την κυκλοφορία τους στην αγορά. Τι αλλάζει όμως πραγματικά με τα «έξυπνα» γυαλιά της Google;

Αυτό Πρέπει να Υπάρχει σε Κάθε Σπίτι με Οικογένεια

.

Υπάρχει ένα πράγμα που κάθε σπίτι με οικογένεια πρέπει να έχει για να μπορεί να έχει υπό έλεγχο το κάθετι.

Βρείτε Αυτό που Χάσατε Μέσα στο Σπίτι με τον πιο Απλό Τρόπο

.

Με αυτή τη μέθοδο θα βρείτε εγγυημένα αυτά που έχετε χάσει μέσα στο σπίτι.

Κοσμήματα και Χρήματα: Δείτε πού Μπορείτε να τα Κρύψετε Μέσα στο Σπίτι

.

Δημιουργήστε εξαιρετικές κρυψώνες για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο κάθε φορά που θα χρειαστεί να λείψετε από το σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Απίστευτο Ράντσο του Tom Cruise στο Κολοράντο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Σπιτικά Tips για να Εξαφανίσετε τα Σπυράκια στο Λεπτό
More in LIVING +, PLUS +
Το Απίστευτο Ράντσο του Tom Cruise στο Κολοράντο!

Σας ανοίγουμε τις πόρτες στο καλύτερα κρυμμένο μυστικό του Τομ Κρουζ: το τεράστιο ράντσο του στα δάση του Κολοράντο!

Close