Αόρατα Πράγματα Μέσα στο Σπίτι: Κι όμως, Πρέπει να Υπάρχουν!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αόρατα Πράγματα Μέσα στο Σπίτι: Κι όμως, Πρέπει να Υπάρχουν!

Υπάρχουν κάποια πράγματα μέσα σε κάθε σπίτι, που μπορεί να μην φαίνονται αλλά είναι απαραίτητα στη δημιουργία ενός υπέροχου σπιτιού με θετική αύρα.

Αίσθηση ιδιωτικότητας Η ιδιωτικότητα είναι ένα πράγμα που κάθε άνθρωπος πρέπει να νιώθει στο σπίτι του, είτε μένει μόνος είτε με άλλα άτομα. Πρέπει να υπάρχουν διάφορα σημεία στο σπίτι που να ευνοούν την ιδιωτικότητα. Οι χοντρές κουρτίνες είναι απαραίτητες, όπως και η τοποθέτηση των κατάλληλων διαχωριστικών στο μπαλκόνι. Επίσης, είναι καλό να υπάρχει η βασική τουλάχιστον ηχομόνωση ώστε να μπορείτε να κάνετε μέσα στον χώρο σας ό,τι θέλετε χωρίς να σας ακούει κανείς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και για τους καλεσμένους σας οι οποίοι θα νιώθουν πολύ άβολα αν κάθε φορά που επισκέπτονται την τουαλέτα πρέπει να επιστρατεύουν ένα σωρό τεχνικές για να μην τους ακούσετε.

«Το σπίτι μου δεν έχει καθόλου ηχομόνωση, τι μπορώ να κάνω»;

Είναι σημαντικό τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας να μπορείτε να κυκλοφορείτε άνετα μέσα στο σπίτι και να έχετε πιο ιδιωτικές στιγμές όταν το θέλετε.

Είναι σημαντικό τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας να μπορείτε να κυκλοφορείτε άνετα μέσα στο σπίτι και να έχετε και τις ιδιωτικές σας στιγμές όταν το θέλετε.

Αίσθηση ασφάλειας Η ασφάλεια είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που χρειάζεται ένας άνθρωπος για να επιβιώσει. Η έλλειψη ασφάλειας μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα και να σας προκαλέσει ψυχολογική ανασφάλεια που είναι ένα πολύ δυσάρεστο συναίσθημα. Κοιτάξτε το σπίτι σας προσεκτικά. Νιώθετε ασφαλής μέσα σε αυτό; Αν όχι, τότε φροντίστε να εντοπίσετε τα σημεία του σπιτιού που σας προκαλούν ανασφάλεια; Είναι οι πόρτες και τα παράθυρα αυτά που σας προκαλούν ανασφάλεια; Τότε προσθέστε κλειδαριές, βάλτε συναγερμό και ασφαλίστε καλά κάθε σημείο του σπιτιού που επικοινωνεί με τον έξω κόσμο.

Προστατέψτε το Σπίτι σας Από τη Βροχή

Φροντίστε το σπίτι σας να είναι ασφαλές για να μπορείτε να κυκλοφορείτε κάθε στιγμή μέσα σε αυτό χωρίς κανέναν φόβο.

Φροντίστε το σπίτι σας να είναι ασφαλές για να μπορείτε να κυκλοφορείτε κάθε στιγμή μέσα σε αυτό χωρίς κανέναν φόβο.

Φιλόξενοι χώροι Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς νιώθουν οι καλεσμένοι στο σπίτι σας; Πιστεύετε ότι νιώθουν άνετα; Πώς νιώθετε εσείς οι ίδιοι όταν μπαίνετε στο σπίτι σας; Φροντίστε να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα με το που εισέρχεστε σε αυτόν. Το σπίτι μας πρέπει να είναι ο χώρος που χαλαρώνουμε, νιώθουμε όμορφα και μπορούμε να οραματιστούμε μέσα σε αυτόν μια ακόμα καλύτερη ζωή. Αφού φτιάξετε το σπίτι σας έτσι ώστε να σας κάνει εσάς τους ίδιους να νιώθετε όμορφα, στη συνέχεια σκεφτείτε τους καλεσμένους σας. Αν τους κάνετε παρατηρήσεις για τα παπούτσια τους με τα οποία πατάνε στο χαλί ή αν τους δίνετε να καταλάβουν πως δεν πρέπει να ακουμπάνε τίποτα μέσα στον χώρο σας, τότε προφανώς και δεν πρόκειται να νιώσουν ποτέ άνετα μέσα στο σπίτι σας. Αν τους πείτε να βγάλουν τα παπούτσια τους για να κυκλοφορούν άνετα και τους δώσετε ένα ζευγάρι παντόφλες, τότε θα έχετε δημιουργήσει μια καλή αρχή για να νιώσουν άνετα και να περάσουν ακόμα πιο όμορφα κατά την παραμονή τους στο σπίτι σας.

6 Απλοί Τρόποι για να Νιώσουν οι Φιλοξενούμενοι σαν στο Σπίτι τους

Αυτό το δωμάτιο φαίνεται πολύ αφιλόξενο και κρύο. Καλό θα ήταν αν έχετε μεγάλους χώρους να τους εμπλουτίσετε με πιο ζεστά χρώματα και διακοσμητικά για να νιώθετε και εσείς πιο άνετοι και ήρεμοι.

Αυτό το δωμάτιο φαίνεται πολύ αφιλόξενο και κρύο. Καλό θα ήταν αν έχετε μεγάλους χώρους να τους εμπλουτίσετε με πιο ζεστά χρώματα και διακοσμητικά για να νιώθετε και εσείς πιο άνετα.

7 Υπέροχες Ιδέες για ένα Ζεστό Υπνοδωμάτιο

Αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης Πώς νιώθετε όταν μπαίνετε στο σπίτι σας; Ποιες είναι οι πρώτες σας σκέψεις; Μήπως νιώθετε ένα ρίγος; Το αίσθημα της ζεστασιάς είναι πολύ σημαντικό και είναι κάτι που θα πρέπει να φροντίσετε. Κατά τη διάρκεια της ημέρας αφήστε ανοιχτές τις κουρτίνες για να μπαίνει το φως του ήλιου, στρώστε ζεστά χαλιά και όταν έχετε καλεσμένους ανάψτε κεριά για να δείξει ο χώρος ακόμα πιο ζεστός. Καλό είναι να είναι το σπίτι ζεστό, ειδικά όταν έχετε φιλοξενούμενους. Όταν είστε μόνοι μπορείτε να προσθέσετε κουβερτούλες στους καναπέδες και στο κρεβάτι σας ώστε να νιώθετε πάντα ζεστοί. Αντίστοιχα τους καλοκαιρινούς μήνες κάντε ό,τι μπορείτε για να είναι το σπίτι δροσερό και καλά αερισμένο ώστε να μυρίζει πάντα όμορφα και να μην δείχνει καθόλου αποπνικτικό.

Το αίσθημα της ζεστασιάς είναι πολύ σημαντικό σε ένα σπίτι κατά τους χειμερινούς μήνες. Αντίστοιχα, το καλοκαίρι φροντίστε ώστε το σπίτι σας να είναι δροσερό και καλά αερισμένο.

Το αίσθημα της ζεστασιάς είναι πολύ σημαντικό σε ένα σπίτι κατά τους χειμερινούς μήνες. Αντίστοιχα, το καλοκαίρι φροντίστε ώστε το σπίτι σας να είναι δροσερό και καλά αερισμένο.

Θετική ενέργεια Το φενγκ σούι είναι μια κινέζικη παράδοση που βοηθάει στο να διαμορφώσετε μια υπέροχη ζωή αξιοποιώντας τη δύναμη του σπιτιού και του περιβάλλοντός σας. Τοποθετώντας τα έπιπλα και τα διακοσμητικά σας με τον σωστό (κατά φενγκ σούι) τρόπο, και χρησιμοποιώντας τις πιο «ενεργειακές» αποχρώσεις μπορείτε να μεταμορφώσετε το σπίτι σας και να του δώσετε θετική αύρα. Ένα βασικό tip που πρέπει να προσέξετε είναι να κάνετε την είσοδο του σπιτιού σας φωτεινή και καθαρή, ώστε να μπαίνει στο σπιτικό σας μόνο θετική και καθαρή ενέργεια.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό το Τηλεκοντρόλ σας Αναγνωρίζει από το Άγγιγμά σας!

.

Έρχεται το νέο «έξυπνο» τηλεκοντρόλ, με την ονομασία NEEO, που αναγνωρίζει ποιο από τα μέλη της οικογένειας το χειρίζεται.

Προστατέψτε τη Βαλίτσα σας από Κλοπή Όταν Ταξιδεύετε

.

Οι πιθανότητες να κλέψουν τη δική σας βαλίτσα στο καρουζέλ του αεροδρομίου μπορούν να μειωθούν ακολουθώντας αυτά τα tips.

Τσεκάρετε την Απίστευτη Κλειδαριά που Ανοίγει από το Κινητό σας!

.

Η «έξυπνη» κλειδαριά August που σας επιτρέπει να ξεχάσετε τα κλειδιά σας και φέρνει την επανάσταση στα συστήματα ασφαλείας.

Αυτοί είναι οι Καλύτεροι Τρόποι για να Κρατήσετε τους Διαρρήκτες Μακριά από το Σπίτι σας

.

Πέρα από τις κλειδαριές ασφαλείας και τον συναγερμό δείτε τι άλλο μπορείτε να κάνετε...

Κοσμήματα και Χρήματα: Δείτε πού Μπορείτε να τα Κρύψετε Μέσα στο Σπίτι

.

Δημιουργήστε εξαιρετικές κρυψώνες για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο κάθε φορά που θα χρειαστεί να λείψετε από το σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι θα «Ξεχειλώσετε» το Πουλόβερ που Μπήκε στο Πλύσιμο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Να Γιατί δεν Πρέπει να Ακουμπάτε το Λάπτοπ στα Πόδια σας
More in LIVING +, PLUS +
Έτσι θα «Ξεχειλώσετε» το Πουλόβερ που Μπήκε στο Πλύσιμο!

Εύκολα και γρήγορα το παλιό πουλόβερ γίνεται σαν καινούριο.

Close