10 Πράγματα που Κάνετε Καθημερινά με Εντελώς Λάθος Τρόπο

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

10 Πράγματα που Κάνετε Καθημερινά με Εντελώς Λάθος Τρόπο

Ο άνθρωπος είναι ον της συνήθειας και έτσι οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώνοντας ακολουθούμε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής κάνοντας συνέχεια τα ίδια και τα ίδια πράγματα που κάποιες φορές δεν είναι εντελώς σωστά.

Ποια πράγματα, όμως, από αυτά που κάνετε καθημερινά είναι τελικά λάθος;

Ο τρόπος που κάθεστε στην τουαλέτα Ο φυσικό τρόπος για να κάνετε την ανάγκη σας είναι αυτός που ακολουθείτε όταν βρίσκεστε στη φύση. Οι τουαλέτες στην Ελλάδα (και στις περισσότερες δυτικές χώρες) είναι λάθος σχεδιασμένες και σύμφωνα με τους ειδικούς πολύ βλαβερές για το έντερο. Αν θέλετε να μην αντιμετωπίζετε προβλήματα εντέρου θα πρέπει απλά όταν κάθεστε στην τουαλέτα να βάζετε ένα μικρό σκαμνάκι στα πόδια σας ώστε να ανασηκώνονται από το πάτωμα.

Βάλτε ένα μικρό σκαμπό για να βάζετε τα πόδια σας κάθε φορά που κάθεστε στην τουαλέτα.

Βάλτε ένα μικρό σκαμπό για να ακουμπάτε τα πόδια σας κάθε φορά που κάθεστε στην τουαλέτα.

Εσείς Πώς Κρεμάτε το Χαρτί Υγείας στο Μπάνιο σας;

Δεν κατεβάζετε το καπάκι της τουαλέτας Ένας κλασικός τσακωμός σε κάθε σπίτι είναι το κατέβασμα του καπακιού. Αυτό, όμως, που δεν κάνουν άντρες και γυναίκες είναι να κατεβάζουν ολόκληρο το καπάκι της τουαλέτας πριν τραβήξουν το καζανάκι. Αν δεν το κάνετε αυτό τότε πολλά μικρόβια θα πεταχτούν πάνω στα ρούχα σας, στον αέρα ακόμα και στα πιο προσωπικά σας αντικείμενα, όπως είναι η οδοντόβουρτσα.

Τρώτε λάθος την πίτσα σας Έχετε συνειδητοποιήσει για ποιο λόγο κάθε φορά που πιάνετε την πίτσα σας αυτή ξεχειλίζει δεξιά και αριστερά; Για να μην σας φεύγουν τα υλικά της πίτσας προς κάθε κατεύθυνση κρατήστε την από την άκρη διπλώνοντάς την ώστε να σχηματιστεί το γράμμα V.

Διπλώστε την πίτσα σε σχήμα V για να μην ξεχειλίζουν τα τυριά δεξιά και αριστερά.

Διπλώστε την πίτσα σε σχήμα V για να μην ξεχειλίζουν τα τυριά δεξιά και αριστερά.

Ο τρόπος που καθαρίζετε τις πατάτες Δεν είναι ακριβώς λάθος ο τρόπος που καθαρίζετε τις πατάτες, απλά είναι πολύ χρονοβόρος. Βράστε τις πατάτες σας, βουτήξτε τις κατευθείαν σε κρύο νερό και αμέσως θα ξεφλουδιστούν σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα.

Απίστευτο Τρικ για να μην Χύνεται το Αναψυκτικό με το Κούνημα

Αδειάζετε τον χυμό και το γάλα λάθος Ο περισσότερος κόσμος συνηθίζει να αδειάζει τον χυμό ή το γάλα του σε ένα ποτήρι βάζοντας το κουτί του χυμού ή του γάλακτος με το στόμιο προς τα κάτω. Αυτός ο τρόπος είναι λάθος γιατί έτσι το υγρό μπορεί να πιτσιλίσει τα πάντα τριγύρω. Για να μην σας συμβεί αυτό γυρίστε το στόμιο προς τα πάνω.

Αυτός ο τρόπος είναι λάθος για να χύνετε το γαλά ή τον καφέ σας στο ποτήρι. Γυρίστε το κουτί με το στόμιο προς τα πάνω.

Αυτός ο τρόπος είναι λάθος για να χύνετε το γαλά ή τον καφέ σας στο ποτήρι. Γυρίστε το κουτί με το στόμιο προς τα πάνω.

Η ποσότητα χαρτιού που χρησιμοποιείτε για να στεγνώνετε τα χέρια σας Χρησιμοποιείτε πάνω από ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας για να σκουπίσετε τα χέρια σας; Τότε αυτό είναι λάθος. Κόψτε μόνο ένα χαρτί κουζίνας και διπλώστε το βάζοντας τα χέρια ανάμεσα στο χαρτί ώστε να απορροφηθεί καλύτερα το νερό.

Δείτε για Ποιο Λόγο Χρησιμοποιείτε Εντελώς Λάθος το Χαρτί Κουζίνας (VIDEO)

Ο τρόπος που τοποθετείτε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου Πολύς κόσμος ρυθμίζει τους πλαϊνούς καθρέφτες με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να βλέπει την πλαϊνή λωρίδα του αυτοκινήτου. Αυτό δεν είναι 100% σωστό γιατί έτσι σας ξεφεύγουν κάποια τυφλά σημεία. Ρυθμίστε τον καθρέφτη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φαίνεται καθόλου κάποιο σημείο του αυτοκινήτου.

Τι Αποκαλύπτει για σας η Στάση του Ύπνου σας και τι θα Έπρεπε να σας Ανησυχήσει

Μην χτυπάτε τα αυγά στην άκρη ενός μπολ Αν δεν θέλετε να γεμίσουν τα αυγά σας με τσόφλια τότε απλά θα πρέπει να τα σπάτε σε ένα ξύλο κοπής ή πάνω στο τραπέζι. Στη συνέχεια ανοίξτε τα αυγά και με τα δύο χέρια και έτσι δεν πρόκειται να σας πέσει τσόφλι μέσα στο μπολ.

Σπάστε τα αβγά στο τραπέζι και στη συνέχεια ανοίξτε τα με τα δύο χέρια.

Σπάστε τα αυγά στο τραπέζι και στη συνέχεια ανοίξτε τα με τα δύο χέρια.

Στεγνώνετε ποτήρια και πιάτα λάθος Οι περισσότερες νοικοκυρές τοποθετούν ποτήρια και πιάτα προς τα κάτω. Με αυτόν τον τρόπο το νερό κατεβαίνει προς τα κάτω αλλά μένει εγκλωβισμένο στην άκρη της κάθε επιφάνειας με αποτέλεσμα να μυρίζουν άσχημα πιάτα και ποτήρια. Γι'αυτό καλό θα είναι να τοποθετείτε τα πάντα με κάποια κλίση ώστε να μπαίνει ο αέρας σε αυτά από όλες τις μεριές.

Το Κόλπο των 5 Δευτερολέπτων που θα σας Βοηθήσει να Ξεφλουδίζετε Πανεύκολα τα Αυγά σας!

Ο τρόπος που κόβετε τούρτες και κέικ Ο κλασικός τρόπος που συνηθίζουμε να κόβουμε τα κέικ και τις τούρτες είναι σε τριγωνικά κομμάτια. Λάθος! Για να μην σας μπαγιατεύει γρήγορα το γλυκό σας κόψτε κομμάτια ορθογώνια από τη μέση του γλυκού ενώνοντας κάθε φορά τα κομμάτια που περισσεύουν και θέλετε να βάλετε στο ψυγείο.

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να κόψετε το κέικ και την τούρτα.

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να κόβετε το κέικ και την τούρτα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάντε το Κόκκινο Τεστ που Έγινε Viral για να Τσεκάρετε την Όρασή σας

.

Με αυτό το τεστ μπορείτε να τσεκάρετε πόσο καλή όραση έχετε.

Η πιο Ιδιαίτερη Καρέκλα-Βιβλιοθήκη που Έχετε Δει

.

Αυτή είναι η πιο πρωτότυπη καρέκλα-βιβλιοθήκη που έχουμε δει ποτέ.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Γεμιστές Γλυκοπατάτες Από τον Άκη Πετρετζίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο Καλύτερος Τρόπος για να Διαρκούν Περισσότερο τα Λαχανικά σας στο Ψυγείο