Life tip: Πως να μείνετε Αισιόδοξοι σε μια Δύσκολη Κατάσταση!

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Life tip: Πως να μείνετε Αισιόδοξοι σε μια Δύσκολη Κατάσταση!

Είναι θέμα θέλησης!

Οχι ένας, όχι δύο, αλλά χίλιοι λόγοι θα μπορούσαν να σου ρίξουν την διάθεση καθημερινά και να σε κάνουν να χάσεις την αισιοδοξία σου. To θέμα είναι κατά πόσο εσύ αφήνεις να σε επηρεάσει μια κατάσταση. Όπως καταλαβαίνεις η ζωή κύκλους κάνει και εναλλάσσεται. Καλές – κακές στιγμές! Επειδή όμως όσο μεγαλώνεις χάνεις λίγο τον αυθορμητισμό σου, στενοχωριέσαι περισσότερο και παίρνεις πιο σοβαρά τα πράγματα είναι λογικό η αισιοδοξία σου να χάνεται στο πι και φι! H ουσία είναι μία: Μη στεναχωριέσαι για κάτι που αλλάζει και μη στεναχωριέσαι για κάτι που δεν αλλάζει! Σκέψου το βαθύτερα και θα διαπιστώσεις πόσο σωστό είναι. 

Ότι και αν σε δυσαρεστεί αυτή τη στιγμή, όποια δύσκολη φάση και αν περνάς βάλε στο μυαλό σου πως αυτό περικλείει έναν τομέα της ζωής σου. Μένουν άλλοι πόσοι από τους οποίους μπορείς να ανακτήσεις ενέργεια και να σου αναπτερώσεις το πεσμένο σου ηθικό.

Καμία δύσκολη κατάσταση δεν κρατάει για πάντα. Είναι προσωρινή και θα περάσει. Οι περιστάσεις αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Μην αφήνεις τις τρέχουσες καταστάσεις να σε πάρουν από κάτω. Υπενθύμιζε συνέχεια στον εαυτό σου πως όλα θα φτιάξουν!

Είναι πολύ εύκολο όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά να νιώσεις down, να χάνεις την αυτοπεποίθηση σου, τις δυνάμεις σου. Μην ενδώσεις σε όλο αυτό. Αντιστάσου! Υπενθύμισε στον εαυτό σου όλα τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου. 

Είναι καλό να έχεις support! Από φίλους που νοιάζονται για εσένα και είναι εκεί όποτε τους χρειαστείς. Είναι αυτοί που νοιάζονται για εσένα και θα είναι εκεί για εσένα ότι και αν σε απασχολεί! Στην προκειμένη θα είναι πιο ψύχραιμοι και θα μπορέσουν να σε συμβουλέψουν και να σε βοηθήσουν! Όχι μόνο θα σε κάνουν να αισθανθείς  καλύτερα, αλλά θα μπορούσες να βρεις μια λύση που δεν είσαι σε θέση να δεις από μόνη σου.

Όταν τα πράγματα στο παρόν φαίνονται να είναι απελπιστικά, είναι καλό να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον.  Ο προγραμματισμός για το μέλλον μπορεί να σε βοηθήσει να μπεις σε θετικό mood! Μπορεί ακόμη να σου δώσει την κατάλληλη ενέργεια για να δεις την  κατάσταση με διαφορετικό τρόπο και να κάνει κάποιες αλλαγές. 

6 Τρόποι για να Πετύχετε Αυτά που Θέλετε όταν Είστε Πεσμένοι.

Όταν είσαι σε μια δύσκολη ψυχολογική κατάσταση , θα πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου! Θα πρέπει να αναγνωρίσεις ότι αυτό που περνάς είναι δύσκολο γι' αυτό και θα δώσεις ελαφρυντικά στον εαυτό σου. Θα τον δικαιολογήσεις και θα του δώσεις τον χρόνο που χρειάζεσαι!

Μερικές φορές, όταν περνάς κάτι δύσκολο αναζητάς εσωτερική δύναμη για να το αντιμετωπίζεις και να το ξεπεράσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις ανακαλύπτεις πόσο δυνατή είσαι. Πάρε τη ζωή στα χέρια σου, βρες τη δύναμη μέσα σου και κάνε ότι σε ευχαριστεί προκειμένου να ξεχαστείς. Πίστεψε στον εαυτό σου!

Συνεχίστε στο www.followme.gr και ανακαλύψτε πολλές ακόμα ιδέες, προτάσεις και ρεπορτάζ αγοράς που θα κάνουν την καθημερινότητά σας καλύτερη.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 απλοί τρόποι για να βελτιώσεις τη ζωή σου

.

Δείτε 28 πολύ απλούς τρόπους για να βελτιώσετε τη ζωή σας.

5 εύκολοι τρόποι για να βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία

.

Δείτε 5 εύκολους τρόπους για να βρείτε ξανά τη χαμένη σας αισιοδοξία.

Ζήστε την Καλύτερη Μέρα της Ζωής σας Κάνοντας Πρώτα ΑΥΤΑ

.

9 πράγματα που αν τα κάνετε κάθε πρωί θα αλλάξει όλη σας η ζωή.

7 λόγοι για να μην Παντρευτείτε ποτέ!

.

Σας δίνουμε 7 λόγους για να μην παντρευτείτε ποτέ.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Coolors: Μια Εφαρμογή που σας Επιτρέπει να Δημιουργήσετε Τέλειους Χρωματικούς Συνδυασμούς με το Πάτημα Ενός Κουμπιού!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διατροφικά Tips για Ηλικίες 40 plus