Ξεκλειδώστε τη Δημιουργικότητά σας Κάθε Σαββατοκύριακο

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Ξεκλειδώστε τη Δημιουργικότητά σας Κάθε Σαββατοκύριακο

Συχνά τα σαββατοκύριακα, ιδιαίτερα όταν ο καιρός δεν είναι καλός, καταλήγουμε να τα περνάμε μπροστά στην τηλεόραση. Κι όμως υπάρχει τρόπος να τα αξιοποιήσουμε δημιουργικά. Δείτε μερικές ιδέες και ξεκλειδώστε τη δημιουργικότητά σας.

Μάθετε μια ξένη γλώσσα Ξεκινήστε να μαθαίνετε μια ξένη γλώσσα με τη βοήθεια μιας μεθόδου. Θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο πιστεύατε. Άλλωστε, έρευνες δείχνουν ότι η εκμάθηση άλλης μιας ξένης γλώσσας μειώνει τις πιθανότητες για πρώιμη άνοια και φροντίζει την υγεία του εγκεφάλου σας.

Κάντε ένα καλό ξεσκόνισμα Βρείτε την ευκαιρία να «ξεσκονίσετε» παλιές ατζέντες και να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που έχετε χαθεί. Καλά τα social media, αλλά τίποτε δεν αντικαθιστά την αυθεντική ανθρώπινη επαφή.

liv_homeissue_kyriakispiti3-2x

Οργανώστε τις παλιές φωτογραφίες μέσα σε κουτιά. Φυλάξτε τες μαζί με τους χάρτες και μικρά αναμνηστικά.

Διαβάστε ένα βιβλίο Χρησιμοποιήστε το χρόνο σας για να μάθετε κάτι – όχι μόνο για αναψυχή.

Δημιουργήστε Φτιάξτε τα δικά σας φυτικά καλλυντικά – πού ξέρετε μπορεί να ανακαλύψετε ότι έχετε ταλέντο και στη συνέχεια να έχετε κέρδος από αυτά.

Δείτε ξανά αγαπημένες ταινίες ...ή φτιάξτε μια λίστα με ταινίες που έχετε χάσει και θέλετε να δείτε. Θα είναι ένας οδηγός και για επόμενα βράδια που θα τύχει να είστε στο σπίτι. Μαγειρέψτε κάτι εύκολο (μην περάσετε τη μισή βραδιά στην κουζίνα), ανοίξτε ένα καλό κρασί (σας αξίζει!) και καλή προβολή.

Οργανώστε μια Συναρπαστική Φιλική Συγκέντρωση σε 5 Βήματα.

Μαγειρέψτε Αν διασκεδάζετε με τη μαγειρική, διαλέξτε δύο-τρεις συνταγές που δεν τις έχετε ξαναμαγειρέψει και ετοιμάστε τες για να έχετε έτοιμο φαγητό τις επόμενες μέρες. Θα κάνετε κάτι που αγαπάτε και θα κερδίσετε και πολύτιμο ποιοτικό χρόνο μέσα στην εβδομάδα.

Θυμηθείτε τα παλιά Μην κατεβάζετε απλώς αγαπημένα τραγούδια. Ψάξτε παλιά και νέα CDs, ενημερωθείτε για ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί και φτιάξτε τη δική σας συλλογή. Ακούστε παλιούς δίσκους. Είναι ρετρό, είναι μόδα.

liv_homeissue_kyriakispiti-2x

Ανασύρετε τα παλιά σας βίνυλια και κάντε μια μουσική επανάληψη στα πάρτι που έχετε ακούσει αυτές τις μουσικές.

Κάτι ίσως πιο tricky Φτιάξτε ο ένας για τον άλλο μια λίστα με βιβλία, ταινίες, τραγούδια -στον τομέα που είναι καλύτερος ο καθένας, τέλος πάντων- οι τίτλοι των οποίων θα περιγράφουν τον άλλο ή θα λένε τι σας αρέσει σε αυτόν.

Δείτε παλιές φωτογραφίες ...ή βρείτε την ευκαιρία να τυπώσετε καινούργιες από την ψηφιακή σας μηχανή και συμπληρώστε τα άλμπουμ σας. Θα εκπλαγείτε με το πόσο χρόνο θα σας πάρει να τις οργανώσετε χρονικά αλλά και πόσο διασκεδαστικό μπορεί να αποδειχθεί ένα τέτοιο ταξίδι αναμνήσεων. Και πόσο μπορεί να σας εμπνεύσει βλέποντας αυθεντικά στιλ περασμένων δεκαετιών.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δώρα Γάμου 2015: Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα

.

Θέλετε να σας θυμούνται για πάντα οι φίλοι σας που παντρεύονται; Αυτές είναι οι καλύτερες και οι χειρότερες ιδέες για δώρα γάμου.

Η ζωή χωρίς τηλεόραση

.

Tα πλεονεκτήματα του να μην έχεις ή να μην βλέπεις τηλεόραση. Δοκιμάστε το για μια περίοδο δύο εβδομάδων και θα νιώσετε τη διαφορά.

Προστατευτείτε από τους Κινδύνους του Σπιτιού

.

Δείτε πώς μπορείτε να προστατέψετε τα παιδιά, τους ηλικιωμένους, τα κατοικίδια και φυσικά τους εαυτούς σας μέσα στο ίδιο σας το σπίτι.

Αποκτήστε ξανά τον έλεγχο στη ζωή σας!

.

Αποκτήστε ξανά τον έλεγχο της ζωής σας με ισορροπημένες δόσεις εργασίας και προσωπικού χρόνου. Προτού αρχίσετε να παραπονιέστε πόσο σκληρή και άδικη είναι η ζωή μαζί σας, αναρωτηθείτε τι λάθος κάνετε στη διαχείριση του χρόνου σας και αλλάξτε συνήθειες.

Οργανώστε το πιο Συναρπαστικό Πάρτι σε 5 Βήματα

.

Δείτε πως θα γίνετε η καλύτερη οικοδέσποινα με αυτά τα εύκολα tips για να οργανώσετε μια επιτυχημένη φιλική συγκέντρωση.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν Τρώτε αλλά Παχαίνετε. Μα τι Συμβαίνει;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

To Εκπληκτικό Ράντσο της πιο Σνομπ Πρωταγωνίστριας του Grey's Anatomy