Αποκτήστε Ένα Ονειρεμένο Σπίτι Λέγοντας Αντίο σε Αυτά τα Αντικείμενα

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αποκτήστε Ένα Ονειρεμένο Σπίτι Λέγοντας Αντίο σε Αυτά τα Αντικείμενα

Αν το σπίτι σας δεν είναι στο επίπεδο που θα θέλατε, τότε ίσως να φταίει το γεγονός πως κρατάτε κάποια πράγματα τα οποία θα έπρεπε να έχετε ξεφορτωθεί εδώ και καιρό. Ξεκινήστε το ξεκαθάρισμα και αποκτήστε το ονειρεμένο σπίτι που πάντα θέλατε.

Πετάξτε το παρελθόν Συνήθως οι περισσότεροι άνθρωποι όταν μένουν για πρώτη φορά μόνοι τους επιλέγουν ένα στιλ διακόσμησης και κολλάνε με αυτό σε όλη τους τη ζωή. Επειδή στα 18 σας, όταν ήσασταν φοιτητές, αγαπούσατε το σοφιστικέ, το μοντέρνο ή το κλασικό στιλ δεν σημαίνει πως πρέπει να κολλήσετε με αυτό για όλη σας τη ζωή. Οι καιροί αλλάζουν, εσείς αλλάζετε και γιατί να μην αλλάξει και το σπίτι σας; Όσο δεμένοι συναισθηματικά και αν είστε με κάποια αντικείμενα από τα παλιά, πρέπει να γίνετε λίγο σκληροί και να τα πετάξετε. Θα δείτε πως άμα φτιάξετε το σπίτι σας όπως θέλετε, μετά θα νιώθετε πολύ πιο ωραία.

Αν ως φοιτητής είχατε μια λατρεία με τα καράβια και τα πλοία, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να συνεχίσετε να κρατάτε αυτά τα διακοσμητικά επειδή απλά κάποτε σας άρεσαν.

Αν ως φοιτητής είχατε μια λατρεία με τα καράβια και τα πλοία, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να συνεχίσετε να κρατάτε αυτά τα διακοσμητικά επειδή απλά κάποτε σας άρεσαν. Ειδικά αν πιάνουν όλο το τραπέζι.

Βγάλτε πράγματα που γεμίζουν «τρύπες» Πολύς κόσμος στη διακόσμησή του επιλέγει να βάζει έπιπλα σε διάφορα σημεία απλά για να καλύψει τον χώρο. Σας έχει τύχει να έχετε κάποιο έπιπλο για πολλά χρόνια στο ίδιο σημείο επειδή απλά είναι το μόνο που ταιριάζει εκεί; Βγάλτε τα πολλά αντικείμενα και διακοσμητικά. Όσο πιο μίνιμαλ είναι ένα σπίτι τόσο πιο όμορφο δείχνει.

Μια μίνιμαλ διακόσμηση με όμορφα χρώματα είναι η καλύτερη επιλογή.

Μια μίνιμαλ διακόσμηση με όμορφα χρώματα είναι η καλύτερη επιλογή.

Διαβάστε επίσης:

Επιλέξτε επιτέλους ένα στιλ Όπως συμβαίνει και με τα ρούχα σας, που πολλές φορές μπλέκετε διάφορα στιλ επειδή αγοράζετε ρούχα απερίσκεπτα, το ίδιο συμβαίνει και με το σπίτι σας. Αν έχετε επιλέξει μοντέρνα διακόσμηση τότε για ποιο λόγο να αγοράσετε κάποιο κλασικό έπιπλο; Πολύς κόσμος όταν του αρέσει κάτι δεν σκέφτεται το στιλ που έχει επιλέξει και αγοράζει πράγματα που στο τέλος κάνουν το σπίτι του να δείχνει μπερδεμένο. Προσπαθήστε να επιλέξετε ένα στιλ και να μείνετε πιστοί σε αυτό.

Αν το αγαπημένο σας στιλ διακόσμησης είναι το βιομηχανικό, τότε μην παρασύρεστε και αγοράζετε πράγματα που δεν ανταποκρίνονται σε αυτό.

Αν το αγαπημένο σας στιλ διακόσμησης είναι το βιομηχανικό, τότε μην παρασύρεστε και αγοράζετε πράγματα που δεν ταιριάζουν με αυτό.

Πετάξτε πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στο lifestyle σας Μην κρατάτε έναν καναπέ ο οποίος δεν σας βολεύει. Δείτε ποια έπιπλα και ποια αντικείμενα στο σπίτι σας δεν ταιριάζουν στις προσδοκίες σας και πετάξτε τα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρατάτε πράγματα απλά επειδή δεν το έχετε πάρει απόφαση να τα πετάξετε. Κάντε το βήμα, πάρτε την απόφαση και δεν θα πιστεύετε μετά για ποιο λόγο δεν το κάνατε τόσα χρόνια.

Φενγκ Σούι: Κάντε Αυτές τις Αλλαγές στο Σπίτι σας για να Πετύχετε τους Στόχους σας

Αλλάξτε τον παλιό καναπέ, κάντε κάποιες μικρές αλλαγές στη διακόσμηση, και δείτε τη ζωή σας να μεταμορφώνεται. Το σπίτι μας μπορεί όντως να μας γεμίσει με χαρά.

Αλλάξτε τον παλιό καναπέ, κάντε κάποιες μικρές αλλαγές στη διακόσμηση, και δείτε τη ζωή σας να μεταμορφώνεται. Ένας απλός μίνιμαλ καναπές είναι ό,τι πρέπει και δεν θα σας στοιχίσει τόσο πολύ αν κάνετε τη σωστή έρευνα αγοράς.

Συλλογή παλιών ηλεκτρονικών συσκευών Όσο καιρό και να κρατάτε την παλιά τηλεόραση και το παλιό ραδιόφωνο δεν πρόκειται να επαναλειτουργήσουν ή να επανέλθουν στη μόδα. Η τεχνολογία στις ηλεκτρονικές συσκευές εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. Πετάξτε όλες τις παλιές συσκευές ή πουλήστε τις (κάποιοι άνθρωποι συλλέγουν παλιά αντικείμενα και συσκευές) και ανανεώστε τις σιγά σιγά με καινούριες.

Μια vintage ηλεκτρονική συσκευή θα μπορούσε να σας χρησιμεύσει διακοσμητικά. Αλλά αν έχετε πολλές συσκευές που δνε λειτουργούν πια ή είναι παλιομοδίτικες μην τις κρατάτε πια. Ήρθε η ώρα να γυρίσετε σελίδα στη διακόσμησή σας, για να μπορέσετε να γυρίσετε σελίδα και στο σπίτι σας.

Μια vintage ηλεκτρονική συσκευή θα μπορούσε να σας χρησιμεύσει διακοσμητικά. Αλλά αν έχετε πολλές συσκευές που δεν λειτουργούν πια ή είναι παλιομοδίτικες μην τις κρατάτε. Ήρθε η ώρα να γυρίσετε σελίδα στη διακόσμησή σας, για να μπορέσετε να γυρίσετε σελίδα και στη ζωή σας.

Ένας Κανόνας Διακόσμησης που Πρέπει να Ξέρετε!

Μην κρατάτε projects που δεν θα ολοκληρώσετε ποτέ Δεν υπάρχει λόγος να κρατάτε μια καρέκλα επί χρόνια επειδή έχετε στο μυαλό σας πως κάποια στιγμή θα την βάψετε και θα την αναβαθμίσετε. Πετάξτε πράγματα που δεν έχετε επιδιορθώσει εδώ και χρόνια. Αν δεν το κάνατε ήδη μάλλον δεν θα το κάνετε ποτέ.

Πάρτε τη μεγάλη απόφαση και ολοκληρώστε τα projects που έχετε στο μυαλό σας. Θα δείτε πόσο πιο ήρεμοι θα νιώσετε μετά!

Πάρτε τη μεγάλη απόφαση και ολοκληρώστε τα projects που έχετε στο μυαλό σας. Θα δείτε πόσο πιο ήρεμοι θα νιώσετε μετά!

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι τα Πράγματα που οι Περισσότεροι Πετάνε ενώ ΔΕΝ Είναι Άχρηστα!

.

Μην πετάτε ποτέ αυτά τα φαινομενικά άχρηστα πράγματα και γλιτώστε χρήματα από το τίποτε!

8 Μοναδικές και Πανέξυπνες Ιδέες για το Εργένικο Σπίτι σας

.

Αυτά τα diy αντικείμενα είναι υπέροχα (και πανεύκολα στην κατασκευή τους) για κάθε αμετανόητο εργένη.

Δείτε τα 5 Έπιπλα Χωρίς τα Οποία Μπορείτε να Ζήσετε

.

Μπορεί το διαμέρισμά σας να είναι μικρό ωστόσο πάντα πρέπει να υπάρχει ελεύθερος χώρος για να το κάνετε να «αναπνέει».

3 DIY Ιδέες για Αυτά τα 5 Άχρηστα Αντικείμενα Μέσα στο Σπίτι

.

Δεν πρόκειται να σας λείψουν ποτέ αυτά τα 5 αντικείμενα που οι περισσότεροι από εσάς έχετε στις ντουλάπες του σπιτιού σας.

6 Πράγματα που Δεν Πρέπει να Υπάρχουν Σπίτι σας το 2016!

.

Μαζί με τον παλιό χρόνο, φροντίστε να κάνετε έξωση και σε αυτά τα (άχρηστα) πράγματα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό Είναι το…Καθαριστικό Προσώπου που έχει Τρελάνει το Instagram

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έρευνα: Οι Γυναίκες Σήμερα Είναι πιο Ανοικοκύρευτες από Ποτέ!