Καθαρίστε Αποτελεσματικά τα πιο Βρώμικα Σημεία στο Μπάνιο σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Καθαρίστε Αποτελεσματικά τα πιο Βρώμικα Σημεία στο Μπάνιο σας

Η μπανιέρα, οι αρμοί, τα πλακάκια και οι τοίχοι του μπάνιου είναι από τα σημεία που χρειάζονται πολύ καλό καθάρισμα και μάλιστα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Δείτε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από βακτήρια, μικρόβια και μούχλα και να απολαμβάνετε συνεχώς ένα όμορφο περιβάλλον στο μπάνιο σας.

Μπανιέρα Είτε κάνετε μπάνιο είτε κάνετε απλά ντους τα βακτήρια από το σώμα σας κολλάνε στα πλάγια της μπανιέρας μετατρέποντάς την σε ένα από τα πιο βρώμικα μέρη του μπάνιου. Για να δείτε τη μπανιέρα σας όχι μόνο να λάμπει, αλλά και να έχει μηδέν μικρόβια, δεν έχετε παρά να τη γεμίσετε... με ζεστό νερό και να την αδειάσετε κατευθείαν. Έπειτα, απλώστε στην επιφάνεια της μπανιέρας λίγο καθαριστικό γενικής χρήσης και τρίψτε καλά με ένα σφουγγάρι. Αφήστε το καθαριστικό να δράσει για 15 λεπτά προτού το ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Αμέσως μετά ανοίξτε πόρτα και παράθυρα για τουλάχιστον 1 ώρα έτσι ώστε να επανέλθει η υγρασία του χώρου στα φυσιολογικά επίπεδα.

Λάμψτε την μπανιέρα σας μέσα σε 15 λεπτά!

8 Gadget Μπάνιου που δεν Ξέρετε ότι Θέλετε

Αρμοί Η επιφάνειά τους είναι πορώδης γεγονός που την κάνει ιδανικό σημείο για την ανάπτυξη βακτηρίων. Βουτήξτε μια βούρτσα για καθαρισμό αρμών σε ένα καθαριστικό γενικής χρήσης και τρίψτε καλά με αυτήν τις περιοχές που εμφανίζουν δυσχρωμίες. Ξεπλύνετε καλά με λίγο νερό.

Πλακάκια, Τοίχοι και Ταβάνι Ο αφρός και η σκόνη αφήνουν στην επιφάνειά τους ένα μικροσκοπικό φιλμ υγρασίας το οποίο ενισχύει την ανάπτυξη των βακτηρίων. Ψεκάστε με ένα καλό καθαριστικό τα πλακάκια, τα ντουλάπια και το ταβάνι κι ανοίξτε τη βρύση της μπανιέρας, ρυθμίζοντάς την στο ζεστό για περίπου 5 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί ατμός. Στη συνέχεια, κλείστε τη βρύση και την πόρτα του μπάνιου και αφήστε τον ατμό και το καθαριστικό να δράσουν για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, σκουπίστε καλά όλες τις επιφάνειες που ψεκάσατε με ένα καθαρό πανάκι.

Οι υδρατμοί από το καυτό νερό της βρύσης, βοηθάνε πολύ στον σωστό καθαρισμό όλου του μπάνιου.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Kάντε Αόρατα τα Παράθυρά σας με 3 Μόνο Κινήσεις!

.

Αποκτήστε παράθυρα που αστράφτουν εύκολα και γρήγορα ακολουθώντας αυτά τα έξυπνα tips.

Κάντε την Mπανιέρα σας να Αστράφτει με τα πιο Απλά Tips

.

Αυτά είναι τα καλύτερα tips για να προστατέψετε και να καθαρίσετε την μπανιέρα σας.

Σκούρα Χρώματα στο Μπάνιο; 10 Περιπτώσεις που θα σας Αποδείξουν ότι Γίνεται!

.

Εμπνευστείτε από αυτά τα μπάνια με σκούρα χρώματα και τολμήστε το!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

παπούτσια
DIY: Φτιάξτε τη «Μαγική» Σκόνη που θα Εξαφανίσει την Μυρωδιά από τα Παπούτσια σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

11 Tips για να Έχετε ένα Μόνιμα Τακτοποιημένο Σπίτι