Μην Ανακατέψετε Ποτέ Αυτά τα Καθαριστικά Προϊόντα!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Μην Ανακατέψετε Ποτέ Αυτά τα Καθαριστικά Προϊόντα!

Μπορεί η χημεία να ήταν το αγαπημένο σας μάθημα στο λύκειο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως επειδή είχατε ένα εικοσάρι παραπάνω μετατραπήκατε ξαφνικά στον τέλειο χημικό. Δείτε παρακάτω τα καθαριστικά προϊόντα που δεν πρέπει να μπαίνουν στην ίδια λεκάνη.

Πολύς κόσμος θεωρεί πως αν ένα καθαριστικό προϊόν είναι καλό από μόνο του τότε θα είναι ακόμα καλύτερο αν συνδυαστεί με ένα επίσης πολύ καλό καθαριστικό προϊόν. Δεν είναι άλλωστε σπάνιο θέμα μια νοικοκυρά που ρίχνει τρία διαφορετικά καθαριστικά σε έναν λεκέ ή επιφάνεια, από υπερβάλλοντα ζήλο. Αυτό φυσικά μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία σας, οπότε προσέξτε πολύ τις προσμίξεις που θα κάνετε ώστε να μην δημιουργήσετε προβλήματα υγείας σε εσάς και τους γύρω σας.

Προσέξτε πολύ τις προσμίξεις που κάνετε.

Προσέξτε πολύ τις προσμίξεις που κάνετε.

Καθαριστικά νιπτήρα διαφορετικής μάρκας Μην συνδυάζετε ποτέ διαφορετικές μάρκες του ίδιου απορρυπαντικού. Τα καθαριστικά νιπτήρα περιέχουν δυνατά χημικά που έχουν απρόβλεπτες συνέπειες αν ανακατευτούν. Καλύτερα χρησιμοποιήστε τα μόνα τους.

Καθαρές δουλειές με ό,τι υπάρχει στο ντουλάπι!

Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη συνδυαστικά με άλλο απορρυπαντικό.

Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη συνδυαστικά με άλλο απορρυπαντικό.

Οξυζενέ με ξίδι Μπορείτε άφοβα να χρησιμοποιήσετε οξυζενέ σε κάποια επιφάνεια και αφού την σκουπίσετε να χρησιμοποιήσετε αμέσως μετά ξύδι. Όμως το ανακάτεμα αυτών των δύο υλικών σε ένα ενιαίο μείγμα δημιουργεί οξύ το οποίο προσβάλλει τα μάτια, το δέρμα και το αναπνευστικό σύστημα.

Χλωρίνη με αμμωνία Το ανακάτεμα χλωρίνης και αμμωνίας δημιουργεί ένα αέριο που ονομάζεται χλωραμίνη. Άλλωστε η χλωρίνη από μόνη της είναι πολύ αποτελεσματική και δεν χρειάζεται να αναμειγνύεται με κανένα άλλο «καθαριστικό».

Διώξτε τη Σκόνη από το Σπίτι σας για Πάντα!

Ανακατέψτε άφοβα οποιοδήποτε απορρυπαντικό με νερό.

Ανακατέψτε άφοβα οποιοδήποτε απορρυπαντικό με νερό.

Χλωρίνη με οινόπνευμα Άλλος ένας συνδυασμός που καλό είναι να μην γίνεται. Όπως σας είπαμε και παραπάνω η χλωρίνη είναι το τέλειο καθαριστικό για δύσκολους λεκέδες παντώς τύπου ενώ το οινόπνευμα μπορεί να αναλάβει τέλεια τις πιο «ελαφριές» δουλειές. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναμειγνύονται.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προφυλάξτε την Υγεία σας από 3 Τοξικά Σημεία του Σπιτιού

.

Σας παρουσιάζουμε 3 σημεία του σπιτιού σας, υπεράνω πάσης υποψίας, τα οποία είναι πιθανόν να αποδειχθούν επικίνδυνα για την υγεία σας.

Αυτά Είναι τα Επικίνδυνα Πράγματα που Κρύβονται σε Κάθε Σπίτι

.

Δείτε ποια είναι τα επικίνδυνα καθαριστικά είδη που βλάπτουν σοβαρά την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

5 Βήματα για να οργανώσετε το φαρμακείο του σπιτιού

.

Το φαρμακείο πρέπει να είναι πρακτικό. Το πιο σημαντικό είναι να ξέρετε πού βρίσκεται ο «γιατρός» του σπιτού σας κάθε φορά που τον έχετε ανάγκη.

Δείτε τα Σούπερ Δυνατά και Φυσικά Καθαριστικά που Έχετε ήδη Σπίτι σας

.

Κάντε το σπίτι σας να αστράφτει με ελάχιστο κόστος με φυσικά καθαριστικά προϊόντα που έχετε ήδη στα ντουλάπια της κουζίνας σας!

Χρησιμοποιήστε τα Καθαριστικά του Σπιτιού με Ασφάλεια

.

Επειδή τα χημικά καθαριστικά είναι δυστυχώς απαραίτητα για κάθε σπίτι, ακολουθήστε βασικούς κανόνες ώστε με τη χρήση τους να μην βλάψετε την οικογένειά σας και το περιβάλλον.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

καναπές
Διακοσμητικό Κουίζ: Τι Αποκαλύπτει για Εσάς ο Καναπές σας;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Tips για να «Κατεβάσετε» Σωστά τα Καλοκαιρινά σας!
More in LIVING +, PLUS +
καναπές
Διακοσμητικό Κουίζ: Τι Αποκαλύπτει για Εσάς ο Καναπές σας;

Μπορεί να διατείνεστε ότι τον διαλέξατε γιατί είναι άνετος, ο καναπές όμως μαρτυρά πολλά για την προσωπικότητά σας.

Close