Εξοικονομώ Κατ’Οίκον 2018: Αυτό Είναι το Καλύτερο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης!

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εξοικονομώ Κατ’Οίκον 2018: Αυτό Είναι το Καλύτερο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης!

Καταφέρατε και μπήκατε στο συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ'Οίκον 2018» το οποίο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του.

Και τώρα τι; Ποιο σύστημα θα επιλέξετε για να δώσετε στο δικό σας σπιτικό όλα τα παραπάνω συν;

Η KRAFT Paints έχει να σας προτείνει το πιο ολοκληρωμένo σύστημα ενεργειακής αναβάθμισης για τοίχους. Άλλωστε βασική της μέριμνα είναι να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια με σκοπό να προστατέψετε το περιβάλλον -όσο αυτό είναι εφικτό- και να εξοικονομήσετε πόρους ενέργειας. Πολύ σημαντική είναι και η μείωση του κόστους της ενέργειας είτε μιλάμε για θέρμανση, είτε για ψύξη, είτε για τη χρήση λοιπών ηλεκτρικών συσκευών.

Ποιο είναι αυτό το σύστημα; Πρόκειται για το Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Τοίχων και Πιλοτής Bioclima/Clima Total της KRAFT Paints το οποίο προσφέρει 92 πιστοποιημένους συνδυασμούς υλικών ως σύστημα, με ευρωπαϊκή πιστοποίηση κατά ETAG004 (αρ. ΕΤΑ 10/0122).

εξοικονομώ κατ'οίκων

Το Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Τοίχων και Πιλοτής Bioclima/Clima Total της KRAFT Paints προσφέρει 92 πιστοποιημένους συνδυασμούς υλικών.

Γιατί αυτό το σύστημα είναι η καλύτερη λύση:

1. Προσφέρει μείωση απωλειών ενέργειας του κτηρίου μέχρι και 40%.

2. Έχει σχεδιαστεί βασισμένο στις ιδιαιτερότητες της Ελλάδας που αφορούν την υψηλή σεισμική δραστηριότητα, την έντονη υγρασία και τις μεγάλες διακυμάνσεις θερμοκρασίας. 

Πώς θα επιλέξετε το είδος του θερμομονωτικού υλικού;

Η επιλογή εξαρτάται από τον εκάστοτε μελετητή-ενεργειακό επιθεωρητή και μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα παρακάτω:

1. Διογκωμένη πολυστερίνη (EPS) λευκή ή γραφιτούχα

2. Εξηλασμένη πολυστερίνη (XPS)

3. Πετροβάμβακας (MW)

Επιπλέον έχετε 2 επιλογές σε ό,τι αφορά την αντιρρηγματική προστασία και τη βασική στρώση εξωτερικής θερμομόνωσης.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις του κτιρίου έχετε τις παρακάτω επιλογές:

1. Η πρώτη αφορά ανόργανη αντιρρηγματική προστασία, με χρήση του ινοπλισμένου τσιμεντοειδούς υλικού Strong Bond, που χρησιμοποιείται στις περισσότερες περιπτώσεις κτηρίων με συμβατικό τρόπο δόμησης (μπετό, τούβλο) και

2. Η δεύτερη αφορά οργανική αντιρρηγματική προστασία, με χρήση του ινοπλισμένου οργανικού υλικού Total Bond, που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις κτηρίων με ιδιαίτερες απαιτήσεις αντοχών σε συστολοδιαστολές (π.χ. μεταλλικές κατασκευές, κατασκευές με πάνελ, κτλ…)

εξοικονομώ κατ'οίκων

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης BIOCLIMA της KRAFT Paints προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες.

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης BIOCLIMA της KRAFT Paints, προσφέρει πάρα πολλές επιλογές ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης τελικού επιχρίσματος:

1. Ακρυλικής βάσης, με το προϊόν Acrylic Plaster, για τις τυπικές περιπτώσεις κτιρίων

2. Ακρυλικής βάσης πολύ υψηλής ελαστικότητας, με το προϊόν Flexo Plaster, για περιπτώσεις κτιρίων με μεγάλες συστολοδιαστολές ή σε μεγάλα υψόμετρα,

3. Σιλοξανικής βάσης, με το προϊόν Waterproof Plaster, για περιπτώσεις κτιρίων με ανάγκη μεγάλης υδατοαπωθητικότητας και ευκολίας καθαρισμού όπως σε παραθαλάσσια μέρη ή πολύ ρυπογόνες περιοχές,

4. Γρανιτοσοβά υψηλής αισθητικής και αντοχής, με το προϊον Granite, για περιπτώσεις ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού σε μία πληθώρα πολύχρωμων ή μονόχρωμων αποχρώσεων,

5. Ενεργειακού σοβά ειδικής σύνθεσης, με το προϊόν Clima Comfort Stucco, με ιδιότητες υψηλής ανάκλασης και θερμοχωρητικότητας για ένα απόλυτο ενεργειακό και αισθητικό αποτέλεσμα.

εξοικονομώ κατ'οίκων

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης της KRAFΤ Paints αποτελεί εγγύηση!

Όλα τα τελικά επιχρίσματα του πιστοποιημένου συστήματος BIOCLIMA της KRAFT Paints μπορούν να χρωματιστούν και να παραδοθούν έτοιμα για χρήση στο εργοτάξιο σε κάποια από τις 900 προτεινόμενες F αποχρώσεις εξωτερικής χρήσης της βεντάλιας της KRAFT Paints και σε διάφορες κοκκομετρίες από 0,4 mm έως 2,5 mm.

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, της εταιρείας KRAFΤ Paints, το έχουν εμπιστευθεί τα τελευταία χρόνια πληθώρα ιδιωτών όπως και κατασκευαστές και μελετητές για χρήση σε διάφορα κτίρια όπως σχολικά συγκροτήματα και ξενοδοχειακές μονάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάθετε για τις ψευδοροφές

.

Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να δημιουργήσετε ψευδοροφές με ενδιαφέρον.

Μονώστε την Ταράτσα με Αυτό το ΥΛΙΚΟ. Tο Αποτέλεσμα θα σας Εκπλήξει!

.

Δώστε στην ταράτσα σας εξαιρετική στεγάνωση με τον πιο απλό τρόπο!

«Το σπίτι μου δεν έχει καθόλου ηχομόνωση. Τι μπορώ να κάνω»;

.

Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για καλύτερη ηχομόνωση στο σπίτι σας από την απάντηση που δώσαμε στην Ράνια Κολιού από τη Λαμία.

8 Επιδιορθώσεις στο Σπίτι που δεν Πρέπει Ποτέ να Αναβάλετε

.

Αν το σπίτι σας χρήσει κάποια από αυτές τις επιδιορθώσεις κάντε το άμεσα!

Αυτές οι Συσκευές στο Σπίτι Καίνε το Περισσότερο Ρεύμα

.

Υπάρχουν μερικές συσκευές που δεν υποπτεύεστε ότι σας αυξάνουν τον λογαριασμό του ρεύματος. Δείτε ποιες είναι αυτές.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

faux
Αυτό Είναι το Νέο Trend στη Διακόσμηση!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε Κασκόλ Πανεύκολα Μέσα σε 30 Λεπτά (GALLERY)