Φτιάξτε το Δικό σας DIY Coffee Table από Σημύδες

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, DIY - ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Φτιάξτε το Δικό σας DIY Coffee Table από Σημύδες

Τα «νέο-ρουστίκ» έπιπλα με κορμούς δέντρων πλέον τα βλέπουμε παντού και αποτελούν μια ιδιαίτερη τάση στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Γνωρίζατε, όμως, ότι μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας;

Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας coffee table. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά βασικά εργαλεία, κάποια υλικά και ένα σαββατοκύριακο με καλή διάθεση και δημιουργικότητα!

Στο συγκεκριμένο project θα χρησιμοποιήσουμε 34 σημύδες με διάμετρο 8-10 εκατοστά. Τις σημύδες μπορείτε να τις κόψετε εσείς οι ίδιοι ή να αγοράσετε έτοιμες από το εμπόριο.

6 DIY Καλοκαιρινές Ιδέες με Άδεια Βαζάκια Μαρμελάδας

Τι θα χρειαστείτε  Σημύδες μήκους 45 εκατοστών, μια κόντρα πλακέ διαστάσεων 1.20 x 2.40, ξυλόκολλα, βίδες για ξύλο, ένεμα, ροδάκια 10 εκατοστών, καθαρή πολυουρεθάνη, στρογγυλό πριόνι,  τρυπάνι, ένα τριβείο, σπάτουλα

coffee table

Τα υλικά και τα εργαλεία σας.

Τέλειο Διακοσμητικό DIY: Δείτε πώς θα Βάλετε μια Φωτογραφία Πάνω σε Ξύλο (VIDEO)

Φτιάξτε τη βάση Κόψτε την κόντρα πλακέ σε 84x61 και φτιάξτε ένα κουτί με διαστάσεις 68x45x40. Κόψτε δύο κομμάτια διαστάσεων 69x40cm, δύο κομμάτια διαστάσεων 45x40 cm και ένα κομμάτι 69x20 cm. Κολλήστε τις πλευρές του κουτιού και έπειτα βάλτε βίδες. Βάλτε το κουτί στο κέντρο της ξύλινης βάσης βιδώνοντάς το για να το σταθεροποιήσετε.

coffee table

Ξεκινήστε από τη βάση.

Βάλτε τις σημύδες Αν οι σημύδες σας δεν είναι κομμένες, κόψτε τις σε μήκος 45 εκατοστών με το πριόνι. Βάλτε κόλλα στη μία πλευρά κάθε σημύδας και στον πάτο. Σταθεροποιήστε τις σημύδες στη βάση, γύρω από το κουτί. Αν θέλετε να τις κάνετε ακόμα πιο σταθερές μπορείτε και να περάσετε βίδες μέσα από το κουτί προς τις σημύδες.

coffee table

Σταθεροποιήστε τις σημύδες στη βάση, γύρω από το κουτί.

DIY: 10 Πανέμορφα Κεφαλάρια για το Κρεβάτι που Μπορείτε να Φτιάξετε Μόνοι σας

Κλείστε το πάνω μέρος Κλείστε το πάνω μέρος με το κομμάτι διαστάσεων 69x45cm. Βιδώστε από πάνω για να είναι σταθερό.

coffee table

Καλύψτε το πάνω μέρος.

Επενδύστε την επιφάνεια Κόψτε ροδέλες πάχους 3 εκατοστών (όσες χρειαστείτε) και κολλήστε τις στο πάνω μέρος του κουτιού με κόλλα για να δημιουργήσετε την επιφάνεια.

coffee table

Επενδύστε την επιφάνεια με ροδέλες.

Ενέματα Βάλτε ένεμα ενδιάμεσα από τις ροδέλες για να δημιουργήσετε μια επίπεδη επιφάνεια. Αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα με τη σπάτουλα. Αφήστε το να στεγνώσει πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

coffee table

Βάλτε ένεμα ενδιάμεσα από τις ροδέλες για να δημιουργήσετε μια επίπεδη επιφάνεια.

Τελειώστε βάζοντας τα ροδάκια Στερεώστε τα ροδάκια στη βάση με βίδες. Τοποθετήστε τα σε απόσταση 3 εκατοστών από την ακμή του τραπεζιού. Ολοκληρώστε βάζοντας μία στρώση καθαρής πολυουρεθάνης στο ξύλο.

coffee table

Στερεώστε τα ροδάκια στη βάση με βίδες.

Πηγή: www.bhg.com

Do It Yourself! Δείτε έξυπνες, εύκολες και πανέμορφες κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Είδη Ξύλου που Είναι Ιδανικά για το Σπίτι

.

Δε μπορείτε να ξεχωρίσετε τη βελανιδιά από την κερασιά; Δείτε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα πιο συχνά είδη ξύλου.

Αν Θέλετε Κάτι Πρωτότυπο για το Σαλόνι σας Επιλέξτε ένα από Αυτά τα 6 Coffee Table

.

Ένα τραπέζι στο σαλόνι μπορεί να στηρίξει μόνο του το στιλ ολόκληρου του χώρου. Επιλέξετε έξυπνα ένα ιδιαίτερο coffee table και ανανεώστε το καθιστικό σας.

Τεστ: Πείτε μας πώς Διακοσμείτε το Coffee Table να σας Πούμε τι Άνθρωπος Είστε!

.

Ο τρόπος που διακοσμείτε το coffee table λέει πολλά για τον χαρακτήρα σας.

Δημιουργικό DIY: Φτιάξτε έναν Πίνακα με τα Χρώματα που έχει η Διακόσμηση σας

.

Σας έχουμε ένα φανταστικό DIY για να φτιάξετε μόνοι σας τον δικό σας πίνακα ζωγραφικής που θα ταιριάξετε με τα χρώματα της διακόσμησής σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

DIY: Φτιάξτε μια Μοναδική Κρεμάστρα Μόνο με 3 Ευρώ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Μοναδικές Ιδέες για να Κρύψετε τον «Άσχημο στο Μάτι» Πίνακα του Ρεύματος