Φτιάξτε Αόρατα Ράφια με Αυτό το Πανέξυπνο DIY

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, DIY - ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Φτιάξτε Αόρατα Ράφια με Αυτό το Πανέξυπνο DIY

Οι βιβλιοθήκες έχουν τη δύναμη να δίνουν μια ιδιαίτερη αισθητική στη διακόσμηση του σπιτιού. Δεν είναι τυχαίο που η παρουσία μιας βιβλιοθήκης σε έναν χώρο, δημιουργεί μια αίσθηση ζεστασιάς και ηρεμίας. Φυσικά, δεν είναι η ίδια η βιβλιοθήκη που χαρίζει στους χώρους αυτήν την αίσθηση, αλλά τα βιβλία.

Αν τα βιβλία σας είναι πολλά, ο χώρος σας περιορισμένος ή αν θέλετε να αναδείξετε ακόμα περισσότερο τα ίδια τα βιβλία, σας έχουμε ένα υπέροχο DIY που όχι μόνο θα φέρει τα όμορφα βιβλία σε πρώτο πλάνο, αλλά θα εντυπωσιάσει φίλους και γνωστούς που θα το δουν.

Αυτό το υπέροχο DIY θα φέρει τα όμορφα βιβλία σε πρώτο πλάνο.

DIY: Δώστε όψη Πολυτέλειας στα Αντικείμενά σας Δίνοντας τους όψη Μαρμάρου!

Αυτό συμβαίνει με ένα απλό τρικ που θα κάνει τα ράφια σας να είναι… αόρατα και τα βιβλία να φαίνονται πως αιωρούνται στο τοίχο. Δείτε, λοιπόν, πως θα πετύχετε αυτό το πολύ πρωτότυπο εφέ.

Καταρχάς, θα χρειαστείτε απλούς πλαστικούς βιβλιοστάτες. Οι πλαστικοί βιβλιοστάτες είναι πολύ οικονομικοί, αν όμως θέλετε κάτι πιο στιβαρό, μπορείτε να προμηθευτείτε και μεταλλικούς. Ξεκινήστε βιδώνοντας έναν στον τοίχο. Ελέγξτε πως η τοποθέτηση είναι σταθερή και ο βιβλιοστάτης σας δεν κουνιέται. Επιλέξτε ένα παλιό βιβλίο που δεν έχει ιδιαίτερη αξία και βάλτε το πάνω στον βιβλιοστάτη με το οπισθόφυλλό του κάτω από την μία πλευρά. Προτιμήστε ένα βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο. Κολλήστε το οπισθόφυλλο επάνω στον βιβλιοστάτη με ένα κομμάτι ταινίας διπλής επικόλλησης. Ήδη έχετε ένα ράφι από ένα βιβλίο που κρέμεται αόρατα στον τοίχο. Συνεχίστε να τοποθετείτε βιβλία μέχρι να χαθεί οπτικά ο βιβλιοστάτης.

Κολλήστε το οπισθόφυλλο επάνω στον βιβλιοστάτη με ένα κομμάτι ταινίας διπλής επικόλλησης.

DIY: Δείτε πώς θα Μεταμορφώσετε τα Παλιά σας Φωτιστικά!

Μπορείτε επίσης, μετά το πρώτο βιβλίο, να τοποθετήσετε μόνο ένα ακόμα κάθετα για να κρύψετε ολόκληρο τον βιβλιοστάτη και μπροστά να τοποθετήσετε ένα διακοσμητικό. Κάντε το ίδιο σε όλο τον τοίχο άτακτα σε διάφορα ύψη.

Βάλτε τα βιβλία κάθετα και συνδυάστε τα με διακοσμητικά.

Μην τοποθετήσετε βιβλία αρκετά μεγάλα, για να μην εξέχουν πολύ και να αποφύγετε το μεγάλο βάρος. Οι μεταλλικοί βιβλιοστάτες ενδεχομένως να μπορούν να σηκώσουν και μεγαλύτερα βιβλία, ωστόσο εκτιμήστε την κατάσταση και δείτε μέχρι ποιο σημείο η κατασκευή σας φαίνεται στερεή. Αποφύγετε να βάλετε τον ίδιο αριθμό βιβλίων σε όλα γιατί θα είναι μονότονο το αποτέλεσμα.

Do It Yourself! Δείτε έξυπνες, εύκολες και πανέμορφες κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στιλάτο DIY: Μετατρέψτε την Παλιά σας Σκάλα σε μια Πανέμορφη Ραφιέρα

.

Δείτε πώς να φτιάξετε μια εντυπωσιακή ραφιέρα χωρίς να ξοδέψετε σχεδόν τίποτα!

Οι πιο Όμορφοι και Οικονομικοί Τρόποι για να Διακοσμήσετε τους Τοίχους σας

.

Δείτε όλα τα υπέροχα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διακοσμήσετε τους τοίχους του σπιτιού σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε ένα Όμορφο Κρεβάτι Σκύλου από Παλιό Λάστιχο Αυτοκινήτου (VIDEO)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ένα Ράφι-Κρεμάστρα για το Υπνοδωμάτιο που θα σας Λύσει τα Χέρια!