Φέρτε το Instagram στον Τοίχο του Σπιτιού σας σε Χρόνο dt

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, DIY - ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Φέρτε το Instagram στον Τοίχο του Σπιτιού σας σε Χρόνο dt

Με δυο απλές κινήσεις μπορείτε κι εσείς να φέρετε το Instagram στον τοίχο του σπιτιού σας! Ακολουθήστε τα βήματα παρακάτω για να το επιτύχετε. 

Η φρενίτιδα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία χρόνια έχει λάβει μεγάλες διατάσεις. Ωστόσο, μεγάλη αδυναμία του νεανικού κοινού, και όχι μόνο, αποτελεί το Instagram. Εμείς σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε να βάλετε κι εσείς το Instagram στον κανονικό και φυσικό τοίχο του σπιτιού σε χρόνο dt και ανεξάρτητα με το εάν είστε ή όχι χρήστες του μέσου.

Στο εμπόριο, σε καταστήματα με επίτοιχες ταπετσαρίες και αυτοκόλλητα μεγάλων μεγεθών θα βρείτε χάρτες ολόκληρου του κόσμου. Αν είστε δεινοί ταξιδιώτες και δε του εξωτερικού τότε επιλέξτε ένα αυτοκόλλητο παγκόσμιο χάρτη μεγάλου μεγέθους, αντίστοιχου με αυτού μιας κεντρικής επιφάνειας του δωματίου ή και γιατί όχι του καθιστικού σας.

Στην περίπτωση πάλι που τα ταξίδια σας περιορίζονται εντός εθνικής εμβέλειας (ακόμη!) τότε αγοράστε έναν αυτοκόλλητο χάρτη της χώρας. Βέβαια, εάν η ιδέα του αυτοκόλλητου στον τοίχο δεν σας αρέσει μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα στένσιλ με το σχέδιο του χάρτη της επιλογής σας (από μεγάλα βιβλιοπωλεία ή από το διαδίκτυο) και να περάσετε υγρή μπογιά ή σπρέι από πάνω για να βγει το σχέδιο στον τοίχο σας.

Χρησιμοποιήστε χρώματα με gloss υφές που δημιουργούν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Επίσης, το μαύρο χρώμα ενδείκνυται περισσότερο γι’ αυτή την περίπτωση έτσι καλό θα ήταν να γίνει σε λευκό τοίχο.

Χρησιμοποιήστε χρώματα με gloss υφές που δημιουργούν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Επίσης, το μαύρο χρώμα ενδείκνυται περισσότερο γι’ αυτή την περίπτωση έτσι καλό θα ήταν να γίνει σε λευκό τοίχο.

Με 5 και… Κάτι Βήματα Κάντε το Καθιστικό σας να Μοιάζει σαν να Βγήκε Μόλις από Πίνακα της POP ART

Με αυτή την κίνηση το Instagram είναι ήδη στον τοίχο σας. Τώρα θα πρέπει να βάλτε περιμετρικά του χάρτη φωτογραφίες σας από μέρη που έχετε ήδη επισκεφτεί. Τέλος, για να ολοκληρωθεί το έργο σας θα πρέπει να δείχνετε που έχει τραβηχτεί η κάθε φωτογραφία σας. Έτσι, δίπλα από κάθε φωτογραφία θα καρφώσετε ένα καρφί και αντίστοιχα ένα άλλο στο μέρος όπου είχε γίνει η λήψη της (αφήνοντας κάθε καρφί να εξέχει από τον τοίχο τουλάχιστον 1 εκατοστό). Το μόνο που απομένει είναι να ενώσετε τα εκάστοτε σημεία με μια κόκκινη κλωστή!

Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ασπρόμαυρες φωτογραφίες με άσπρο πασπαρτού και μαύρες κορνίζες.

Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ασπρόμαυρες φωτογραφίες με άσπρο πασπαρτού και μαύρες κορνίζες.

Δοκιμάστε το στο χώρο σας και κάντε μια διαδικτυακή «εφαρμογή» στοιχείο εναλλακτικής διακόσμησης ενός τοίχου του σπιτιού σας.

Πηγή: DIY fun ideas

Do It Yourself! Δείτε έξυπνες, εύκολες και πανέμορφες κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Υπέροχοι Τρόποι για να Διακοσμήσετε το πιο Μικρό Χολ

.

Ακόμη και ο πιο μικρός χώρος του σπιτιού μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα μικρό αστέρι.

Πρωτότυπο DIY: Φτιάξτε Μόνοι σας μια Αόρατη Βιβλιοθήκη

.

Το να βλέπεις τα βιβλία σου να αιωρούνται στον τοίχο με απόλυτα συμμετρικό τρόπο είναι ένα θέαμα που δεν συναντάς κάθε μέρα.

DIY: Φτιάξτε Έπιπλο για την Τηλεόρασή σας Μόνο με 40 Ευρώ!

.

Με τα πιο απλά υλικά σε 10 βήματα το νέο έπιπλο της τηλεόρασής σας θα είναι έτοιμο.

5 Απλοί Τρόποι για να Μεταμορφώσετε τα Παλιά Έπιπλα του Υπνοδωματίου σας

.

Κάντε τα έπιπλα σας σαν καινούρια με τους πιο απλούς και οικονομικούς τρόπους.

Πρωτότυπες Ιδέες για να Φυλάτε το Ποδήλατο Μέσα στο Σπίτι

.

Όταν και το χιλιοστό του τετραγωνικού μέσα στο σπίτι έχει πολύ μεγάλη σημασία για εσάς, πράξτε έξυπνα. Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

DIY: Κάντε τον Τοίχο σας να Μοιάζει με Γκαλερί

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε την πιο Οικονομική Συσκευή Θέρμανσης Μόνοι σας