Κάντε το Τζάκι σας Όμορφο και Αποτελεσματικό Χωρίς Κόπο

Κατηγορίες: ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Κάντε το Τζάκι σας Όμορφο και Αποτελεσματικό Χωρίς Κόπο

Τον φετινό χειμώνα, στις μέρες της οικονομικής κρίσης, το τζάκι έγινε για αρκετά σπίτια μοναδική πηγή θέρμανσης δίνοντας έτσι προτεραιότητα στη χρηστικότητα και στην οικονομία. Τα νέα μοντέλα ωστόσο δεν παραμελούν και την αισθητική.

To τζάκι είναι ένα από τα αγαπημένα στοιχεία ενός σπιτιού και πλέον υπάρχουν πολλές και αποτελεσματικές λύσεις για όλα τα τετραγωνικά και όλους τους χώρους.

Το παραδοσιακό τζάκι κάνει χρήση ξύλων. Γνωρίζετε ωστόσο ότι μόλις το 5% της ενέργειας του ξύλου μετατρέπεται σε θέρμανση; Δώστε λοιπόν μεγάλη προσοχή στην κατασκευαστική μελέτη που έχει γίνει, διαφορετικά μπορεί να έχετε απώλειες στην απόδοσή του. Επίσης, ακόμα και κάτι τόσο συχνό όπως ο δυνατός αέρας μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα με τον καπνό.

Καθαρίστε το Τζάκι σας σαν Επαγγελματίας

Ένα άλλο είδος τζακιού είναι το ενεργειακό τζάκι (κλειστού τύπου), το οποίο και πάλι καίει ξύλα αλλά είναι πιο αποδοτικό. Επίσης, μπορεί να ζεστάνει νερό και να διοχετεύει θερμό αέρα στα σώματα ώστε να θερμαίνονται όλα τα δωμάτια του σπιτιού.

Τηλεόραση Πάνω στο Τζάκι: Σωστό ή Λάθος;

Το τζάκι με γκάζι είναι μάλλον παρεξηγημένο. Τα νέα μοντέλα παράγουν αρκετή θέρμανση, είναι αισθητικά όμορφα και σχετικά οικονομικά. Η φλόγα τους μπορεί να καίει πάνω σε ψεύτικα ξύλα, κάρβουνα, ακόμα και βότσαλα. Oσα δεν διαθέτουν καμινάδα, έχουν καλύτερη απόδοση και ζεστή φλόγα, ωστόσο μυρίζουν λίγο.

9 Tips για Σωστή Συντήρηση του Τζακιού σας

Το ηλεκτρικό τζάκι είναι εύκολη και οικονομική λύση, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο χωρίς μεγάλες μετατροπές. Μερικά ηλεκτρικά τζάκια έχουν πολύ αληθοφανές αποτέλεσμα, ενώ είναι ασφαλή και για χώρους με παιδιά.

Τζάκι: Πώς θα Αυξήσετε την Απόδοσή του

Το τζάκι αιθυλικής αλκοόλης είναι από τις πιο νέες εμφανίσεις στον τομέα του τζακιού. Μπορεί να μπει σε κάθε τοίχο γρήγορα και εύκολα. Καίει αιθυλική αλκοόλη  – η φλόγα από κάθε μπουκάλι διαρκεί περίπου τρεις ώρες. Και αυτό, όμως, αφήνει μια ελαφριά οσμή.

Όλα όσα αφορούν τις εποχές και τις γιορτές θα τα βρείτε στην Κατηγορία Εποχικό πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

9 Tips για Σωστή Συντήρηση του Τζακιού σας

.

Αυτά είναι τα πιο βασικά tips για να κάνετε σωστή συντήρηση στο τζάκι σας.

Συντήρηση Καμινάδας: Δείτε για Ποιο Λόγο θα Μειώσει τον Λογαριασμό του Ρεύματος

.

Η συστηματική επισκευή και συντήρηση στην καμινάδα είναι απαραίτητη, πόσο μάλλον τώρα που το τζάκι είναι σχεδόν η αποκλειστική πηγή θέρμανσης σε πολλά σπίτια.

Αυτά Είναι όλα όσα Πρέπει να Ξέρετε για να Τοποθετήσετε την Τηλεόραση Πάνω από το Τζάκι

.

Μια πρόταση η οποία προσφέρεται για μικρούς αλλά και μεγαλύτερους χώρους, έχει κάποιες δυσκολίες για να είστε ασφαλής αλλά διακοσμητικά κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ζεσταθείτε Αποτελεσματικά, Εύκολα και Οικονομικά! (video)

.

Δείτε τα tips που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και θα λύσετε καθημερινά προβλήματα μόνωσης και θέρμανσης του σπιτιού για να ζεσταθείτε με απλό, οικονομικό αλλά και οικολογικό τρόπο!

Πώς θα Κάνετε Οικονομία στη Θέρμανση Αυτόν τον Χειμώνα!

.

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του σπιτιού σας για θέρμανση και μόνωση, χωρίς να παιδευτείτε και χωρίς να ξοδευτείτε!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κρατήστε το Κρύο Έξω από το Σπίτι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό το Χρώμα θα σας Προστατεύσει από τα Κρυολογήματα!