Κάντε την Σκάλα το πιο Ενδιαφέρον Σημείο του Σπιτιού σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Κάντε την Σκάλα το πιο Ενδιαφέρον Σημείο του Σπιτιού σας

Τα περισσότερα σπίτια δεν έχουν διακοσμημένες σκάλες, αλλά τελευταία φαίνεται να αναπτύσσεται όλο και περισσότερο η συγκεκριμένη τάση. Δείτε μερικές έξυπνες ιδέες που θα αναβαθμίσουν την σκάλα σας και θα τους δώσουν μοντέρνα πινελιά.

Διακοσμήστε με βάση τα χρώματα του σπιτιού Διαλέξτε και για τη σκάλα το χρώμα που κυριαρχεί στο σπίτι σας και με αυτό σαν κριτήριο βάψτε τις σκάλες σας σε παρόμοιες (ή συμπληρωματικές) αποχρώσεις.

Ομπρέ Μία ωραία επιλογή είναι να επιλέξτε 2 ή 3 αποχρώσεις και να βάψετε τις σκάλες σας σε διάφορα χρώματα που θα σκουραίνουν ή θα ανοίγουν σιγά σιγά. Κάθε σκαλοπάτι θα έχει άλλη απόχρωση ξεκινώντας για παράδειγμα με σκούρο πράσινο και καταλήγοντας σε παλ φυστικί στο τελευταίο σκαλοπάτι.

Μπορείτε να διακοσμήσετε τις σκάλες σας με ομπρέ σχέδιο (αριστερά) ή με

Μπορείτε να διακοσμήσετε τις σκάλες σας με ομπρέ σχέδιο (αριστερά) ή με διαφορετικά σχέδια σε κάθε σκαλοπάτι (δεξιά)

Φράσεις που εμπνέουν Μία από τις αγαπημένες μας επιλογές είναι οι φράσεις που μας εμπνέουν στην καθημερινότητά μας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να διακοσμήσετε βάζοντας είτε αισιόδοξα μηνύματα, είτε αγαπημένες λέξεις. Μπορείτε να αλλάζετε σε κάθε σκαλοπάτι τη γραμματοσειρά αλλά να κρατάτε σταθερό το χρώμα ή να κρατάτε σταθερή τη γραματοσειρά και να αλλάζετε το χρώμα.

Μπορείτε να επιλέξετε μία όμορφη γραμματοσειρά και να γράψετε διαφορετικές λέξεις σε κάθε σκαλοπάτι

Μπορείτε να επιλέξετε μια όμορφη γραμματοσειρά και να γράψετε διαφορετικές λέξεις σε κάθε σκαλοπάτι.

Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε φράσεις που σας εκφράζουν σε κάθε σκαλοπάτι (δεξιά) ή αστεία αυτοκόλλητα (αριστερά)

Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε φράσεις που σας εκφράζουν σε κάθε σκαλοπάτι (δεξιά) ή αστεία αυτοκόλλητα (αριστερά).

Κάντε την Διακόσμησή σας Προσωπική με το Μονόγραμμα σας.

Σχέδια Μία καλή ιδέα είναι να επιλέξετε ένα όμορφο σχέδιο που σας αρέσει ή ένα μοτίβο ή ακόμα και κάποιο γεωμετρικό σχέδιο και να βάλετε το ίδιο ή διαφορετικό (σε παρόμοιες αποχρώσεις όμως) σε κάθε σκαλοπάτι.

Μπορείτε να βρείτε ένα σωρό σχέδια είτε γεωμετρικά, είτε με μοτίβα αλλά μία επίσης καλή και χιουμοριστική πρόταση είναι να βάλετε σε κάθε σκαλοπάτι τις θερμίδες που χάνετε ανεβαίνοντάς το

Μπορείτε να βρείτε ένα σωρό σχέδια είτε γεωμετρικά είτε με μοτίβα αλλά μία επίσης καλή και χιουμοριστική πρόταση είναι να βάλετε σε κάθε σκαλοπάτι τις θερμίδες που χάνετε ανεβαίνοντάς το

Πίνακας και κιμωλία Μια άλλη τάση είναι ο μαυροπίνακας ανάμεσα στα σκαλοπάτια έτσι ώστε να γράφει κάποιος ό,τι θέλει με κιμωλία και αναλόγως την εποχή να το αλλάζει όπως αυτός επιθυμεί. Βέβαια, το σκούπισμα θα γίνεται εφιάλτης, δεν νομίζετε;

Αν είστε τύπος που αλλάζετε συχνά άποψη μπορείτε να επιλέξετε αυτά τα σκαλοπάτια με τον μαυροπίνακα για να γράφετε ό,τι θέλετε και να τα αλλάζετε όσο συχνά επιθυμείτε

Αν είστε τύπος που αλλάζετε συχνά άποψη μπορείτε να επιλέξετε αυτά τα σκαλοπάτια με τον μαυροπίνακα για να γράφετε ό,τι θέλετε και να τα αλλάζετε όσο συχνά επιθυμείτε

Αριθμοί Μία κλασική επιλογή είναι να βάλετε σε κάθε σκαλοπάτι έναν αριθμό. Έτσι θα ξέρετε και εσείς και οι καλεσμένοι σας πόσα σκαλοπάτια ανεβοκατεβαίνετε κάθε μέρα.

Μία απλή λύση είναι να αριθμήσετε το κάθε σκαλοπάτι

Μία απλή λύση είναι να αριθμήσετε το κάθε σκαλοπάτι.

Αστεία αυτοκόλλητα Υπάρχουν πολλά αυτοκόλλητα που θα αναβαθμίσουν τις σκάλες σας και κάποια από αυτά είναι πολύ αστεία. Το καλό με τα αυτοκόλλητα είναι πως όταν τα βαρεθείτε τα βγάζετε και βάζετε άλλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάντε την Διακόσμησή σας Προσωπική με το Μονόγραμμα σας

.

Σκεφτήκατε ποτέ να χρησιμοποιήσετε το μονόγραμμα σας; Τώρα μπορείτε κι εσείς να το υιοθετήσετε στο δικό σας σπίτι ακολουθώντας κάποιους βασικούς κανόνες.

Φοιτητικό σπίτι με προσωπικότητα

.

Είτε συγκατοικείτε είτε μένετε στην εστία είτε έχετε το ολόδικό σας σπίτι, είναι η πρώτη φορά που έχετε την ελευθερία να επιλέξετε ό,τι πραγματικά ταιριάζει στην προσωπικότητά σας και στους τοίχους του σπιτιού σας − και όχι απλώς στον «τοίχο» του υπολογιστή σας. Το κερδίσατε, σας αξίζει. Αξιοποιήστε το. Ως φοιτητές εμπνέεστε από την καθημερινότητά σας. Γράμματα, […]

6 Ξεχωριστοί Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε αυτό το Παρεξηγημένο Διακοσμητικό Στοιχείο

.

Με αυτό το διακοσμητικό στοιχείο θα ανανεώσετε τον χώρο σας με ελάχιστα χρήματα και, το κυριότερο, χωρίς ανακαίνιση.

Η τυπογραφία στη διακόσμηση

.

Xάρτες, φωτογραφίες, πινακίδες και στοιχεία της τυπογραφίας γίνονται η επόμενη μεγάλη τάση στους τοίχους του καθιστικού σας.

Το Αποθηκευτικό Αντικείμενο που Κάθε Στιλάτο Σπίτι Έχει!

.

Με αυτό το αντικείμενο η αποθήκευση θα περάσει σε άλλο επίπεδο!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σώστε τους Υαλοκαθαριστήρες του Αυτοκινήτου σας με μια Κίνηση!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δημιουργικό DIY: Φτιάξτε έναν Πίνακα με τα Χρώματα που έχει η Διακόσμηση σας