Ισχύει! Δείξε μου τους Φίλους σου να Σου πω τι Τρως!

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Ισχύει! Δείξε μου τους Φίλους σου να Σου πω τι Τρως!

Η καλή παρέα πολλές φορές σημαίνει και... καλό φαγητό, ωστόσο μήπως αυτό σου φταίει που δεν χάνεις κιλό (ενώ κάνεις δίαιτα καιρό);

Λένε ότι οι φίλοι μας είναι ο καθρέφτης μας, μια νέα έρευνα ωστόσο έρχεται να δώσει νέες διαστάσεις στις οποίες σχετίζονται οι «κολλητοί» μας με τις διατροφικές μας συνήθειες!  Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το περιοδικό Appetite, στην οποία αναλύθηκαν αποτελέσματα παλαιότερων ερευνών, από το 1974 έως και σήμερα, θέλοντας να βρει τον συσχετισμό ανάμεσα στους φίλους μας και τις διατροφικές συνήθειες που ακολουθούμε.

Δείτε τις 5 ένοχες απολαύσεις που μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα και όταν κάνετε δίαιτα!

Το βασικό αντικείμενο της έρευνας, ήταν το κατά πόσο επηρεαζόμαστε από το άτομο που τρώμε μαζί και κατά πόσο υιοθετούμε τις δικές του διατροφικές συνήθειες. Οι ερευνητές εντόπισαν πως επίσης οι αντιδράσεις αυτές συμβαίνουν υποσυνείδητα και όχι ηθελημένα. 

Τα ευρήματα των ερευνών δεν σταματούν όμως εδώ. Οι τωρινοί ερευνητές, ανακάλυψαν πως δεν υπάρχει απόδειξη πως κάποιος φίλος σου επηρεάζει τις διατροφικές σου συνήθειες αν δεν είναι στο δωμάτιο. Ανακάλυψαν, επίσης, πως δεν είναι βέβαιο ότι επηρεάζει το άτομο που τρως αλλά το τι τρως και σε πόση ποσότητα.

Δείτε, επίσης, την έρευνα που αποκαλύπτει γιατί οι άντρες αποφεύγουν να κάνουν οικιακές δουλειές!

Το συμπέρασμα της έρευνας, ήταν πως γενικά οι άνθρωποι που συνηθίζεις να τρως μαζί επηρεάζουν σημαντικά τις διατροφικές συνήθειες σου, και συχνά δεν καταλαβαίνεις πως συμβαίνει αυτό. Το σημαντικότερο, σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι να τρως για σένα και όχι για την… παρέα!

Συνεχίστε στο www.followme.gr και ανακαλύψτε πολλές ακόμα ιδέες, προτάσεις και ρεπορτάζ αγοράς που θα κάνουν την καθημερινότητά σας καλύτερη.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρομακτική Έρευνα: Γιατί δεν Πρέπει να Ασχολείστε με το Κινητό Αμέσως πριν τον Ύπνο

.

Όλοι ασχολούνται με το κινητό ή το τάμπλετ πριν κοιμηθούν; Ξέρατε, όμως, πόσο κακό κάνει στην υγεία σας; Δείτε όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να προτιμήσετε ένα βιβλίο.

Νέα Έρευνα: Αυτό το Πράγμα στην Κουζίνα σας Παχαίνει!

.

Δείτε τι είναι αυτό που έχετε στην κουζίνα σας και σας παχαίνει!

Έρευνα: Ο Απίστευτος Λόγος που οι Γυναίκες Χρειάζονται Περισσότερη Ξεκούραση από τους Άντρες

.

Νέα έρευνα έρχεται να μας πει για ποιο λόγο οι γυναίκες κουράζονται περισσότερο από τους άνδρες.

Υπάρχει Σχέση Ανάμεσα στην Ευτυχία και την Απώλεια Βάρους;

.

Πόσο μπορεί να συνδέεται η ευτυχία με την απώλεια βάρους;

Γρήγορο Κουίζ: Πόσο Καλό Κάνουν οι Φίλοι Σας στην Υγεία σας;

.

Είναι αλήθεια: οι κακές σχέσεις βλάπτουν σοβαρά την καθημερινότητά σας. Ανακαλύψτε αν οι φίλοι σας κάνουν καλό στη σωματική και ψυχική σας υγεία.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κάντε μια Βόλτα στο Εσωτερικό του Λευκού Οίκου με το Google Maps (VIDEO)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

"Πόσο Ασφαλές είναι ένα Body oil κατά τη Διάρκεια της Έκθεσής μου στον Ήλιο;"