«Υπάρχει τρόπος να φωτίσω την κρεβατοκάμαρα;»

Κατηγορίες: ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

«Υπάρχει τρόπος να φωτίσω την κρεβατοκάμαρα;»

H φίλη μας Ευγενία Μ. μας έκανε μια ερώτηση σχετική με την κρεβατοκάμαρα: «Αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω για να φωτίσω το υπνοδωμάτιό μου, που είναι αρκετά σκοτεινό»;

Σε ένα σκοτεινό δωμάτιο προσπαθήστε να μη στριμώχνετε πολλά πράγματα, γιατί όσο πιο ανάλαφρο είναι, τόσο πιο φωτεινό θα δείχνει. Εφόσον λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει ένα μεγάλο παράθυρο ή μια μπαλκονόπορτα, τα οποία θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε για άπλετο φυσικό φως, η λύση είναι ο τεχνητός φωτισμός και τα ανοιχτά χρώματα που αντανακλούν το φως.

Μετατρέψτε το μειονέκτημα σας σε πλεονέκτημα, επιλέγοντας διαφορετικούς τύπους φωτιστικών, π.χ. επιδαπέδιο ή λαμπατέρ κομοδίνου, τα οποία θα εξυπηρετούν διαφορετικές χρήσεις (π.χ. διάβασμα) και επιπλέον έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα στην εικόνα του δωματίου σας.

Τέλος, αν δεν έχετε πολύ χώρο για να βάλετε επιδαπέδια φωτιστικά ή κομοδίνα με λαμπατέρ, εκμεταλλευτείτε τους τοίχους και επιλέξτε όμορφες απλίκες, τόσο για το κρεβάτι όσο και για τον χώρο δίπλα στην πόρτα ή την μπερζέρα σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο φωτισμός του μπάνιου

.

Φροντίστε ώστε ο φωτισμός του μπάνιου σας να δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον και φυσικά να βοηθάει σε όλες τις διαφορετικές χρήσεις που έχει ο χώρος.

Φωτισμός: Πώς να υψώσετε... παράστημα (video)

.

Φωτίστε τον χώρο σας για να δείξει το παράστημά του ή να κλέψει και μερικά εκατοστά ακόμα προς τα επάνω.

Φωτεινά σενάρια

.

Ενα σκηνικό δεν είναι ποτέ πλήρες χωρίς τον κατάλληλο φωτισμό. Μάθετε μερικές βασικές λεπτομέρειες που θα κάνουν το καθιστικό σας να λάμψει από περηφάνια.

«Τι Χρώμα να Βάψω το Υπνοδωμάτιο για να Δείχνει Μεγαλύτερο;»

.

Η φίλη μας Βούλα Αυγεροπούλου από την Καλαμάτα μας ρωτάει τι χρώμα να βάψει το υπνοδωμάτιό σας για να δείχνει μεγαλύτερο!

«Τι Μπορώ να Κάνω για να Γίνει το Σκοτεινό Σαλόνι μου Φωτεινότερο;»

.

H Ειρήνη Ψαράκη θα ήθελε να μάθει πώς μπορεί να φωτίσει το σκοτεινό σαλόνι της. Το δωμάτιο έχει σαν βάση το σκούρο γκρι και η φίλη μας δεν ξέρει τι να κάνει και ποια χρώματα να χρησιμοποιήσει.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Ποιο στιλ διακόσμησης κολακεύει το δικό μου σπίτι»;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Πώς να ανανεώσω την κρεβατοκάμαρα μου οικονομικά;»