Γιατί η μοναξιά σου κάνει καλό και πώς να απομονώνεσαι χωρίς να φαίνεσαι αγενής

Κατηγορίες: ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Γιατί η μοναξιά σου κάνει καλό και πώς να απομονώνεσαι χωρίς να φαίνεσαι αγενής

Γιατί χρειάζεσαι χρόνο για τον εαυτό σου.

Περνάμε σχεδόν κάθε μας ημέρα με τους συναδέλφους στη δουλειά, μιλώντας το απόγευμα με τους φίλους μας και στριμώχνοντας εξόδους για διασκέδαση. Σπάνια όμως έχουμε λίγο χρόνο μόνο για τον εαυτό μας. Πόσο καλό είναι άραγε αυτό;

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο τεύχος Οκτωβρίου του Harvard Business Review, κατά την οποία διερευνήθηκαν οι χώροι εργασίας σε όλο τον κόσμο, διαπίστωσε ότι πλέον περισσότερο από το 70% των εργαζομένων δουλεύουν σε ένα ανοικτό περιβάλλον γραφείου και το μέγεθος των προσωπικών χώρων εργασίας τους συρρικνώνεται, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που λένε ότι δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στο γραφείο τους και ότι δεν έχουν πρόσβαση σε ήσυχα μέρη για εστιάσουν σε αυτό που κάνουν.

Από τα ανοιχτά γραφεία μέχρι τα κινητά τηλέφωνα, η ανθρωπότητα έχει υιοθετήσει έναν τρόπο ζωής που διευκολύνει στον μέγιστο βαθμό την επικοινωνία και τη συνεργασία. Τα εστιατόρια έχουν μεγάλους θαλάμους και τραπέζια για δύο, αλλά κανείς δεν δείχνει να έχει προβλέψει για κάποιον που θέλει να καθίσει μόνος του, η κρεβατοκάμαρα έπαψε πλέον να είναι χώρος ξεκούρασης και χαλάρωσης, αφού απαντάμε σε email δουλειάς και τα social media όπως το Twitter και το Instagram μπορεί να αποτελούν μέρος μίας συνομιλίας μας με κάποιον εντελώς άγνωστο. Είμαστε σε μία συνεχή συνομιλία.

Συνεχίστε στο www.followme.gr και ανακαλύψτε πολλές ακόμα ιδέες, προτάσεις και ρεπορτάζ αγοράς που θα κάνουν την καθημερινότητά σας καλύτερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ψωμί ή γλυκό: Tελικά τι Παχαίνει Περισσότερο;

.

Τελικά τι παχαίνει περισσότερο; Το γλυκό ή το ψωμί;

Δείτε τι Πρέπει να Προσέξετε Όταν Επιλέγετε Θέρμανση για το Μπάνιο σας

.

Συμβουλές που δεν πρέπει να παραλείψετε όταν επιλέγετε θέρμανση.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ποιο είναι το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να γίνεις ευτυχισμένη;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σε ποιες περιπτώσεις μπορείς να πεις «όχι» χωρίς ενοχές
More in ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Ποιο είναι το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να γίνεις ευτυχισμένη;

Αυτό είναι το πιο απλό πράγμα που μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη.

Close