Γιατί η Disney World δεν Είναι ο Παράδεισος που Γνωρίζαμε

Κατηγορίες: PLUS +, OMG!

Γιατί η Disney World δεν Είναι ο Παράδεισος που Γνωρίζαμε

Θα μάθετε πράγματα για την Disney World που δεν περνάνε καν από το μυαλό σας!

Μπορεί οι εργαζόμενοι στο πιο μεγάλο πάρκο παιχνιδιού στον κόσμο, την DisneyWorld, να είναι πάρα πολλοί, αλλά όλα τα μυστικά της Disney φυλάσσονται και είναι πολύ λίγοι εκείνοι που μπορούν να τα αποκαλύψουν. Ένας πρώην υπάλληλος λέει όσα έμαθε όσο εργαζόταν εκεί.

thehomeissue_disney04

Ο Walt Disney με τον αγαπημένο του χαρακτήρα στην είσοδο του πάρκου...

Η μουσική δεν σταματάει ποτέ Σε κάθε κατάστημα, σε κάθε παιχνίδι ή αίθουσα της Disney World ακούγεται μια συγκεκριμένη μουσική η οποία εξαρτάται από το θέμα του κάθε χώρου. Έτσι, όποιος εργάζεται σε έναν από αυτούς τους χώρους, ακούει την ίδια μουσική ξανά και ξανά χωρίς σταματημό πράγμα που σημαίνει πως ακόμα και στον ύπνο του θα βλέπει όνειρα που αφορούν το Star Wars, τον Πινόκιο ή ό,τι άλλο υπάρχει σε αυτόν τον παραμυθένιο χώρο. Αυτό που είναι εξίσου εντυπωσιακό είναι πως ακόμα και τις ώρες που είναι όλα κλειστά και καθαρίζεται ο χώρος, η μουσική δεν σταματάει να παίζει.

Το αεροπλάνο του Walt Disney βρίσκεται πίσω από τα Hollywood Studios Παλαιότερα που γινόταν tour στα Disney Hollywood Studios, το τρενάκι πέρναγε δίπλα από το αεροπλάνο του Disney και όλοι μπορούσαν να το δουν. Σήμερα δεν το βλέπει κανείς παρά μόνο οι εργαζόμενοι του πάρκου.

thehomeissue_disney02

Το αεροπλάνο του Walt Disney δεν το βλέπουν πλέον οι επισκέπτες.

Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να ακολουθούν το λεγόμενο Disney Look Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους στο Disney University (Πανεπιστήμιο του Disney) οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν το Disney Look. Aκόμα και αν δεν σε βλέπουν οι επισκέπτες, όταν είσαι υπάλληλος στη Disney World πρέπει να είσαι ντυμένος και χτενισμένος ανάλογα (και φυσικά να μην ξεχνάς να φοράς τα Mickey Mouse αφτάκια σου).

Απαγορεύονται οι backstage φωτογραφίες από τους υπαλλήλους Τώρα που τα social media είναι στα πάνω τους, η Disney έχει απαγορεύσει στους εργαζομένους της να βγάζουν φωτογραφίες τους εαυτούς τους (selfies) εν ώρα υπηρεσίας ενώ έχουν απολυθεί άνθρωποι μόνο και μόνο επειδή δεν ακολούθησαν αυτόν τον κανόνα. Η Disney είναι πολύ αυστηρή σε ό,τι αφορά το brand και τη μαγεία που υπάρχει γύρω από τον κόσμο που έχει χτίσει.

thehomeissue_disney01

Ένα παιδί δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ στην DisneyWorld. Μόνοι οι γονείς χάνονται...

Η αστυνομία της Disney World καραδοκεί Μπορεί να σταματήσει κάποιον επισκέπτη ή και κάποιον εργαζόμενο για υπερβολική ταχύτητα και η αλήθεια είναι πως οι εργαζόμενοι λόγω του ότι καθυστερούν μερικές φορές να φτάσουν στη δουλειά τους, τρέχουν μέσα στο πάρκο.

Όσο είσαι σε ώρα εργασίας πρέπει να βρίσκεσαι στο πόστο σου Λόγω της "μαγείας" που πρέπει να υπάρχει όλη την ώρα στο πάρκο, δεν μπορεί κανένας εργαζόμενος να μετακινείται εκτός του πόστου του. Για το σκοπό αυτό υπάρχουν υπόγεια τούνελ μέσω των οποίων μετακινούνται και πηγαίνουν σε όποιο άλλο σημείο του πάρκου χρειάζεται (μόνο για δουλειά). Δεν μπορεί, για παράδειγμα κάποιος που δουλεύει στην Frontierland να πάει περπατώντας στην Tomorrowland για να κάνει κάποια δουλειά που του έχουν αναθέσει. Θα πρέπει να το κάνει μέσα από τα τούνελ.

thehomeissue_disney03

Όλοι οι χαρακτήρες μαζί σας χαιρετούν...

Διαβάστε ακόμα:

Οι επισκέπτες δεν πρόκειται ποτέ να δουν δύο ίδιους χαρακτήρες μαζί Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ λόγω του ότι υπάρχει μόνο ένας από τον κάθε χαρακτήρα. Δεν είναι σωστό και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ να δεις δύο διαφορετικές Σταχτοπούτες σε δύο διαφορετικά σημεία του πάρκου.

Το να απαντήσει εργαζόμενος σε ερώτηση «Δεν ξέρω», είναι απαράδεκτο Αν ένας επισκέπτης τον ρωτήσει κάτι θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει απάντηση να δώσει. Ακόμα και αν δεν γνωρίζει, θα πρέπει να ρωτήσει για να μάθει. Αν η ερώτηση είναι «βλακεία» τότε μπορεί να δώσει «βλακεία» απάντηση. Αν ένα παιδί ρωτήσει τι τρώει η Tinker Bell πριν πετάξει θα πρέπει να του δώσει μια γρήγορη απάντηση, όπως «μικροσκοπικά μηλαράκια».

Τα παιδιά δεν χάνονται ποτέ στη Disney World… Οι ενήλικες χάνονται. Αν ένα παιδί χωριστεί από τους γονείς του, οι εργαζόμενοι πάντα λένε πως χάθηκε ο γονιός και ποτέ το παιδί. Πώς γίνεται να χαθεί ένα παιδί στην Disney; Είναι το πιο χαρούμενο μέρος στον κόσμο.

Πόσο όμορφα μπορεί να στη Disney World...

Πόσο όμορφα μπορεί να είναι στη DisneyWorld... Για τους εργαζόμενους, όχι και τόσο...

Όλα έχουν σενάριο Όλα όσα λέγονται στην Disney World λέγονται βάσει σεναρίου. Όλα όσα λέγονται από τους performers στους δρόμους του πάρκου, από τους διάφορους χαρακτήρες, και οποιονδήποτε δουλεύει εκεί, είναι γραμμένα σε κάποιο σενάριο. Ουσιαστικά, όσοι δουλεύουν εκεί είναι ηθοποιοί.

Σε όλους τους χώρους που δεν βλέπει ο κόσμος μυρίζει πολύ άσχημα Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος λέει πως το πάρκο μυρίζει όμορφα γιατί το ψεκάζουν συνεχώς με μυρωδάτα αποσμητικά ενώ το backstage δεν μυρίζει καθόλου όμορφα λόγω των πολλών σκουπιδιών που μαζεύονται καθημερινά από το πάρκο.

Ο Mickey που βλέπει όποιος μπαίνει στα Hollywood Studios κρύβει ένα μυστικό Στην είσοδο των Hollywood Studios υπάρχει ένας Mickey ο οποίος είναι αλεξικέραυνο. Ένα από τα αφτιά του είναι φτιαγμένο από χαλκό έτσι ώστε να προσελκύει τους κεραυνούς.

Δείτε κι άλλα απίστευτα κτίρια και παράξενα σπίτια που θα σας κάνουν να πείτε “Oh My God!” πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό Είναι το Καλύτερο (ή το Χειρότερο) Πάζλ στον Κόσμο! (VIDEO)

.

Τολμήστε να φτιάξετε αυτό το παζλ αν νομίζετε ότι μπορείτε!

Η Πριγκιπική Ντουλάπα της Mariah Carey!

.

Η Mariah Carey ζει το όνειρο της. Από τα δανεικά παπούτσια της μητέρας της που την στένευαν, τώρα μας ξεναγεί στην ντουλάπα της που έχει περισσότερα από 1.000 ζευγάρια παπούτσια, χιλιάδες ρούχα και είναι όση ένα κατάστημα ρούχων!

Αυτά Είναι τα 5 Κινηματογραφικά Σπίτια που Έχουμε Αγαπήσει

.

Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πραγματικά κινηματογραφικά σπίτια που πρωταγωνίστησαν στις αγαπημένες σας ταινίες, όπως πχ. στο "Ημερολόγιο".

Είναι Απίστευτο το τι Κρύβεται Μέσα στην Καφετιέρα σας

.

Μπορεί μια αθώα καφετιέρα να σας στείλει στο νοσοκομείο; Διαβάστε και ανακαλύψτε την απάντηση.

Δείτε Τα Δέκα πιο Ακριβά Γιοτ που Έχουν Φτιαχτεί Ποτέ (VIDEO)

.

Θαυμάστε μερικά από τα πιο ακριβά γιοτ που υπάρχουν αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

γραμμάριο
Μπορείτε να Τρώτε Αυτό σε Κάθε Γεύμα σας και να μην Πάρετε Ούτε Γραμμάριο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κουρέματα
Τα 6 Κουρέματα που δεν θα Φύγουν Ποτέ από τη Μόδα
More in OMG!, PLUS +
γραμμάριο
Μπορείτε να Τρώτε Αυτό σε Κάθε Γεύμα σας και να μην Πάρετε Ούτε Γραμμάριο!

Δεν θα πάρετε ούτε γραμμάριο! Μην φοβάστε καθόλου.

Close