Φτιάξτε ένα Παραμυθένιο Παιδικό Δωμάτιο στη Σοφίτα

Κατηγορίες: PLUS +, OMG!, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΑΙΔΙ, ΠΑΙΔΙΚΟ

Φτιάξτε ένα Παραμυθένιο Παιδικό Δωμάτιο στη Σοφίτα

Θέλετε να μετατρέψετε τη σοφίτα του σπιτιού σας στο ομορφότερο παιδικό δωμάτιο; Πάρτε μία γεύση από το «θαύμα» που δημιούργησε η εταιρία Life.Style σε μία βρετανική σοφίτα για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που ήθελε να φιλοξενήσει εκεί τα εγγόνια τους αλλά και άλλους καλεσμένους.

Η ταπετσαρία με τα αστεράκια σε έναν από τους τοίχους της σοφίτας ομορφαίνει πολύ ολόκληρο το δωμάτιο.

Η ταπετσαρία με τα αστεράκια σε έναν από τους τοίχους της σοφίτας ομορφαίνει πολύ ολόκληρο το δωμάτιο.

Το ζητούμενο για τους διακοσμητές ήταν να δημιουργήσουν έναν χώρο που θα χωράει αρκετά κρεβάτια για τα παιδιά και τους φίλους τους. Για το λόγο αυτό τοποθετήθηκαν κρεβάτια-καναπέδες γύρω-γύρω με σκοπό να εξοικονομείται χώρος.

Η μικροσκοπική βιβλιοθήκη είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει και σε παιδικό δωμάτιο και σε δωμάτιο ενηλίκου.

Η μικροσκοπική βιβλιοθήκη είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει και σε παιδικό δωμάτιο και σε δωμάτιο ενηλίκου.

Πέρα από τον ύπνο, όμως, τα παιδιά χρειάζονταν και χώρους για να αποθηκεύουν τα πράγματα και τα παιχνίδια τους. Οι ειδικοί είπαν σχετικά: «Είναι λίγο δύσκολο αυτό λόγω του ταβανιού που δεν είναι επίπεδο». Για να δημιουργήσουν το χώρο δημιούργησαν έναν χτιστό αποθηκευτικό χώρο στο παράθυρο ο οποίος παρέχει έναν αρκετά μεγάλο χώρο για αποθήκευση και σωστή οργάνωση.

thehomeissue_sofita06

Αποθηκευτικοί χώροι έχουν δημιουργηθεί σχεδόν σε όλο το δωμάτιο καθώς είναι αρκετά μικρό και έπρεπε να βρεθούν τρόποι για αποθήκευση. Έτσι τοποθετήθηκαν συρτάρια και κάτω από το κάθε κρεβάτι.

Η βιβλιοθήκη του δωματίου διακοσμήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ιδανική και για παιδικό δωμάτιο αλλά και για δωμάτιο ενηλίκου.

thehomeissue_sofita02

Αξίζει να ρίξετε μία ματιά στο πώς ήταν πριν ο χώρος της σοφίτας για να δείτε τι μπορείτε να δημιουργήσετε με λίγη φαντασία.

Στους τοίχους της σοφίτας προστέθηκε ταπετσαρία η οποία κάνει πιο ζεστό και ζωντανό το δωμάτιο. «Θέλαμε το δωμάτιο να είναι νεανικό και διαχρονικό. Γι’αυτό το λόγο κρατήσαμε το χρώμα στους τοίχους σε γήινες αποχρώσεις αλλά αναμίξαμε prints και διάφορα μοτίβα στα μαξιλάρια προκειμένου να του δώσουμε φρεσκάδα και ενδιαφέρον», λένε οι διακοσμητές που το ανέλαβαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάλτε τάξη στο παιδικό υπνοδωμάτιο και επιλέξτε χρώματα που ηρεμούν (video)

.

Η οργάνωση είναι σημαντικό κομμάτι για την καθημερινή εικόνα του υπνοδωματίου, αλλά πιο σημαντικό είναι ό,τι το παιδί από πολύ μικρό αποκτά οργανωμένη σκέψη.

7 Τρόποι για να Κάνετε Εφηβικό το Παιδικό Δωμάτιο

.

Το παιδί μεγάλωσε και οι απαιτήσεις του επίσης. Τι πιο φυσιολογικό από το να σας ζητήσει να «μεγαλώσει» και ο προσωπικός του χώρος; Δείξτε τη δική σας ωριμότητα και βοηθήστε το να φτιάξει το περιβάλλον που ονειρεύεται.

Δείτε τη Λάμπα που θα Συναρπάσει τους Μικρούς σας Ινδιάνους

.

Αυτή είναι η μάλλινη λάμπα που ταιριάζει σε κάθε παιδικό δωμάτιο.

Δείτε πώς ένα Παιδικό Κρεβάτι Διώχνει τους Μπαμπούλες

.

Δείτε ένα παιδικό κρεβάτι που διαβεβαιώνει τα παιδιά ότι δεν υπάρχουν μπαμπούλες από κάτω του.

Βοηθήστε το Παιδί σας να Γίνει σούπερ Οργανωμένο

.

Όλα τα μικρά μυστικά για να γίνει το παιδί σας σούπερ οργανωτικό.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Όλα είναι θέμα οργάνωσης! Πώς θα παραμείνεις πιστή στους στόχους σου για το 2015

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Σημάδια ότι Πρέπει να Αλλάξετε Διακοσμητή
More in OMG!, PLUS +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΑΙΔΙ, ΠΑΙΔΙΚΟ
Ποιο είναι το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να γίνεις ευτυχισμένη;

Αυτό είναι το πιο απλό πράγμα που μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη.

Close