Φτιάξτε Μόνοι σας Ένα Κουτί Πρώτων Βοηθειών για Παν Ενδεχόμενο!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Φτιάξτε Μόνοι σας Ένα Κουτί Πρώτων Βοηθειών για Παν Ενδεχόμενο!

Κάθε σπίτι πρέπει να έχει ένα κουτί πρώτων βοηθειών. Στο σπίτι συχνά προκύπτουν διάφορα μικροατυχήματα που μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν χωρίς να χρειαστείτε γιατρό. Αν έχετε ένα καλό κουτί πρώτων βοηθειών μπορείτε να σωθείτε από μεγάλη ταλαιπωρία.

Για παράδειγμα, αν πάθετε κάποιο έγκαυμα που είναι λίγο πιο σοβαρό από την απλή κοκκινίλα, πρέπει αμέσως να βάλετε στο δέρμα σας κάποια ειδική αλοιφή. Οι ειδικοί τονίζουν πως η έγκαιρη αντιμετώπιση σώζει και θα βοηθήσει στο να μην σας αφήσει σημάδι. Πρώτα λοιπόν φροντίζετε την πληγή όσο μπορείτε μόνοι σας και μετά πάτε σ' έναν γιατρό ανάλογα με τη σοβαρότητα του ατυχήματος. Φυσικά υπάρχουν και μερικά που θέλουν επειγόντως γιατρό και δεν πρέπει να μπείτε στη διαδικασία να τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας.

Μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε ένα κουτί πρώτων βοηθειών μόνοι σας χρησιμοποιώντας ένα απλό ξύλινο κουτί

Μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε ένα κουτί πρώτων βοηθειών μόνοι σας χρησιμοποιώντας ένα απλό ξύλινο κουτί, ή το ντουλαπάκι του μπάνιου. Προσέξτε μόνο να είναι μακριά από παιδιά.

Επιλέξτε τα σωστά πρώτα υλικά Για να φτιάξετε το κουτί σας θα χρειαστείτε ένα ξύλινο κουτί ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ντουλαπάκι του μπάνιου. Αν πιάνουν τα χέρια σας μπορείτε να το φτιάξετε και μόνοι σας. Επιλέξτε δρυ ή ξύλο κερασιάς και βάψτε το με αδιάβροχο φινίρισμα.

Προσθέστε ράφια Βάλτε ράφια στο κουτί σας ανάλογα με τα φάρμακα που θα τοποθετήσετε. Μπορείτε να αφήσετε μεγαλύτερο κενό στο ένα ράφι για πιο ψηλά μπουκαλάκια και πιο μικρό κενό στα υπόλοιπα ράφια για τα χάπια, το βαμβάκι και τα υπόλοιπα φάρμακα.

Διακοσμήστε το κουτί σας Βάψτε το κουτί σας σε μια απόχρωση που να ταιριάζει στη διακόσμηση του μπάνιου σας. Επιλέξτε βαφές που αντέχουν στην υγρασία. Διακοσμήστε το κουτί σας εσωτερικά βάζοντας όμορφες λουλουδάτες ταπετσαρίες για πιο vintage λουκ. Γιατί το φαρμακείο δεν πρέπει να είναι πάντα λευκό με έναν κόκκινο σταυρό απέξω.

Διακοσμήστε το κουτί σας όπως θέλετε με φλοράλ σχέδια ή άλλα prints

Διακοσμήστε το κουτί σας όπως θέλετε με φλοράλ σχέδια ή άλλα prints.

Τι πρέπει να βάλετε μέσα σε ένα κουτί πρώτων βοηθειών

Γάντια
Μαντηλάκια οινοπνεύματος
Ιώδιο, οινόπνευμα και οξυζενέ
Αντισηπτικό σπρέι
Σπρέι για εγκαύματα
Αιμοστατικό βαμβάκι για να σταματάει η αιμορραγία
Αυτοκόλλητους επιδέσμους σε διάφορα μεγέθη
Αμμωνία ή αλοιφή για τσιμπήματα
2 ελαστικούς επιδέσμους
Αυτοκόλλητη ταινία
Καραμέλες για υπογλυκαιμία
Παυσίπονα
Ασπιρίνες (για περίπτωση καρδιακού επεισοδίου)
Φάρμακα για φλεγμονές στα δόντια, για διάρροια και για στομαχικές διαταραχές

Διαβάστε επίσης:

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ντουλαπάκι του μπάνιου για να δημιουργήσετε εκεί ένα αυτοσχέδιο κουτί πρώτων βοηθειών βάζοντας τα απαραίτητα φάρμακα

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ντουλαπάκι του μπάνιου για να δημιουργήσετε εκεί ένα αυτοσχέδιο κουτί πρώτων βοηθειών βάζοντας τα απαραίτητα φάρμακα.

Πέρα από τα παραπάνω θα πρέπει να έχετε κάποια επιπλέον φάρμακα, αν για παράδειγμα είστε αλλεργικός σε τσιμπήματα ή αν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας που χρειάζεται συγκεκριμένη αγωγή.

Συχνή ανανέωση Πρέπει να ανανεώνετε ανά 6 μήνες το ντουλάπι σας και να ελέγχετε αν κάποια από τα φάρμακα έχουν λήξει. Ό,τι παρουσιάζει έλλειψη θα πρέπει να το αντικαθιστάτε ώστε να μην βρεθείτε σε ανάγκη και δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο φάρμακο.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά τα 7 Πράγματα Προκαλούν τους Διαρρήκτες Σπίτι σας! Δείτε Ποια Είναι!

.

Να τι κάνετε λάθος στο σπίτι σας και προκαλείτε τους διαρρήκτες!

10 Βήματα για να Απολαύσετε ένα Απόλυτα Χαλαρωτικό Αφρόλουτρο

.

Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα απόλυτα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, γνωρίζοντας τις σωστές τεχνικές.

Προστατευτείτε από τους Κινδύνους του Σπιτιού

.

Δείτε πώς μπορείτε να προστατέψετε τα παιδιά, τους ηλικιωμένους, τα κατοικίδια και φυσικά τους εαυτούς σας μέσα στο ίδιο σας το σπίτι.

5 Βήματα για να οργανώσετε το φαρμακείο του σπιτιού

.

Το φαρμακείο πρέπει να είναι πρακτικό. Το πιο σημαντικό είναι να ξέρετε πού βρίσκεται ο «γιατρός» του σπιτού σας κάθε φορά που τον έχετε ανάγκη.

6 Καθημερινά Αντικείμενα που Πρέπει να Ανανεώσετε Σήμερα!

.

Δείτε 6 πράγματα καθημερινής χρήσης που χρειάζονται ανανέωση στο σπίτι σας. Αυτά τα πράγματα βελτιώνουν άμεσα την εικόνα του σπιτιού σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά τα Έπιπλα Απευθύνονται Μόνο σε Λάτρεις του Φαγητού!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Γιατί οι Αλλαγές έχουν μόνο Θετικό Πρόσημο;
More in LIVING +, PLUS +
Αυτά τα Έπιπλα Απευθύνονται Μόνο σε Λάτρεις του Φαγητού!

Αυτά τα έπιπλα φαγητού είναι τα πιο αστεία που έχετε δει.

Close