Φτιάξτε ένα Κόκκινο Δωμάτιο Εμπνευσμένο από τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι»

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Φτιάξτε ένα Κόκκινο Δωμάτιο Εμπνευσμένο από τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι»

50 Αποχρώσεις του Γκρι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα απίστευτο ρεύμα που φαίνεται να κυριαρχεί στη μόδα, την ομορφιά, αλλά και τη διακόσμηση. Τα σέξι χρώματα, όπως το μαύρο και το κόκκινο αποκτούν την τιμητική τους. Ορίστε λοιπόν τα πιο όμορφα δωμάτια που πήραν την έμπνευσή τους από το θρυλικό κόκκινο δωμάτιο του βιβλίου.

Ένταση στο δωμάτιο Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που βγάζει πάθος, ανεβάζει τους σφυγμούς και δημιουργεί μία αναστάτωση ψυχική και σωματική. Αν σας ελκύει σαν χρώμα και θεωρείτε πως σας φτιάχνει τη διάθεση, τότε μπορείτε να το βάλετε στο σπίτι σας επιλέγοντας μία από τις πολλές αποχρώσεις του. Αν θέλετε να δημιουργήσετε έντονη διακόσμηση τότε ένας κόκκινος τοίχος και ένα κάδρο με εκρήξεις χρωμάτων θα κάνουν τη διαφορά. Απλά προτιμήστε να το κάνετε σε έναν μόνο τοίχο, αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι πολύ βαρύ.

50 Αποχρώσεις του Γκρι: Επισκεφθείτε τo Σπίτι του πιο Πολυπόθητου Άντρα στον Πλανήτη.

Κόντρα συνδυασμοί Μπορεί να σας ακούγεται τραγικό ένα δωμάτιο με κόκκινους τοίχους και κίτρινο ταβάνι αλλά στη διακόσμηση δεν υπάρχουν κανόνες. Μερικές φορές τα πιο αταίριαστα πράγματα, αν συνδυαστούν σωστά, δίνουν εξαιρετικό αποτέλεσμα, όπως βλέπετε παρακάτω.

Κόκκινο καθιστικό με κίτρινο ταβάνι

Εσείς θα τολμούσατε ένα κόκκινο καθιστικό με κίτρινο ταβάνι;

Κόκκινο στο μπάνιο Το συγκεκριμένο στιλ το είδαμε σε γνωστό ξενοδοχείο και μας προκάλεσε το ενδιαφέρον. Στο μπάνιο λοιπόν, οι τοίχοι ήταν βαμμένοι με μαύρες και κόκκινες ρίγες. Το μαύρο άλλωστε ταιριάζει πολύ με το κόκκινο και φαίνεται να το «ηρεμεί» λιγάκι.

Διαφορετικές αποχρώσεις Αν θέλετε να βάλετε κόκκινο μέσα στο υπνοδωμάτιό σας, καλό θα ήταν να επιλέξετε μια πιο ήρεμη απόχρωση, σε περίπτωση που θέλετε να βάψετε όλο το δωμάτιο σε αυτό το χρώμα. Η καλύτερη επιλογή πάντως είναι να βάψετε έναν τοίχο σε έντονο κόκκινο, και το υπόλοιπο δωμάτιο να είναι σε πιο παλ αποχρώσεις.

Ιδέες για διακόσμηση στο... κόκκινο.

Κόκκινο στην κουζίνα Η κουζίνα είναι ένας χώρος που του ταιριάζουν οι εντάσεις. Μπορείτε λοιπόν να βάλετε κόκκινο όπως έκανε γνωστή σχεδιάστρια στο σπίτι της όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Μάλιστα δεν έβαλε απλά κόκκινο χρώμα στους τοίχους αλλά χρησιμοποίησε κόκκινο βερνίκι για ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα.

Κουζίνα βαμμένη με κόκκινο βερνίκι

Κουζίνα βαμμένη με κόκκινο βερνίκι για έξτρα γυαλάδα.

Δείτε και μερικά κόκκινα δωμάτια που ξεχωρίσαμε.

Το κόκκινο είναι ένα δύσκολο χρώμα για το μπάνιο αλλά με την κατάλληλη διακόσμηση μπορεί βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα

Το κόκκινο είναι ένα δύσκολο χρώμα για το μπάνιο αλλά με την κατάλληλη διακόσμηση μπορεί βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το κόκκινο χρώμα δημιουργεί ένταση και ανεβάζει τους σφιγμούς, γι'αυτό είναι καλό να το χρησιμοποιείται σε χώρους που δεν προορίζονται να γίνουν υπνοδωμάτια, εκτός αν το χρησιμοποιήσετε σε μικρές επιφάνειες ή σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις του κόκκινου.

Αν θέλετε ένα έντονο δωμάτιο με ισχυρή 'προσωπικότητα' τότε χρησιμοποιήστε έντονες αποχρώσεις του κόκκινου και έναν πίνακα με έντονα χρώματα

Αν θέλετε ένα έντονο δωμάτιο με ισχυρή προσωπικότητα τότε χρησιμοποιήστε έντονες αποχρώσεις του κόκκινου και τολμηρά prints στα έπιπλα.

Αν είστε άνθρωποι που βαριέστε εύκολα τη μόδα, τότε αποφύγετε να βάψετε το σπίτι σας σε έντονες αποχρώσεις. Καλύτερα να επιλέξετε παλ χρώματα για τους τοίχους και να ενισχύσετε τη διακόσμηση με κόκκινα διακοσμητικά και λεπτομέρειες σε κόκκινες αποχρώσεις.

thehomeissue_red04

Αν δε θέλετε να βάλετε έντονο κόκκινο στο δωμάτιό σας, τότε υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις άλλων αποχρώσεων του κόκκινου.

Κόκκινο: Πώς να Βάλετε ένα Έντονο Χρώμα στη Διακόσμησή σας.

thehomeissue_red06

Ένας κόκκινος τοίχος μπορεί να 'σπάσει' λίγο προσθέτοντάς του πίνακες ή πολλά μικρότερα κάδρα.

Ένα χαλί με κόκκινες λεπτομέρειες και μερικά μαξιλαράκια σε κόκκινο χρώμα θα δώσουν την ένταση που θέλετε στον χώρο σας.

thehomeissue_red07

Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που με την κατάλληλη διακόσμηση μπορεί να ταιριάξει ακόμη και σε γραφείο.

Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και διακοσμήστε με βάση τις κόκκινες αποχρώσεις. Προσέξτε να μην βάλετε κόκκινο χρώμα σε παιδικό δωμάτιο γιατί σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό το χρώμα προκαλεί μεν θετικά συναισθήματα και αίσθηση ζεστασιάς σε ένα παιδί, αλλά επίσης ανεβάζει τους παλμούς, σχετίζεται με την επιθετικότητα και με τη δυσκολία συγκέντρωσης.

thehomeissue_red08

Μια καλή λύση είναι να βάψετε ένας μέρος του σπιτιού κόκκινο, όπως τον διάδρομο ή τις πόρτες χωρίς να χρειαστεί να βάψετε όλοκληρα δωμάτια.

Αν θέλετε να ενισχύσετε τη σεξουαλική σας ζωή τότε το κόκκινο είναι ένα χρώμα που θα σας βοηθήσει αν το πετύχετε. Δεν είναι τυχαίο που θεωρείται το χρώμα του πάθους.

Μπορείτε να βάψετε το δωμάτιό σας σε μια γλυκιά απόχρωση του κόκκινου και να επιλέξετε κατακόκκινα σεντόνια και σκεπάσματα για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα

Μπορείτε να βάψετε το δωμάτιό σας σε μια γλυκιά απόχρωση του κόκκινου και να επιλέξετε κατακόκκινα σεντόνια και σκεπάσματα για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα.

Οι «50 αποχρώσεις του γκρι» μας δίδαξαν να είμαστε πιο ανοιχτοί με την σεξουαλικότητά μας και να χρησιμοποιούμε διάφορους τρόπους για να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Αν μείνουμε στην πολύ κεντρική ιδέα του βιβλίου, τότε μπορούμε να πούμε πως μας προτρέπει να μην έχουμε ταμπού και να δημιουργήσουμε χώρους στο σπίτι μας που μας κάνουν να νιώθουμε πιο δυναμικοί και με αυτοπεποίθηση. Το κόκκινο χρώμα μπορεί να το πετύχει αυτό με μεγάλη ευκολία, απλά θέλει λίγη προσοχή στη διακόσμηση για να διατηρηθούν οι σωστές ισορροπίες που πρέπει να έχει ένα υγιές σπιτικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι τα 6 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνετε σε Μικρούς Χώρους

.

Οι μικροί χώροι αποτελούν μεγάλη παγίδα στη διακόσμηση. Ας δούμε μερικά από τα συνηθέστερα λάθη και πώς να τα βελτιώσετε.

Κόκκινο: Πώς να Βάλετε ένα Έντονο Χρώμα στη Διακόσμησή σας

.

Το κόκκινο είναι από τα πιο όμορφα και έντονα χρώματα, που είναι πολύ δύσκολο να το πετύχει κάποιος στη διακόσμηση. Αφού φαίνεται ότι έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά, ορίστε μερικές ιδέες για το πώς να το βάλετε στο σπίτι σας.

Αυτοί οι 5 Χρωματικοί Συνδυασμοί Ταιριάζουν σε Όλα τα Δωμάτια!

.

Αυτοί οι μοντέρνοι κι έξυπνοι χρωματικοί συνδυασμοί ταιριάζουν σε όλους τους χώρους τους σπιτιού σας και σας προκαλούν να τους τολμήσετε!

Έτσι είναι η Διακόσμηση με τα πιο Ερωτικά Χρώματα!

.

Αυτά είναι τα χρώματα του έρωτα και πώς να διακοσμήσετε με αυτά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ανακαλύψτε την πιο Τολμηρή Διακοσμητική Τάση της Χρονιάς

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οι Σίγουροι Τρόποι για να Εξαφανίσετε Ακόμη 6 Επίμονους Λεκέδες