Φτιάξτε ένα Απόλυτα Ισορροπημένο Καθιστικό

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

Φτιάξτε ένα Απόλυτα Ισορροπημένο Καθιστικό

Τσεκάρετε μερικές πρακτικές συμβουλές και μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε την τέλεια ισορροπία στο καθιστικό σας.

Είναι γεγονός: όλοι γεμίζουμε το σαλόνι μας με πολλά αντικείμενα. Γι’ αυτό, λοιπόν, η σωστή τοποθέτησή τους στον χώρο αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο κάθε διακοσμητικής προσπάθειας. Το κλειδί, φυσικά, είναι να βρείτε την τέλεια ισορροπία έτσι ώστε το καθιστικό σας να φαίνεται πλούσιο και άνετο, χωρίς να είναι ούτε φορτωμένο ούτε άδειο.

Πίνακες, κάδρα και καθρέφτες

  • Το πιο συνηθισμένο σημείο για να τα κρεμάσετε είναι πάνω από τον καναπέ. Φροντίστε λοιπόν να διαλέξετε έναν πίνακα ή καθρέφτη με μήκος κατά 1/3 μικρότερο από εκείνο του επίπλου σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να το κεντράρετε εύκολα, διατηρώντας ίση απόσταση από τις δύο άκρες του καναπέ σας. Τέλος, σημειώστε ότι η βάση του πίνακα πρέπει να κρέμεται σε απόσταση 20-25 εκ. από την πλάτη του καναπέ.
  • Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε παραπάνω από έναν πίνακες ή κάδρα, φροντίστε να διατηρήσετε μία απόσταση περίπου 5 εκ. ανάμεσα στα κάδρα σας ώστε να πετύχετε την ιδανική οπτική ισορροπία.

 Κουρτίνες και στόρια

  • Να θυμάστε ότι οι κουρτίνες σας πρέπει να αγγίζουν το δάπεδο. Οι κοντές κουρτίνες, αποτελούν ένα από τα πιο συνηθισμένα διακοσμητικά λάθη μιας κάνουν το χώρο σας να δείχνει πιο χαμηλός και φτωχός.
  • Τα κουρτινόξυλα και τα στόρια καλό είναι να τοποθετούνται τουλάχιστον 5 εκατοστά πάνω από το πλαίσιο του παραθύρου ή της μπαλκονόπορτας, ενώ οι άκρες του δεν πρέπει να εξέχουν λιγότερο από 15 και περισσότερο από 40 εκατοστά από κάθε πλευρά. Διαβάστε 10+1 συμβουλές για να διαλέξετε τις σωστές κουρτίνες.
Οι κουρτίνες σας πρέπει να είναι αρκετά μακριές ώστε να αγγίζουν το δάπεδο. Αν θέλετε, στο υπνοδωμάτιο μπορούν να είναι ακόμα πιο μακριές.

Οι κουρτίνες σας πρέπει να είναι αρκετά μακριές ώστε να αγγίζουν το δάπεδο. Αν θέλετε, στο υπνοδωμάτιο μπορούν να είναι ακόμα πιο μακριές.

Οπτικοακουστικό σύστημα

  • Οι τηλεοράσεις που κρέμονται πάνω από το τζάκι αποτελούν μεν hot τάση αυτή τη στιγμή, ωστόσο δεν είναι ότι καλύτερο για τον αυχένα σας. Προτού, λοιπόν, αποφασίσετε πού θα τοποθετήσετε την τηλεόραση σας, καλό είναι να θυμάστε ότι η βάση της δεν πρέπει να ξεπερνά το ύψος του στήθους σας όταν εσείς είστε καθισμένοι αναπαυτικά στον καναπέ ή την πολυθρόνα σας.
  • Εφόσον ο χώρος σάς το επιτρέπει, πολλαπλασιάστε τη διάσταση της οθόνης σας επί τρία. Ο αριθμός που θα βρείτε αντιπροσωπεύει την ιδανική απόσταση θέασης με βάση το μέγεθος της τηλεόρασής σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Ιδέες για να Εκμεταλλευτείτε τον Χώρο Πίσω από τον Καναπέ

.

Καλύψτε το κενό πίσω από τον καναπέ σας με αυτές τις έξυπνες ιδέες.

Ανακαλύψτε την Τέλεια Διακοσμητική Ισορροπία

.

Μάθετε να διαχειρίζεστε το μέγεθος των διακοσμητικών αντικειμένων σας για να επιτύχετε την επιθυμητή ισορροπία.

Ιδέες για να Οργανώσετε το Καθιστικό σας Χωρίς να Είναι στο Επίκεντρο η Τηλεόραση

.

Οργανώστε το καθιστικό σας χωρίς τηλεόραση και απολαύστε την παρέα των αγαπημένων σας ανθρώπων.

Θέλετε να «Κρύψετε» την Τηλεόραση; Αυτοί Είναι οι πιο Έξυπνοι Τρόποι!

.

Θέλετε να εξαφανίσετε την τηλεόραση; Διαβάστε 5 μαγικά τρικ που θα σας βοηθήσουν να καμουφλάρετε έξυπνα το «μαύρο κουτί».

10 Τρόποι για να Διακοσμήσετε τον Χώρο σας με Ράφια!

.

Αυτές οι ιδέες είναι σίγουρο πως θα σας εμπνεύσουν για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με ράφια.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε 4 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με την Παλιά σας Σκάλα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε Γραφείο για Προαγωγή με 5 Κινήσεις