Φωτισμός: Αλλάξτε τον στο Δωμάτιό σας από το Κινητό σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Φωτισμός: Αλλάξτε τον στο Δωμάτιό σας από το Κινητό σας

Η διάθεσή σας δεν είναι σταθερή από μέρα σε μέρα, ή και από ώρα σε ώρα. Γιατί πρέπει να είναι και ο φωτισμός σας. Το νέο σύστημα Phillips Hue έρχεται για να ταράξει τα νερά στο χώρο του φωτισμού του σπιτιού σας!

Καλωσήρθατε στο μέλλον του φωτισμού. Υπάρχει τρόπος να μεταμορφώσετε έναν χώρο και να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε με ένα app που σας επιτρέπει να προγραμματίζετε διαφορετικά το φως του σπιτιού σας από την οθόνη του κινητού σας.

Φωτισμός: 5 Συνηθισμένα Λάθη που Κάνουμε στο Σπίτι

To Phillips Hue συνδέει τον φωτισμό του σπιτιού σας με το smartphone ή το tablet σας και μετατρέπει οποιονδήποτε χώρο ανάλογα με τη διάθεσή σας και με το τι θέλετε να κάνετε την κάθε στιγμή. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο ιδανικό για διάβασμα και χαλάρωση, για δουλειά ή για διασκέδαση.

thehomeissue_phillipshue01

Ο χρωματιστός φωτισμός μπορεί να αλλάξει την εικόνα του χώρου σας αλλά και τη δική σας διάθεση.

Φωτισμός: Πώς να υψώσετε... παράστημα (video)

Πώς λειτουργεί Κρατώντας στα χέρια σας το tablet ή το smartphone και έχοντας μπροστά σας την παλέτα με τα χρώματα μπορείτε να παίζετε με το κάθε φωτιστικό του σπιτιού σας και να δημιουργείτε ανάλογα με τη διάθεσή σας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να δώσετε άλλο χρώμα στον φωτισμό που προέρχεται από το φωτιστικό του δωματίου σας και διαφορετικό σε αυτόν που προέρχεται από τη λάμπα του γραφείου σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θέλετε Σωστό Φωτισμό στο Υπνοδωμάτιο; Να τι Πρέπει να Γνωρίζετε!

.

Αυτές είναι οι επιλογές που έχετε για να φωτίσετε το υπνοδωμάτιό σας.

5 Tips για να Φωτίσετε Σωστά το Μπάνιο

.

Φροντίστε ώστε ο φωτισμός του μπάνιου σας να δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον και φυσικά να βοηθάει σε όλες τις διαφορετικές χρήσεις που έχει ο χώρος.

Όλες οι Βασικές Κατηγορίες για να Διαλέξετε Επιτραπέζιο Φωτιστικό

.

Η επιλογή του σωστού πορτατίφ ή επιτραπέζιου φωτιστικού είναι καθοριστικής σημασίας για τον χώρο σας. Μάθετε να τα ξεχωρίζετε για να κάνετε τις σωστές επιλογές.

Tα Συχνότερα Λάθη που Κάνουμε στον Φωτισμό του Σπιτιού

.

Πολλά διακοσμητικά αντικείμενα μπορούν να “χαθούν” μέσα στο σπίτι αν δεν υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός για να τα αναδείξει.

Πώς να Φωτίσετε Ένα Σκοτεινό Σαλόνι

.

Εάν το σαλόνι σας είναι πλέον πολύ σκοτεινό για τα γούστα σας δείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε για να το μεταμορφώσετε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Πρωτότυπες και Εναλλακτικές Ιδέες για τη Βιβλιοθήκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

3 Απίστευτοι Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε τα Τσόφλια Αυγών (VIDEO)