Έτσι θα Αποκτήστε Ξανά την Χαμένη σας Αυτοπεποίθηση!

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Έτσι θα Αποκτήστε Ξανά την Χαμένη σας Αυτοπεποίθηση!

Περίπου το 45 τοις εκατό των γυναικών και το 23 τοις εκατό των ανδρών νομίζουν ό,τι είναι υπέρβαροι, ενώ δεν είναι και τουλάχιστον το 20 τοις εκατό των λιποβαρών γυναικών, νομίζουν ό, τι έχουν παραπανίσια κιλά.

Οι έρευνες δείχνουν, ότι όσοι έχουν αποδεχτεί το σώμα τους, είναι πιο πιθανό να κρατήσουν τα περιττά κιλά μακριά. Υπάρχει σίγουρα μια πεποίθηση: «Δεν είμαι αρκετά καλή, γιατί δεν έχω το σωστό σωματότυπο». Εδώ είναι έξι βήματα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση.  

1. Σταματήστε να «αποφεύγετε» το σώμα σας. Είναι γνωστό, ότι ένας τρόπος για να διατηρηθεί η αρνητική εικόνα του σώματος, είναι να το αποφεύγετε. Έτσι, προκειμένου να σπάσει αυτός ο κύκλος, σταματήστε την αποφυγή! Αντιμετωπίστε το σώμα σας, γνωρίστε το κάθε σημείο του και συνηθίστε το. Προσπαθήστε να περάσετε περισσότερο χρόνο γυμνές. Περπατήστε γύρω από το σπίτι, χωρίς ρούχα! Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε όλες τις  δραστηριότητες που κανονικά θα αποφεύγατε: να πάτε να αγοράσετε καινούρια ρούχα, να πάτε για χορό ή να αρχίσετε χορό της κοιλιάς!

Αποχαιρετίστε την Κυτταρίτιδα Τρώγοντας!

2. Σταματήστε τη σύγκριση. Δεν χρειάζεται να συγκρίνετε συνεχώς τα φυσικά χαρακτηριστικά σας, με αυτά των άλλων ανθρώπων. Μπορεί να είναι δύσκολο, να σταματήσετε τη σύγκριση, αλλά αξίζει να προσπαθήσετε. Εξάλλου, ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός!

3. Διώξτε το άγχος. Συνήθως όταν έχετε μια αγχωτική μέρα στη δουλειά, ή έναν διαπληκτισμό με τον σύντροφό σας, τότε μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε άσχημα για το σώμα σας και να μην νιώθετε ελκυστικές. Αν αρχίσετε να έχετε αρνητικά συναισθήματα για τον εαυτό σας, ρωτήστε τον τι προκάλεσε αυτό το συναίσθημα και προσπαθήστε να προσδιορίσετε το πραγματικό ζήτημα, ώστε να αποδεσμευτείτε από την εικόνα του σώματος σας. Επίσης, όταν συμβαίνει αυτό, υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι το βάρος σας και η εμφάνισή σας ήταν τα  ίδια και πριν από το αρνητικό γεγονός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Jenny.gr, το γυναικείο site με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Stress Free: Αυτοί Είναι οι 6 πιο Πρωτότυποι Τρόποι να Απαλλαγείτε από το Άγχος

.

Bγάλτε το stress από τη ζωή σας με τους πιο διαφορετικούς τρόπους.

15 Πράγματα που ΔΕΝ Κάνουν τα Άτομα με Μεγάλη Αυτοπεποίθηση

.

Αυτά είναι τα 15 πράγματα που δεν κάνουν τα άτομα που έχουν αυτοπεποίθηση.

Αυτές είναι οι λάθος σκέψεις που κάνετε καθημερινά

.

Δείτε τις λάθος σκέψεις που κάνετε καθημερινά.

Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από τις ενοχές;

.

Δείτε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τις ενοχές.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Ηθοποιός Reese Witherspoon μας Ξεναγεί στο Πανέμορφο Σπίτι της (VIDEO)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Τρόποι να Γυμναστείτε, Χωρίς να πάτε στο Γυμναστήριο