Απόλυτος Οδηγός Θέρμανσης για Κάθε Χώρο και για Όλες τις Τσέπες

Κατηγορίες: ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Απόλυτος Οδηγός Θέρμανσης για Κάθε Χώρο και για Όλες τις Τσέπες

Ο χειμώνας πλησιάζει και είναι πολύ πιθανόν να έχετε ήδη αρχίσει να αναρωτιέστε ποιος τύπος θέρμανσης θα είναι ο κατάλληλος για το σπίτι σας. Μια απορία που σίγουρα σας βασανίζει είναι το πώς θα καταφέρετε να ανακαλύψετε τον πιο ζεστό αλλά ταυτόχρονα οικονομικό τρόπο θέρμανσης. Μην ανησυχείτε! Σας έχουμε κάθε πιθανή λύση θέρμανσης!

Ξυλόσομπες, σόμπες pellet, ενεργειακά τζάκια, σώματα καλοριφέρ, αντλίες θερμότητας, καύσιμα pellet, καυσόξυλα, λέβητες και καυστήρες, αερόθερμα, θερμοπομποί, καλοριφέρ λαδιού, κλιματιστικά κ.α., είναι μόνο μερικά από τα είδη θέρμανσης που κυκλοφορούν στην αγορά. Ποια από αυτά, όμως, είναι τα πλέον κατάλληλα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού;

Υπέροχες ιδέες ζεστασιάς για κάθε είδους ανάγκη.

Υπέροχες ιδέες ζεστασιάς για κάθε είδους ανάγκη.

ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ
Οι λύσεις θέρμανσης για το υπνοδωμάτιο είναι πολλές και υπέροχες! Σας έχουμε ιδανικές προτάσεις θέρμανσης για το παιδικό και βρεφικό δωμάτιο, για άτομα με αναπνευστικά προβλήματα αλλά και για μικρούς ή μεγαλύτερους χώρους.

Αερόθερμο Τα αερόθερμα αποτελούν την οικονομικότερη λύση θέρμανσης. Εύκολα και λειτουργικά, θα ζεστάνουν το χώρο σας με ασφάλεια. Είναι ιδανικά για μικρούς χώρους.

Θερμάστρες Χαλαζία – Υπερύθρων Ζεσταθείτε γρήγορα και οικονομικά χρησιμοποιώντας ηλεκτρικές θερμάστρες χαλαζία. Με υψηλή απόδοση θέρμανσης και χαμηλή κατανάλωση, διατίθενται στις πιο οικονομικές τιμές.

Σόμπα χαλαζία για οικονομική ζεστασιά!

Σόμπα χαλαζία για τέλεια ζεστασιά!

Αερόθερμο κεραμικό Για άμεση θέρμανση στο χώρο σας με πολύ χαμηλό κόστος, επιλέξτε κεραμικά αερόθερμα. Η κεραμική πλάκα που διαθέτουν εκπέμπει θερμό αέρα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Θερμοπομποί Οι θερμοπομποί είναι ιδανικοί για άμεση, οικονομική και υγιεινή θέρμανση του χώρου σας. Διαχέουν αρμονικά τον αέρα στο χώρο με φυσικό τρόπο (λειτουργία Μica) και εξοικονομούν ενέργεια, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλοι για άτομα με αναπνευστικά προβλήματα και βρέφη.

Οι θερμοπομποί είναι κατάλληλοι και για βρεφικό-παιδικό υπνοδωμάτιο.

Οι θερμοπομποί είναι κατάλληλοι και για βρεφικό-παιδικό υπνοδωμάτιο. Μπορείτε όμως, να τους χρησιμοποιήσετε και σε άλλους χώρους του σπιτιού σας.

Καλοριφέρ Λαδιού Χρησιμοποιείστε σώματα λαδιού για εύκολη, οικονομική και άμεση θέρμανση που διαρκεί στο χώρο. Με αθόρυβη λειτουργία και ίση κατανομή της θερμότητας, σας παρέχουν αυτονομία και ασφάλεια.

Κλιματιστικά Για υψηλές αποδόσεις ψύξης και θέρμανσης εξοπλίστε το χώρο σας με κλιματιστικά Inverter σε απίστευτες τιμές. Επιλέξτε το κατάλληλο κλιματιστικό ανάλογα με τα τετραγωνικά που θέλετε να καλύψετε.

Κονβέκτορ Για να έχετε οικονομική θέρμανση, αυτονομία και ευκολία εξοπλίστε το χώρο σας με έναν κονβέκτορα. Έτσι, εξασφαλίζετε υψηλή απόδοση και άμεση θέρμανση χωρίς παράλληλα να ξηραίνεται ο αέρας.

Με αυτές τις ιδέες και λύσεις κάθε δωμάτιο του σπιτιού θα παραμένει ζεστό κάθε ώρα και στιγμή.

Με αυτές τις ιδέες και λύσεις κάθε δωμάτιο του σπιτιού θα παραμένει ζεστό κάθε ώρα και στιγμή.

ΜΠΑΝΙΟ
Στο μπάνιο η θέρμανση είναι απαραίτητη για να το διατηρείτε ζεστό τις ώρες που ετοιμάζεστε για να πάτε στη δουλειά ή για να βγείτε έξω ή όταν ετοιμάζεστε να κάνετε μπάνιο και θέλετε μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα. Οι λύσεις είναι δύο και αρκετά οικονομικές.

Θερμαντικά Σώματα Μπάνιου Για να απολαμβάνετε ζέστη και θαλπωρή τις κρύες μέρες του χειμώνα στο μπάνιο σας, τα θερμαντικά σώματα λουτρού φροντίζουν να ζεστάνουν το λουτρό και τις πετσέτες, ενώ παράλληλα διακοσμούν το χώρο.

Θερμαντικά Σώματα Μπάνιου Ηλεκτρικά Για να απολαμβάνετε ζέστη και θαλπωρή τις κρύες μέρες του χειμώνα στο μπάνιο σας, τα θερμαντικά σώματα λουτρού φροντίζουν να ζεστάνουν το λουτρό και τις πετσέτες, ενώ παράλληλα διακοσμούν το χώρο.

Χαρίστε ζεστασιά στο μπάνιο σας με τις πιο όμορφες και αποδοτικές συσκευές θέρμανσης.

Χαρίστε ζεστασιά στο μπάνιο σας με τις πιο όμορφες και αποδοτικές συσκευές θέρμανσης.

ΚΟΥΖΙΝΑ
Αν περνάτε πολλές ώρες στην κουζίνα (που σίγουρα περνάτε) σας έχουμε τις πιο ωραίες ιδέες για να τη διατηρείτε ζεστή με τους πιο οικονομικούς τρόπους. Μπορείτε να τοποθετήσετε στην κουζίνα σας καλοριφέρ λαδιού, κλιματιστικά, κονβέκτορ αλλά και ξυλόσομπες με φούρνο, ξυλόσομπα μασσίνα, σόμπα αερίου και κηροζίνης.

Ξυλόσομπες Με Φούρνο Επιλέξτε σόμπες ξύλου με φούρνο για να απολαμβάνετε τα προνόμια της σόμπας ξύλου και παράλληλα να ψήνετε φαγητό. Εξοικονομείστε χρόνο και ενέργεια, ενώ παράλληλα με ένα προϊόν κερδίζετε περισσότερα οφέλη.

Ξυλόσομπα Μασσίνα Ζεσταθείτε οικονομικά και εύκολα επιλέγοντας μια σόμπα ξύλου με φούρνο και εστίες, ενώ παράλληλα μαγειρεύετε το φαγητό σας. Εξοικονομείστε κόστος και χρόνο και απολαύστε γευστικά αποτελέσματα με ένα προϊόν.

Στο Leroy Merlin θα βρείτε υπέροχες ιδέες για να ζεστάνετε με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο κάθε δωμάτιο και σημείο του σπιτιού.

Στο Leroy Merlin θα βρείτε υπέροχες ιδέες για να ζεστάνετε με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο κάθε δωμάτιο και σημείο του σπιτιού.

Σόμπα Αερίου Για απόδοση, ασφάλεια, ποιότητα και οικονομία στη θέρμανση του σπιτιού σας επιλέξτε σόμπες αερίου. Εύκολες στη χρήση και με αυτονομία, θα ζεστάνουν οικονομικά το χώρο σας.

Σόμπα Κηροζίνης Με μεγάλη απόδοση, ποιότητα και αυτονομία, με χαμηλό κόστος που είναι ελεγχόμενο και σταθερό, οι σόμπες κηροζίνης θα ζεστάνουν το χώρο σας εύκολα και οικονομικά.

ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ
Στο καθιστικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θερμάστρες χαλαζία – υπερύθρων, θερμοπομπούς, καλοριφέρ λαδιού, κλιματιστικά, κονβέκτορ, ξυλόσομπες με φούρνο, σόμπα αερίου, σόμπα κηροζίνης αλλά και ξυλόσομπες, σόμπες pellet και μαντεμένια τζάκια.

Ξυλόσομπες Το ξύλο αποτελεί πλέον μία από τις πιο αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις για τη θέρμανση του σπιτιού. Οι σόμπες ξύλου παρέχουν όλα τα οφέλη της παραδοσιακής θέρμανσης με ξύλο και σε συνδυασμό με την τεχνολογία ζεσταίνουν αποδοτικά και οικονομικά το χώρο.

Μπορείτε να βρείτε ξυλόσομπες για την κουζίνα ή το καθιστικό, ακόμα και με 50 ευρώ.

Μπορείτε να βρείτε ξυλόσομπες για την κουζίνα ή το καθιστικό, ακόμα και με 50 ευρώ.

Σόμπες Pellet Εάν σας ενδιαφέρουν οι σύγχρονες συσκευές θέρμανσης υψηλής τεχνολογίας, οι οποίες προσφέρουν αυτονομία και οικονομία, υψηλή απόδοση και παράλληλα αισθητική, οι σόμπες pellet είναι η ιδανική επιλογή. Με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου είναι κατάλληλες για θέρμανση μικρών ή ενιαίων μεγάλων χώρων.

Τζάκια Μαντεμένια Απολαύστε τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του τζακιού επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε απίστευτες τιμές. Τα μαντεμένια τζάκια είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας υλικά και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τα τζάκια αποτελούν μια ωραία ιδέα για να ζεστάνετε το σπίτι σας, δίνοντάς του ταυτόχρονα και στιλ.

Τα τζάκια αποτελούν μια ωραία ιδέα για να ζεστάνετε το σπίτι σας, δίνοντάς του ταυτόχρονα και στιλ.

ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
Οι λύσεις για να ζεστάνετε όλο το σπίτι είναι πολλές και μπορείτε να επιλέξετε ποια σας εξυπηρετεί καλύτερα μέσα από την παρουσίαση που ακολουθεί!

Αντλίες Θερμότητας Οι αντλίες θέρμανσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θέρμανση, ψύξη και παροχή ζεστού νερού. Με υψηλή ενεργειακή απόδοση, χαμηλές εκπομπές ρύπων και εξοικονόμηση κόστους αποτελούν μία από τις πιο σύγχρονες και δημοφιλείς λύσεις θέρμανσης και κλιματισμού.

Θερμαντικά Σώματα Εάν θέλετε να ζεστάνετε ένα σπίτι με πολλά δωμάτια, η επιλογή θερμαντικών σωμάτων καλοριφέρ αποτελεί ιδανική λύση.  Υψηλής απόδοσης και ποιότητας, διανέμουν ομοιόμορφα τη θέρμανση σε ολόκληρο το σπίτι.

Λέβητες Αερίου Επιλέξτε λέβητες αερίου με φθηνότερο καύσιμο για οικονομία, καλύτερη αυτονομία και απόδοση. Εκπέμπουν χαμηλότερους ρύπους και έχουν χαμηλό κόστος εγκατάστασης.

Τα ενεργειακά τζάκια αποτελούν μια καλή λύση για να ζεσταθεί όλο το σπίτι οικονομικά και γρήγορα.

Τα ενεργειακά τζάκια αποτελούν μια καλή λύση για να ζεσταθεί όλο το σπίτι οικονομικά και γρήγορα.

Λέβητες Πετρελαίου Για υψηλές αποδόσεις θέρμανσης, οικονομία και ασφάλεια επιλέξτε λέβητα πετρελαίου. Εξοπλισμένοι με σύγχρονους ψηφιακούς θερμοστάτες εξασφαλίζουν ομοιόμορφη και σταθερή θέρμανση.

Λέβητες Ξύλου Χρησιμοποιείστε λέβητες ξύλου με σχετικά χαμηλό κόστος κατανάλωσης. Το ξύλο ανήκει στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και είναι ένα ασφαλές καύσιμο, ενώ παράλληλα παρέχει ασφάλεια και οικονομία.

Λέβητες Pellet Οι λέβητες pellet είναι πλέον ο πιο διαδεδομένος τύπος λέβητα, με χαμηλή τιμή αγοράς και αποδοτικότητα καυσίμου. Εξοικονομούν ενέργεια και είναι φιλικοί προς το περιβάλλον.

Ξυλόσομπα με Boiler Επιλέξτε σόμπες ξύλου με boiler για σύνδεση με το υπάρχον σύστημα καλοριφέρ και παραγωγή ζεστού αέρα. Με υψηλή απόδοση, σημαντική εξοικονόμηση και χαμηλές εκπομπές ρύπων είναι κατάλληλες για τη θέρμανση του σπιτιού σας.

Τζάκια Καλοριφέρ Τα ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ συνδέονται στην εγκατάσταση καλοριφέρ και έτσι παρέχουν άμεση θέρμανση σε όλο το σπίτι. Υψηλής απόδοσης και κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά είναι εύκολα στη χρήση και ασφαλή. Εξοικονομούν κόστος, ενώ παράλληλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Βρείτε τι τύπος θέρμανσης σας εξυπηρετεί σε άθε δωμάτιο του σπιτιού ανάλογα με το πόσο χρησιμοποιείτε το κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας.

Βρείτε τι τύπος θέρμανσης σας εξυπηρετεί σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού ανάλογα με το πόσο χρησιμοποιείτε τον κάθε χώρο στο σπίτι σας.

ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ
Αν αγαπάτε να κάθεστε στη βεράντα, στον κήπο ή στο μπαλκόνι σας ακόμα και τον χειμώνα, οι λύσεις είναι δύο!

Θερμάστρες Αερίου Εξωτερικού Χώρου Θερμάστρες αερίου εξωτερικού χώρου υψηλής απόδοσης για επαγγελματική χρήση σε καφετέριες, εστιατόρια. Παρέχουν ασφάλεια, αυτονομία και αποτελούν ιδανική οικονομική λύση και για οικιακή χρήση σε οποιοδήποτε υπαίθριο χώρο, στον κήπο ή στη βεράντα σας.

Θερμάστρες Χαλαζία - Υπερύθρων Εξωτερικού Χώρου Ζεσταθείτε γρήγορα και οικονομικά χρησιμοποιώντας ηλεκτρικές θερμάστρες χαλαζία. Με υψηλή απόδοση θέρμανσης και χαμηλή κατανάλωση, διατίθενται στις πιο οικονομικές τιμές.

Με τον σωστό τύπο θέρμανσης μπορείτε να αξιοποιήσετε τη βεράντα και τον κήπο σας ακόμα και τους χειμερινούς μήνες.

Με τον σωστό τύπο θέρμανσης μπορείτε να αξιοποιήσετε τη βεράντα και τον κήπο σας ακόμα και τους χειμερινούς μήνες.

Επισκεφτείτε τώρα τα Leroy Merlin και μάθετε τα πάντα για τη θέρμανση. Τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσίες θέρμανσης σας περιμένουν στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πώλησης των καταστημάτων Leroy Merlin θα σας συμβουλέψουν πώς να επιλέξετε την καλύτερη λύση θέρμανσης και να επιτύχετε τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σας σπιτιού.

Κύρια ή συμπληρωματική θέρμανση; Ποιό καύσιμο να προτιμήσω; Γιατί να κάνω το τζάκι μου ενεργειακό; Πώς μπορώ να εξασφαλίσω ζεστό νερό μέσω της θέρμανσης; Αυτές και χιλιάδες ακόμα απορίες θα σας λυθούν στο λεπτό!

Αν βέβαια θέλετε να αποφασίσετε από την άνεση του καναπέ σας, στο ολοκαίνουργιο www.leroymerlin.gr μπορείτε να δείτε 2.500 προϊόντα θέρμανσης, τις τιμές τους και δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Tips για να Προετοιμάσετε το Σπίτι σας για τον Χειμώνα

.

Με αυτά τα tips θα μπορέσετε να προετοιμάσετε τέλεια το σπίτι σας για τον χειμώνα.

Τα πιο Έξυπνα και Οικονομικά Tips για να Κρατήσετε το Κρύο Έξω από το Σπίτι

.

Βγάλτε το κρύο από το σπίτι σας με τους πιο οικονομικούς και εύκολους τρόπους.

Απομακρύνετε Τέλεια Τη Στάχτη Από το Τζάκι Σε Λιγότερο από 10 Λεπτά!

.

Μοντέρνα Σταχτοπούτα ποτέ ξανά! Δείτε πώς θα κρατήσετε το τζάκι σας πεντακάθαρο κι αυτόν το χειμώνα.

Δείτε αν Μπαίνει Κρύο από τα Κλειστά Παράθυρα του Σπιτιού σας με Αυτό το Κόλπο

.

Με αυτό το απίστευτο trick μπορείτε να δείτε αν μπαίνει κρύο από τα παράθυρά σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό το Χαλάκι Έχει Γίνει Trend και Όλοι το Θέλουν για το Σπίτι τους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Συντήρηση Καμινάδας: Δείτε για Ποιο Λόγο θα Μειώσει τον Λογαριασμό του Ρεύματος