Η Σίγουρη Μέθοδος για να Γίνετε 100% Πρωινός Τύπος σε 21 Μέρες

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Η Σίγουρη Μέθοδος για να Γίνετε 100% Πρωινός Τύπος σε 21 Μέρες

Έρευνες έδειξαν πως ο αριθμός 21 δεν είναι καλός μόνο για αυτούς που πηγαίνουν στο καζίνο, αλλά συσχετίζεται και με τις συνήθειες που όλοι μας έχουμε. Έτσι, είναι ο ιδανικός αριθμός για να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στη ζωή σας.

Αμέτρητα βιβλία έχουν γραφτεί γύρω από τον αριθμό 21 και για πώς βοήθησε αυτό το νούμερο πολλούς ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους (κι ας μην έπαιζαν black jack). Σύμφωνα με τους επιστήμονες αρκούν 21 μέρες για να αποκτήσετε μια νέα συνήθεια ή για να ξεφορτωθείτε μια παλιά.

Ένα από τα προβλήματα που απασχολούν πολλούς ανθρώπους είναι το πρωινό ξύπνημα. Πολύς κόσμος παραπονιέται πως δεν μπορεί με τίποτε να γίνει πρωινός τύπος όσο κι αν έχει προσπαθήσει. Όντως δεν γίνεται να γίνετε πρωινοί τύποι μέσα σε 1 μέρα. Σε 21 μέρες όμως γίνεται, εμείς δοκιμάσαμε την παρακάτω μέθοδο και όντως δουλεύει.

Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε ρωτήστε πρώτα τον εαυτό σας αν είναι έτοιμος να δοκιμάσει μια τέτοια μεγάλη αλλαγή.

Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε ρωτήστε πρώτα τον εαυτό σας αν είναι έτοιμος να δοκιμάσει μια τέτοια μεγάλη αλλαγή.

Πάρτε την απόφαση Πριν ξεκινήσετε μια μεγάλη αλλαγή πρέπει να είστε σίγουροι για αυτό που θα κάνετε. Αν έχετε αποφασίσει να γίνετε πρωινοί τύποι τότε δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω. Στην αρχή θα πιεστείτε αρκετά αλλά μετά από 21 μέρες θα αναρωτιέστε γιατί δεν κάνατε αυτή την αλλαγή νωρίτερα.

Αυτό το Ξυπνητήρι θα το Μισήσετε Σίγουρα από την Πρώτη Στιγμή!

Κοιμηθείτε νωρίτερα Το να γίνετε πρωινοί τύποι και να παραμείνετε και βραδινοί, όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται. Αν επιλέξετε να αποκτήσετε πρωινές συνήθειες θα πρέπει να αρχίσετε να πηγαίνετε για ύπνο νωρίτερα. Δοκιμάστε να πηγαίνετε νωρίς για ύπνο και να ξυπνάτε τουλάχιστον 2 ώρες νωρίτερα κάθε πρωί. Αν για παράδειγμα πηγαίνετε για ύπνο 2 ή 3 η ώρα και ξυπνάτε 8 για να πάτε στη δουλειά, θα πρέπει να αλλάξετε αυτή τη συνήθεια και να πηγαίνετε για ύπνο το πολύ στις 12, ώστε να μπορείτε να ξυπνάτε 6.30 με 7 και να μην καταπιέζεστε να τρώτε πρωινό οδηγώντας και να φοράτε τα παπούτσια τρέχοντας να προλάβετε το λεωφορείο. Είναι ζωή αυτή;

Μάθετε εδώ ποιες είναι 10 Τροφές που θα σας χαρίσουν ήρεμο ύπνο.

Ξυπνήστε επιτέλους ξεκούραστοι.

Ξυπνήστε επιτέλους ξεκούραστοι.

Αλλάξτε τις συνήθειες των γύρω σας Αν μένετε μαζί με άλλους ανθρώπους θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως οι ζωές τους θα αλλάξουνε επίσης. Μπορεί μέχρι τώρα να σηκωνόταν ο σύντροφός σας νωρίτερα για να ετοιμάσει το πρωινό. Αν οι γύρω σας καταλάβουν πως αλλάξατε συνήθειες αρχικά και υποσυνείδητα θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν. Να είστε προετοιμασμένοι λοιπόν να παλέψετε για το δικαίωμά σας στην αλλαγή. Η προετοιμασία του πρωινού είναι μια διαδικασία που είναι πολύ χαλαρωτική και όμορφη οπότε μπορείτε αν θέλετε να την αναλάβετε εσείς από εδώ και πέρα.

Μην απογοητεύεστε Αν κάποια μέρα σας πάρει ο ύπνος ή δεν ακούσετε το ξυπνητήρι μην απογοητευτείτε. Αρχικά θα σας φαίνεται μαρτύριο όλη αυτή η αλλαγή και το σώμα σας θα αντιδράσει. Ενδεχομένως να έχετε κάποιους πονοκεφάλους και ανορεξία στο να κάνετε διάφορα πράγματα. Μην το βάζετε κάτω. Μετά τις 21 μέρες θα νιώθετε ένας άλλος άνθρωπος.

Μήπως θα ξυπνούσατε πιο ευχάριστα αν είχατε αυτό το ξυπνητήρι που σας φτιάχνει και καφέ;

Ετοιμάστε με την ησυχία σας ένα ωραίο και θρεπτικό πρωινό.

Ετοιμάστε με την ησυχία σας ένα ωραίο και θρεπτικό πρωινό.

Διώξτε το άγχος Οι πρωινοί τύποι στην πλειοψηφία τους αντιμετωπίζουν λιγότερο άγχος από τους υπόλοιπους. Αν ξυπνάτε στην ώρα σας, ετοιμάζεστε όπως πρέπει με την άνεσή σας, πίνετε τον πρωινό σας καφέ απολαμβάνοντας τη γεύση του και προλαβαίνοντας να κάνετε ακόμα και την πρωινή σας γυμναστική, θα καταλάβετε πως είναι πολύ πιο ωραίο να είστε πρωινοί τύποι και θα ξαναβρείτε και πάλι το νόημα της ζωής. Επιπλέον θα νιώσετε ξαφνικά πως έχετε πολύ περισσότερο χρόνο να κάνετε πράγματα που αγαπάτε με την άνεσή σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με Αυτήν την Τεχνική θα Κοιμηθείτε σε 1 Λεπτό!

.

Με την τεχνική ύπνου 4-7-8 θα καταφέρετε να διώξετε το πρόβλημα αϋπνίας που σας ταλαιπωρεί καιρό.

6 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε το Πρωί για να Ξεκινάει Υπέροχα η Μέρα σας

.

Συμβουλές για μια αποτελεσματική μέρα: Δείτε όλα όσα πρέπει να κάνετε με το που θα πατήσετε το πόδι σας στην κουζίνα το πρωί.

3 Αθώες Καθημερινές Συνήθειες που Παχαίνουν!

.

Αυτές οι τρεις συνήθειες μπορεί να αποτελούν κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας σας αλλά επιβαρύνουν τη γραμμή σας.

Πρωϊνό Ξύπνημα: Κάντε το Εύκολη Υπόθεση Αυτό το Φθινόπωρο!

.

Αυτά είναι τα κόλπα που θα σας βοηθήσουν να ξυπνάτε πιο ορεξάτοι για να πάτε στη δουλειά μετά το καλοκαίρι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Tips Μετακόμισης που θα Μειώσουν τις Δουλειές και τα Έξοδα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτός Είναι ο Λόγος που ο Steve Jobs δεν Άφηνε τα Παιδιά του να Χειριστούν iPad