Κάντε το Σπίτι σας Eco-Friendly με 6 Κινήσεις

Κατηγορίες: ECO LIVING, ΙΔΕΕΣ

Κάντε το Σπίτι σας Eco-Friendly με 6 Κινήσεις

Είτε μένετε σε ένα σπίτι με ενοίκιο είτε έχετε δικό σας σπίτι μπορείτε να κάνετε κάποιες μικρές ή μεγάλλες αλλαγές για να αποκτήσετε ένα πιο οικολογικό σπίτι. Ακολουθήστε τα παρακάτω τιπς και βοηθήστε και εσείς με τον τρόπο σας στο σώσιμο του πλανήτη μας.

Βάλτε πράσινο Αγοράστε κάποια μικρά φυτά και βάλτε τα στο σπίτι σας. Τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουν την ικανότητα να αναζωογονούν και να καθαρίζουν τον αέρα που αναπνέουμε.

Κάντε αλλαγές στο μπάνιο Αλλάξτε τις κεφαλές της ντουζιέρας και τις βρύσες ώστε να είναι χαμηλής ροής για να έχετε λιγότερη κατανάλωση νερού.

eco-friendly

Βάλτε πράσινο στον χώρο σας.

Αγοράστε ηλεκτρικές συσκευές με καλή ενεργειακή απόδοση Όταν αγοράζετε πλυντήριο ρούχων, πιάτων ή ψυγείο προσέξτε την ενεργειακή τους απόδοση. Αν η συσκευή που επιλέξατε έχει ως ενεργειακή απόδοση Α είναι πολύ καλή ενεργειακά. Αν είναι Α+, Α++ ή Α+++ τότε είναι ακόμα καλύτερη και θα σας γλυτώσει από πολλά χρήματα στους λογαριασμούς ρεύματος.

5 Λύσεις για Οικολογία και Οικονομία

Επιλέξτε πατώματα από φελλό ή μπαμπού Και τα δύο αυτά υλικά είναι οικολογικά. Ο φελλός συλλέγεται από τον φλοιό της βελανιδιάς και το μπαμπού είναι ένα φυτό που αναγεννάται 10 φορές πιο γρήγορα από άλλα παρόμοια φυτά.

eco-friendly

Μονώστε τοίχους και παράθυρα.

Μονώστε τους τοίχους και τα παράθυρα Φροντίστε να υπάρχει πολύ καλή μόνωση στο σπίτι σας και ειδικά σε όλους τους τοίχους αλλά και στα παράθυρα και τις πόρτες. Έτσι το σπίτι θα διατηρεί μία καλή θερμοκρασία εσωτερικά και δε θα χρειάζεται να χρησιμοποιείται θέρμανση χωρίς να υπάρχει λόγος.

Οικολογία στο σπίτι: 10 αλλαγές που μπορείτε να κάνετε

Αλλάξτε τις εξωτερικές λάμπες Υπάρχουν ειδικοί αισθητήρες που τοποθετούνται στις εξωτερικές λάμπες και ενεργοποιούνται κάθε φορά που ανιχνεύουν κίνηση. Έτσι όταν φεύγετε από το σπίτι τα φώτα σβήνουν μετά από λίγα δευτερόλεπτα και δε χρειάζεται να μένουν ανοιχτά για ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια για όλο το σπίτι

.

Κάντε τη σωστή διαχείριση ενέργειας -και κατά συνέπεια και των χρημάτων σας- μέρος της ρουτίνας σας με εύκολες πράξεις. Διότι το πώς ζούμε μας αφορά όλους.

Πώς θα Εξοικονομήσετε Ενέργεια στο Σπίτι

.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να εξοικονομούμε ενέργεια στο σπίτι γιατί δεν κάνουμε μόνο καλό στον πλανήτη αλλά και στο πορτοφόλι μας.

Κόπηκε το Ρεύμα; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε στο Σπίτι σας!

.

Να τι μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας χωρίς καθόλου ηλεκτρικό.

Ένα Σπιτικό Καθαριστικό για Πεντακάθαρα Τζάμια στο Λεπτό!

.

Κάντε τα θολά τζάμια παρελθόν με ένα απόλυτα μη τοξικό και σούπερ αποτελεσματικό υγρό καθαρισμού.

Οικολογία στο Σπίτι: 10 Αλλαγές που Μπορείτε να Κάνετε

.

Η οικολογική συνείδηση γίνεται όλο και πιο απαραίτητη όσο το περιβάλλον επιβαρύνεται. Δείτε τι αλλαγές να κάνετε στο σπίτι σας για να γίνει πιο οικολογικό.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε Αρωματικά Χώρου με τα πιο Αγνά Υλικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κόπηκε το Ρεύμα; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε στο Σπίτι σας!