Καθαρίστε την Ατμόσφαιρα του Σπιτιού με ένα Φυτό

Κατηγορίες: ECO LIVING, ΙΔΕΕΣ

Καθαρίστε την Ατμόσφαιρα του Σπιτιού με ένα Φυτό

Αν έχετε δοκιμάσει διάφορους πιθανούς τρόπους για να αρωματίσετε τον χώρο σας και δεν νιώθετε τίποτα να σας ικανοποιεί 100%, σας έχουμε την τέλεια και πιο φυσική λύση!

Κάποια φυτά μπορούν να καθαρίσουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού χωρίς καμία προσπάθεια από μέρους σας. Δείτε ποια είναι αυτά!

Κοινή Κράσουλα Αυτό το φυτό δεν απομακρύνει μόνο τις δυσάρεστες μυρωδιές αλλά και όλες τις τοξικές. Οι ερευνητές ανακάλυψαν πως το συγκεκριμένο φυτό κατάφερε να διώξει το 91% των πιο δυσάρεστων και τοξικών μυρωδιών μέσα σε 12 ώρες. Αν λοιπόν έχετε βάψει τον χώρο σας και θέλετε να ξεμυρίσει γρήγορα, τότε απλά αγοράστε το συγκεκριμένο φυτό.

Η κοινή κράσουλα είναι ένα φυτό που απορροφά όλες τις τοξίνες.

Η κοινή κράσουλα είναι ένα φυτό που απορροφά όλες τις τοξικές ουσίες.

Κάτω οι Άσχημες Μυρωδιές: Μάθετε πώς θα τις Εξαφανίσετε από τα Τάπερ

Φυτό Αράχνη Στο εξωτερικό το αποκαλούν spider plant, λόγω του σχήματός του που μοιάζει με αράχνη. Αυτό το εκπληκτικό φυτό απομακρύνει πάρα πολλές δυσάρεστες οσμές μέσα σε χρόνο 12 ωρών ή και λιγότερο. Κάποιες τοξικές μυρωδιές που υπάρχουν σε διάφορα χημικά υλικά απομακρύνονται κατά 65-95%.

Βάλτε το φυτό-αράχνη στον χώρο σας για να

Βάλτε το φυτό-αράχνη στον χώρο σας για να διώξετε όλες τις δυσάρεστες οσμές.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 1994 στη Νορβηγία έδειξε ότι τα φυτά εσωτερικών χώρων μπορούν να δράσουν ευεργετικά και σε θέματα υγείας. Συγκεκριμένα μπορούν να μειώσουν κατά 30% συμπτώματα κούρασης, βήχα, κρυολογημάτων, πονοκεφάλου αλλά και άλλων συμπτωμάτων εποχικών ιώσεων.

Βρομελιοειδή Αυτή η κατηγορία φυτών είναι θαυματουργή γιατί καταφέρνει να εξουδετερώνει το 92% της μυρωδιάς του τσιγάρου και του καπνού, κάτι που αποτελεί σημαντική ανακάλυψη για πολλά νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Επίσης, αυτά τα φυτά διώχνουν τις μυρωδιές από ρύπους της ατμόσφαιρας.

Αυτό το φυτό δεν είναι απλά όμορφο!

Αυτό το φυτό δεν είναι απλά όμορφο!

Φτιάξτε Αρωματικά Χώρου με τα πιο Αγνά Υλικά

Xρυσάνθεμο Άλλο ένα φυτό με «μαγικές» ικανότητες είναι το χρυσάνθεμο. Το χρυσάνθεμο μπορεί και απορροφά ρύπους και αντέχει ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ειδικά τα φθινοπωρινά χρυσάνθεμα με τα λιγοστά πέταλα κάνουν πραγματικά θαύματα στον καθαρισμό της ατμόσφαιρας του σπιτιού.

Άλλα φυτά με παρόμοιες ιδιότητες είναι ο κισσός, η ζέρμπερα, ο φοίνικας, η δράκαινα, το σπαθίφυλλο και το μπαμπού.

Τα φυτά αποτελούν τον πιο οικονομικό και ΄ξευπνο τρόπο για να απομακρύνετε κάθε δυσάρεστη και βλαβερή μυρωδιά από τον χώρο σας.

Τα φυτά αποτελούν τον πιο οικονομικό και έξυπνο τρόπο για να απομακρύνετε κάθε δυσάρεστη και βλαβερή μυρωδιά από τον χώρο σας.

Φτέρη Η φτέρη είναι ένα φυτό που έχει την ικανότητα να απορροφά πολλές δυσάρεστες οσμές. Πολύς κόσμος επιλέγει να τη βάζει στο σπίτι του και ειδικά στο μπάνιο για να μην παραμένει στο χώρο καμία άσχημη μυρωδιά για παραπάνω από λίγα λεπτά. Είναι το ιδανικό φυτό για να καθαρίζεται η ατμόσφαιρα του μπάνιου εύκολα και γρήγορα.

Δώστε εύκολες, άμεσες και πάνω απ' όλα οικολογικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα του σπιτιού με τα εκατοντάδες άρθρα που θα βρείτε στην κατηγορία Eco Living, πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάντε τη Βεράντα σας Φθινοπωρινή με τους πιο Οικονομικούς Τρόπους

.

Κι όμως, με μερικούς εύκολους και οικονομικούς τρόπους μπορείτε να συνεχίσετε να κάθεστε στη βεράντα και το φθινόπωρο.

Τα Διασημότερα Φυτά για Μέσα στο Σπίτι Είναι Αυτά!

.

Αυτά είναι τα ομορφότερα φυτά εσωτερικού χώρου!

12 Απλά Tips για Οικολογία και Οικονομία Μέσα στο Σπίτι

.

Υιοθετήστε έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής με αυτά τα 12 tips.

«Τα ρούχα μου μυρίζουν τσιγάρο. Τι να κάνω;»

.

Η αναγνώστριά μας κυρία Μονογιού θέλει να μάθει πως θα ξεφορτωθεί τη μυρωδιά τσιγάρου. Εμείς της δίνουμε τη λύση.

Φτιάξτε Αρωματικά Χώρου με τα πιο Αγνά Υλικά

.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να μυρίζει όμορφα το σπίτι σας. Δείτε πώς να το κάνετε χωρίς κόστος!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ένα Σπιτικό Καθαριστικό για Πεντακάθαρα Τζάμια στο Λεπτό!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

DIY: Φτιάξτε Αρωματικό Σπρέι που θα Κάνει τα Ρούχα σας να Μοσχομυρίσουν