Φτιάξτε Καλοκαιρινά Κεριά Μόνοι σας με Μηδέν Ευρώ

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, DIY - ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Φτιάξτε Καλοκαιρινά Κεριά Μόνοι σας με Μηδέν Ευρώ

Θέλετε να δώσετε καλοκαιρινή πνοή στο σπίτι σας και να το γεμίσετε με χρώμα, ζωντάνια και όμορφα χρώματα; Θα χρειαστείτε 4 απλά υλικά (που ίσως έχετε ήδη στο σπίτι σας) με τα οποία μπορείτε να φτιάξετε τα πιο όμορφα κεριά. Αποφασίστε μόνο ποιες αποχρώσεις σας αρέσει να συνδυάζετε και ξεκινήστε.

Τι θα χρειαστείτε Για να φτιάξετε καλοκαιρινά κεριά με χρώμα και στιλ, θα χρειαστείτε άδεια βαζάκια, φιτίλια, κόλλα για γυάλινες και μεταλλικές επιφάνειες (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία), κηρομπογιές (θα βρείτε σε βιβλιοπωλεία και κερί σε σκόνη (θα βρείτε σε e-shops ή σε μαγαζιά με υλικά κατασκευών).

Το γνωρίζατε πως η οικονομική κρίση που υπάρχει σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο έχει βοηθήσει στην αύξηση της βιομηχανίας του κεριού; Ο λόγος είναι πως τα κεριά είναι χαλαρωτικά και ηρεμούν τις αισθήσεις μετά από μια κουραστική και αγχωτική μέρα.

Φτιάξτε υπέροχα πολύχρωμα κεριά σαν αυτά της φωτογραφίας.

Φτιάξτε υπέροχα πολύχρωμα κεριά σαν αυτά της φωτογραφίας.

Φωτίστε Ένα Ολόκληρο Δωμάτιο Χρησιμοποιώντας Μόνο Ένα Κερί

Tip Αν έχετε παλιά άσπρα κεριά στο σπίτι σας μπορείτε να τα τρίψετε (ακόμα και ο τρίφτης τυριού κάνει) και στη συνέχεια να τα βάψετε με τη διαδικασία που θα σας αναλύσουμε παρακάτω.

Βήμα 1ο Κολλήστε το φιτίλι στον πάτο από το κάθε βαζάκι.

Βήμα 2ο Βάλτε σε ένα μπολ τριμμένο κερί, μερικά κομματάκια κηρομπογιάς και προαιρετικά μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου της επιλογής σας (σε περίπτωση που θέλετε να φτιάξετε ένα αρωματικό κερί). Τοποθετήστε το μπολ στον φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά και στη συνέχεια ρίξτε το υγρό μέσα στο βαζάκι που θέλετε να φτιάξετε το κερί σας. Φροντίστε να έχετε τοποθετήσει το βαζάκι σε πλάγια θέση για να δημιουργηθούν οι πλάγιες λωρίδες χρώματος που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να έχετε στερεώσει το φυτίλι με τέτοιο τρόπο -μπορείτε, για παράδειγμα, να το δέσετε γύρω από ένα μολύβι- έτσι ώστε να μην σας μείνει στον πάτο του βάζου.

Αν θέλετε μπορείτε με τον ίδιο τρόπο που σας περιγράψαμε παραπάνω να φτιάξετε κερί με παραπάνω από 3 αποχρώσεις και χωρίς να γέρνετε το δοχείο κάθε φορά προς άλλη κατεύθυνση. Κάπως έτσι θα έμοιαζε ένα ουράνιο τόξο εγκλωβισμένο μέσα σε ένα δοχείο μέσα στο σπίτι σας!

Κάπως έτσι θα έμοιαζε ένα ουράνιο τόξο εγκλωβισμένο μέσα σε ένα δοχείο μέσα στο σπίτι σας!

Διαβάστε επίσης:

Βήμα 3ο Επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία του δεύτερου βήματος με ένα άλλο χρώμα κηρομπογιάς. Τοποθετήστε πλάγια το βαζάκι προς την αντίθετη κατεύθυνση αυτή τη φορά και ρίξτε πάλι στο εσωτερικό του το υγρό κερί.

Φτιάξτε Βήμα-Βήμα την πιο Στιλάτη Κουρτίνα

Έξτρα tip Μπορείτε να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα με πριν, λιώνοντας 3 διαφορετικές αποχρώσεις κεριού που ίσως έχετε ήδη στο σπίτι σας και δεν ξέρατε μέχρι τώρα πώς να εκμεταλλευτείτε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ακριβή διαδικασία για να φτιάξετε τα πολύχρωμα κεριά που σας περιγράψαμε παραπάνω!

Do It Yourself! Δείτε έξυπνες, εύκολες και πανέμορφες κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι τα πιο Ιδιαίτερα Αξεσουάρ για το Μπαλκόνι σας!

.

Με αυτά τα αξεσουάρ μπαλκονιού θα αλλάξει ο τρόπος που βλέπετε το μπαλκόνι σας.

DIY Χειμωνιάτικα Κεριά με Λιγότερο από 5 Ευρώ (VIDEO)

.

Φτιάξτε πανέμορφα κεριά χρησιμοποιώντας υλικά που ήδη έχετε σπίτι σας.

7 Απίθανα Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με Άδεια Βαζάκια στη Βεράντα

.

7 πρωτότυπες ιδέες για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι σας με βαζάκια.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε πριν Βάλετε μια Πόρτα Ασφαλείας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φυσικό DIY: Φτιάξτε τις Πιο Πρωτότυπες Γλάστρες με Κορμούς Δέντρων