Δίπλωμα Ρούχων: 7 Λάθη που Κρατάνε τα Ρούχα σας Τσαλακωμένα

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Δίπλωμα Ρούχων: 7 Λάθη που Κρατάνε τα Ρούχα σας Τσαλακωμένα

Υπάρχουν κάποια λάθη στο δίπλωμα των ρούχων που έχουν ως αποτέλεσμα τσαλακωμένα ρούχα και κακή εμφάνιση όλη μέρα. Επειδή η εμφάνιση είναι η πρώτη εντύπωση, δείτε ποια είναι αυτά για να μπορέσετε τα αποφύγετε.

Αφήνετε τα ρούχα στο στεγνωτήριο για πολλή ώρα Αν δεν βγάλετε αμέσως τα ρούχα από το στεγνωτήριο τότε αυτά αρχίζουν να γεμίζουν «ρυτίδες». Για να αποφύγετε το υπερβολικό τσαλάκωμα των ρούχων βγάλτε τα ρούχα αμέσως με το που στεγνώσουν.

Διπλώνετε τα σουτιέν στη μέση Το δίπλωμα ενός σουτιέν στη μέση έχει ως αποτέλεσμα να χαλάει το σχήμα του και να τα φθείρει πιο γρήγορα. Αφήστε τα σουτιέν ανοιχτά στο συρτάρι και βάλτε το ένα πάνω στο άλλο όπως κάνουν συνήθως και στα καταστήματα εσωρούχων.

Ξεχνάτε να τινάξετε τα ρούχα Πριν διπλώσετε τα ρούχα σας, τινάξτε τα καλά ώστε να ισιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Έτσι θα γλυτώσετε χρόνο στο σιδέρωμα και χώρο στη ντουλάπα.

Προσπαθείτε να διπλώσετε τα λάθος ρούχα Υπάρχουν ρούχα που διπλώνονται εύκολα και άλλα που θέλουν τρία χρόνια προϋπηρεσία σε κατάστημα ρούχων για να τα διπλώσετε. Για παράδειγμα, το μετάξι, ο πολυεστέρας και το νάιλον είναι μερικά από τα υφάσματα που δεν διπλώνονται εύκολα και γι’ αυτό είναι καλύτερο να κρεμιούνται κατευθείαν στη ντουλάπα.

Διαβάστε 10 συμβουλές για καλύτερο πλύσιμο ρούχων.

Μαζεύετε τις κάλτσες σε μπάλα Αν τυλίξετε ένα ζευγάρι  σε μπάλα χαλάει την ελαστικότητά της, καθώς και το λάστιχο στο πάνω μέρος της. Προτιμήστε να διπλώνετε απλά στη μέση το ζευγάρι.

Σκεφτείτε πώς σας αρέσει να φοράτε το ρούχο Κάποια ρούχα μας αρέσουν με συγκεκριμένη τσάκιση, ενώ κάποια άλλα δεν μας νοιάζουν. Σκεφτείτε πώς σας αρέσει να φοράτε κάποια ρούχα και διπλώστε τα ανάλογα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό Είναι το Τρικ για να Μειώσετε το Σιδέρωμα στον Μισό Χρόνο

.

Ξεχάστε το σιδέρωμα για λίγο και "ισιώστε" τα τσαλακωμένα σας ρούχα στο λεπτό.

«Πώς Μπορώ να Βγάλω τον Λεκέ από Χλωρίνη;»

.

Απαντήσαμε στην αναγνώστριά μας Μαρίνα Μαντά από τη Νέα Σμύρνη πώς μπορεί να βγάλει τον δύσκολο λεκέ από χλωρίνη.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο Σίγουρος Τρόπος για να Ταιριάξετε το Ιδανικό Χρώμα με τα Έπιπλά σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Τρόποι για να Διακοσμήσετε τον Χώρο σας με Χρυσό