Αυτό Είναι το Σπίτι της Hillary Clinton στη Νέα Υόρκη

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΣΗΜΑ ΣΠΙΤΙΑ

Αυτό Είναι το Σπίτι της Hillary Clinton στη Νέα Υόρκη

Η Hilary Clinton είναι υποψήφια Πρόεδρος της Αμερικής και σύμφωνα με πολλές δημοσκοπήσεις είναι η πιο πιθανή νικήτρια των εκλογών που έρχονται. Το σπίτι της στη Νέα Υόρκη είναι ένα ιδιωτικό φρούριο.

Η Hilary Clinton υπήρξε Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1993 μέχρι το 2001, υποψήφια Πρόεδρος της Αμερικής το 2008, Γερουσιαστής των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Νέα Υόρκη το 2001-2009 και Υπουργός Εξωτερικών από το 2009 μέχρι το 2013. Φέτος η Hilary Clinton βάζει υποψηφιότητα με το κόμμα των Δημοκρατικών και έχει ως βασικό της αντίπαλο τον επιχειρηματία Donald Trump από το κόμμα των Ρεπουμπλικανών.

Αυτή τη στιγμή η Hillary Clinton «τρέχει» την πολιτική της καμπάνια.

Αυτή την περίοδο η Hillary Clinton «τρέχει» την πολιτική της καμπάνια.

Δείτε Ποια Σταρ του Hollywood Μένει σε Σπίτι Μόλις 119 τ.μ.

Το υπέροχο σπίτι της Hilary στη Νέα Υόρκη Αυτό το σπίτι ανήκει στην οικογένεια Clinton από το 1999 και αποτελεί ένα ήρεμο και χαλαρωτικό περιβάλλον για όλη την οικογένεια. Aρχικά χτίστηκε από τον αρχιτέκτονα Alfred Busselle για δική του χρήση. Το σπίτι αγοράστηκε από τους Clinton πριν από 17 χρόνια στην τιμή των 1.498.000 €. Η αξία του σπιτιού τώρα έχει ανέβει στα 2.204.000 €. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πόσο δημοφιλής είναι η συγκεκριμένη οικογένεια στην Αμερική.

Περιμετρικά του σπιτιού υπάρχουν ψηλοί άσπροι φράχτες.

Περιμετρικά του σπιτιού υπάρχουν ψηλοί άσπροι φράχτες.

Και ενώ το σπίτι των Clinton θεωρείται σχετικά «φτωχικό», αν αναλογιστεί κανείς την περιουσία του ζευγαριού, το σπίτι του πολιτικού της αντιπάλου, Donald Trump, είναι ένα κανονικό ανάκτορο γεμάτο χρυσό. Δείτε το εδώ!

Το σπίτι είναι εμπνευσμένο από την Ολλανδική αρχιτεκτονική των σπιτιών, ένα στιλ που είναι κλασικό και το συναντάμε συχνά σε σπίτια της Αμερικής.

5 υπνοδωμάτια έχει το συγκεκριμένο σπίτι.

Μόνο 5 υπνοδωμάτια έχει το συγκεκριμένο σπίτι και η αλήθεια είναι πως περιμέναμε κάτι παραπάνω από ένα ζευγάρι που ίσως στο μέλλον (αν πάει καλά η καμπάνια της Hillary) να είναι το μοναδικό ζευγάρι στην ιστορία της Αμερικής που υπήρξαν και οι δύο Πρόεδροι.

Το σπίτι διαθέτει τεράστιους χώρους και εκτάσεις (γύρω από αυτό) για να χωράνε με άνεση όλα τα μέλη της οικογένειας Clinton. H Hilary έχει αποκτήσει 2 εγγόνια από την μοναχοκόρη της, Chelsea, και λατρεύει να περνάει τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχει μαζί τους. Πολλές φορές η κόρη της Hilary πηγαίνει με τα παιδάκια της στο σπίτι των γονιών της καθώς το σπίτι διαθέτει πολλά επιπλέον δωμάτια.

Αυτός Είναι ο Νέος «Λευκός Οίκος» του Mr. X President Obama

Η πανέμορφη κατοικία βρίσκεται 56 km από τη Νέα Υόρκη για να μπορεί η Υποψήφια Πρόεδρος της Αμερικής να βρίσκεται στο κέντρο σε λιγότερο από μια ώρα. Για την ακρίβεια η τοποθεσία του σπιτιού δεν επιλέχθηκε τυχαία καθώς βρίσκεται αρκετά κοντά στο γραφείο της Hilary στο Brooklyn, στο γραφείο του Bill Clinton στο Financial District, μια περιοχή στο Manhattan και στο διαμέρισμα της Chelsea στο Flariton.

Το σπίτι βρίσκεται μόλις 56 χιλιόμετρα από τη Νέα Υόρκη.

Το σπίτι βρίσκεται μόλις 56 χιλιόμετρα από τη Νέα Υόρκη.

Το Αρχοντικό του Matt Damon στο Μαϊάμι Είναι Απλά Υπέροχο!

Ο Schaefer από την εταιρία Scattered Books, που κυκλοφόρησε και τα δύο βιβλία της Hillary και του Bill είπε για αυτούς στη Guardian: «Όλοι οι πελάτες είναι άξιοι σεβασμού. Ποτέ στη ζωή μου δεν συνάντησα τόσο έξυπνους ανθρώπους. Δεν θα ήθελα να πάω ποτέ εναντίον τους στο Jeopardy (ένα πολύ γνωστό quiz show στην Αμερική)».

Μια πολύ ακριβή γειτονιά Η γειτονιά που βρίσκεται το σπίτι είναι, σύμφωνα με το Forbes, η 317η πιο ακριβή γειτονιά με αξία ενός μέσου σπιτιού το 1 εκατομμύριο ευρώ και εισόδημα τα 94.000 ευρώ (7833 ευρώ μηνιαίο εισόδημα). Η Chappaqua (η πόλη που βρίσκεται το σπίτι των Clinton) έχει μόνο 1436 κατοίκους και ανήκει στη Νέα Υόρκη! Το όνομα της πόλης το σκέφτηκαν οι Ινδιάνοι που πρωτοέζησαν εκεί και αρχικά ονομαζόταν Shepequa που σημαίνει «το μέρος που τίποτα δεν ακούγεται εκτός από το θρόισμα των φύλων λόγω του ανέμου».

Το σπίτι βρίσκεται σε μια από τις πιο ακριβές γειτονιές της Αμερικής!

Το σπίτι βρίσκεται σε μια από τις πιο ακριβές γειτονιές της Αμερικής!

Το σπίτι πρωτοχτίστηκε το 1889 Το υπέροχο αυτό σπίτι χτίστηκε το 1889 και αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά και παλιά σπίτια της πόλης. Πλούσια καταπράσινη βλάστηση καλύπτει περιμετρικά το σπίτι, το οποίο αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια και 1 μεγάλη πισίνα.

Αυτή Είναι η νέα Φτωχική Ερωτική Φωλίτσα της Miranda Kerr και του Mr. Snapchat

Το 2012 η Ηilary Clinton συμπεριελήφθη στη λίστα του περιοδικού Time με τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Για αυτό τον λόγο αλλά και επειδή ο σύζυγός της υπήρξε Πρόεδρος της Αμερικής και εξαιτίας του γεγονότος πως και η ίδια είναι υποψήφια Πρόεδρος, το σπίτι φυλάγεται από πολλούς φρουρούς που μένουν μάλιστα μόνιμα μέσα σε ένα από τα κτίρια δίπλα στο σπίτι.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στο παρελθόν με τον γάμο τους (λόγω του γνωστού σκανδάλου) παραμένουν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στο παρελθόν με τον γάμο τους (λόγω του γνωστού σκανδάλου) παραμένουν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Το 2000 που τραβήχτηκε η παρακάτω φωτογραφία η τεχνολογία δεν ήταν τόσο προχωρημένη όσο σήμερα με αποτέλεσμα να έχουν τοποθετήσει τηλέφωνο με τεράστιο καλώδιο πάνω σε μια πέτρα.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε το 2000.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε το 2000, όταν ακόμα πρόεδρος της Αμερικής ήταν ο Bill Clinton.

Κήπος Ο Bill Clinton αγαπάει ιδιαίτερα την κηπουρική και όποτε έχει ελεύθερο χρόνο ασχολείται με αυτή. Ο κήπος γύρω από το σπίτι του σπιτιού έχει μερικά πολύ όμορφα λουλούδια και φυτά. Όταν ο Bill Clinton ήταν Πρόεδρος της Αμερικής είχε ζητήσει να δημιουργηθεί ένας κήπος λαχανικών στον Λευκό Οίκο, ένα αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό. Ύστερα, όμως, από πολύ επιμονή και της Hilary αλλά και του Bill, δημιουργήθηκε ένας μικρός κήπος λαχανικών στο πάνω μέρος του Λευκού Οίκου, τα λαχανικά του οποίου χρησιμοποιούνταν στη μαγειρική. Άλλωστε ο Bill Clinton είναι γνωστός λάτρης της vegan διατροφής.

Το ζευγάρι θέλει να αναβαθμίσει το σπίτι του αλλά για την ώρα περιμένει μήπως και μετακομίσει (και πάλι) στον Λευκό Οίκο.

Το ζευγάρι θέλει να αναβαθμίσει το σπίτι του αλλά για την ώρα περιμένει μήπως και μετακομίσει (και πάλι) στον Λευκό Οίκο.

Sex & the City: Η Διακόσμηση των 4 Διαμερισμάτων των Πρωταγωνιστριών της πιο Δημοφιλούς Τηλεοπτικής Σειράς

Το ζευγάρι βγαίνει τακτικά για περπάτημα στη γειτονιά του, κάνει βόλτες, τρώει πρωινό στο τοπικό μαγαζάκι και, σύμφωνα με τους ντόπιους, είναι πολύ φιλικοί και οι δύο.

Ο κήπος του σπιτιού είναι γεμάτος με όμορφα λουλούδια.

Ο κήπος του σπιτιού είναι γεμάτος με όμορφα λουλούδια.

Ο Stan Amberg είναι ένας συνταξιούχος δικηγόρος που περιγράφει μια πολύ όμορφη ιστορία, στο site TheGurdian, που μας δείχνει πόσο φιλικός είναι ο Bill Clinton.

Ο Stan καθόταν μια μέρα σε μια τοπική καφετέρια από όπου οι Clinton παίρνουν τακτικά πρωινό. «Με πλησίασε και μου είπε: 'Το όνομά μου είναι Bill σε πειράζει να κάτσω για καφέ μαζί σου;' Είναι πολύ προσιτός και λατρεύει τα παιδιά. Κάθεται στα γόνατά του για να τα βλέπει μέσα στα μάτια όταν τους μιλάει. Εκείνη (η Hilary) δεν το κάνει αυτό. Έχει ένα θέμα με τη συναναστροφή με άλλους ανθρώπους. Δεν ξέρω αν είναι ένα έμφυτο πρόβλημά της ή αν απλά είναι έτσι η προσωπικότητά της.»

Μπήκαμε στο Ανάκτορο της Gwyneth Paltrow!

Φωτογραφία της γειτονιάς των Clinton, που δημοσιεύθηκε στο site της Guardian.

Φωτογραφία της γειτονιάς των Clinton, που δημοσιεύθηκε στο site της Guardian.

Ωστόσο, όλοι οι γείτονες του ζευγαριού τονίζουν πως και οι δύο είναι πολύ φιλικοί, πάντα χαμογελαστοί και δεκτικοί στο να βγάζουν φωτογραφίες με κάθε άτομο που τους πλησιάζει. Είναι άλλωστε ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της Αμερικής.

Το σπίτι από ψηλά.

Το σπίτι από ψηλά. Απέναντι από το κυρίως σπίτι υπάρχει μια παλιά σιταποθήκη που ανακαινίσθηκε και πλέον εκεί μένει η ασφάλεια του ζευγαριού.

Από το εσωτερικό του σπιτιού δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές φωτογραφίες παρά μόνο κάποια screeshots από το αφιέρωμα που είχε κάνει η Oprah στο συγκεκριμένο σπίτι.

Δεν Φαντάζεστε Πού Μένει Αυτός ο Πρωταγωνιστής από τα Φιλαράκια!

Η διακόσμηση, όπως φαίνεται από αυτές τις φωτογραφίες (που βέβαια είναι παλιές) δεν μας ενθουσιάζει ιδιαίτερα.

Η διακόσμηση, όπως φαίνεται από αυτές τις φωτογραφίες (που βέβαια είναι παλιές) δεν μας ενθουσιάζει ιδιαίτερα.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Oprah, η οποία έκανε ένα μικρό tour μέσα στο σπίτι του πιο πολυσυζητημένου ζευγαριού της Αμερικής.

Πηγή φωτογραφιών: HouseBeautiful

Μπείτε εδώ για να δείτε και το σπίτι του Donald Trump.

Μπείτε σε όλα τα διάσημα σπίτια πατώντας εδώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Khloe Kardashian: Δείτε την Απίστευτα Οργανωμένη Ντουλάπα της!

.

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας μόλις δείτε την απίστευτη σπορ ντουλάπα της Khloe Kardashian.

Muhammad Ali: Το Σπίτι που Έχτισε και Ερωτεύτηκε ο Θρύλος της Πυγμαχίας

.

Το εντυπωσιακό σπίτι που έζησε τα τρία πιο πετυχημένα χρόνια της καριέρας του ο Muhammad Ali.

Αυτή Είναι η Νέα «Μυστική» Βίλα της 23χρονης Kylie Jenner

.

Αλλάζει συνήθειες στη ζωή της, η Kylie Jenner, αλλάζει και σπίτι.

Μπείτε στην Ονειρεμένη Έπαυλη που Πουλάει η Britney Spears!

.

Η Britney Spears φαίνεται να την βαρέθηκε και θέλει να την αποκτήσετε!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Καβγάδες που ΠΡΕΠΕΙ να Κάνετε με τον Σύντροφό σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε πως μια Εγκατάσταση Ελέγχεται από την Κίνηση των Μελισσών!
More in PLUS +, ΔΙΑΣΗΜΑ ΣΠΙΤΙΑ
5 Καβγάδες που ΠΡΕΠΕΙ να Κάνετε με τον Σύντροφό σας

Σώστε τη σχέση σας...καβγαδίζοντας!

Close