Διακοσμητική Απορία: Που Γίνεται η Αποθήκευση στη Μίνιμαλ Διακόσμηση;

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Διακοσμητική Απορία: Που Γίνεται η Αποθήκευση στη Μίνιμαλ Διακόσμηση;

Οι άνθρωποι που προτιμούν τη μίνιμαλ διακόσμηση καταλαβαίνουν την αξία της τάξης στο σπίτι τους και αντιλαμβάνονται πως αυτή τους χρησιμεύει. Άλλωστε μία από τις επιταγές του φενγκ σούι είναι η καλή τακτοποίηση που μάλιστα αφήνει και το χρήμα να ρέει άφθονο μέσα στο σπίτι. Πού αποθηκεύουν πράγματα, όμως, όσοι έχουν μίνιμαλ διακόσμηση;

Αφήνουν μόνο τα σημαντικά πράγματα να φαίνονται Όσοι ζουν σε μίνιμαλ σπίτια δεν αφήνουν ποτέ πράγματα που δεν χρησιμοποιούν καθημερινά σε ορατά σημεία του σπιτιού τους. Αν περάσετε από κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας θα διαπιστώσετε αν κάνετε κι εσείς κάτι τέτοιο ή όχι. Αν όχι, προσπαθήστε να το εφαρμόσετε. Πάρτε μία σακούλα σκουπιδιών ή ένα κουτί αποθήκευσης και βάλτε μέσα σε αυτό όλα τα αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ. Ό,τι χρησιμοποιείται αλλά όχι σε καθημερινή βάση μπορείτε να το κρύψετε σε κάποιο ντουλάπι. Άλλωστε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι σε κοινή θέα όλη την ώρα.

Όταν αγοράζουν ένα καινούργιο αντικείμενο, πετάνε κάποιο άλλο Δεν μπορείτε να αγοράζετε συνεχώς καινούργια πράγματα και ταυτόχρονα να μην πετάτε τίποτα από τα παλιά σας. Όσοι ζουν σε μίνιμαλ σπίτια όταν μπουν στη διαδικασία να αγοράσουν, για παράδειγμα, ένα καινούργιο βάζο, θα πετάξουν ή θα χαρίσουν το προηγούμενο που ήταν στη θέση του. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να γλιτώσετε από την ακαταστασία και τα ασφυκτικά γεμάτα ντουλάπια (εναλλακτικά, αυτοί οι άνθρωποι έχουν πολύ μεγάλες και οργανωμένες αποθήκες).

Χαρίζουν πολλά από τα αντικείμενα που δεν τους είναι χρήσιμα Χαρίζουν όλα όσα δε χρειάζονται σε ανθρώπους που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη ή τα δίνουν σε φίλους και συγγενείς. Από την άλλη μεριά αγοράζουν μόνο πράγματα που αγαπούν και ξέρουν ότι θα τους είναι χρήσιμα. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν ξοδεύουν χρήματα χωρίς λόγο.

Τα σπίτια τους είναι πρώτα λειτουργικά και μετά όλα τα άλλα Παρόλο που τους αρέσει να έχουν όμορφο σπίτι (και έχουν) το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι αυτό να είναι λειτουργικό. Επομένως, πρώτα ασχολούνται με τη λειτουργικότητα του χώρου και μετά με την όμορφη διακόσμησή του.

Μην κολλάτε με άψυχα αντικείμενα που στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία αξία. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα με τα οποία μπορείτε να ασχοληθείτε και να παθιαστείτε. Βάλτε σε μία τάξη το σπίτι σας, μάθετε να ζείτε σε μίνιμαλ περιβάλλον και θα νιώσετε αμέσως μία μοναδική ελευθερία την οποία δεν μπορούσατε να τη φανταστείτε σε ένα «φορτωμένο» σπίτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απλές συμβουλές για zen διακόσμηση με στυλ

.

Αν η μίνιμαλ ζεν διακόσμηση είναι το στυλ που σας ταιριάζει, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι χαρακτηρίζεται από χρώματα φωτεινά και πλήρως ουδέτερα ενώ και τα έπιπλα θα είναι λίγα και λιτά.

Μεγαλώστε τη Γκαρσονιέρα: 7 Υπέροχες Ιδέες που θα Διπλασιάσουν τον Χώρο σας

.

Προτού αρχίσετε να ψάχνετε για νέα στέγη, δοκιμάστε τα trick που σας προτείνουμε και θα δείτε τηn γκαρσονιέρα σας να ανοίγει!

9 Λάθη που Κάνουν το Σπίτι σας να Δείχνει Υπερβολικά Μικρό!

.

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να αποφύγετε συνηθισμένα λάθη που κάνουν τον χώρο να φαίνεται ακόμα μικρότερος.

Θαυμάστε Πανέμορφα Μικροέπιπλα με Αποθηκευτικούς Χώρους που δεν Φαντάζεστε!

.

Η τάση για όλο και πιο αποτελεσματική χρήση των χώρων έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία συλλογών από μικροέπιπλα με πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους.

Απλές Συμβουλές για ένα Minimal Σπίτι

.

Στο minimal στυλ κυριαρχούν οι απλές, λιτές γραμμές και το λευκό χρώμα που έχει τη δυνατότητα να δίνει αέρα και φως στα πιο σκοτεινά και δυσλειτουργικά δωμάτια.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Πώς θα μάθω να διαλέγω πάντα φρέσκο ψάρι ή κρέας;»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Αφαιρέσετε Πανεύκολα Λεκέδες από Γάλα!